Koti Uutisia Hämeenlinnassa vastustetaan maahanmuuttoa lauantaina

Hämeenlinnassa vastustetaan maahanmuuttoa lauantaina

4

hkiraja2

Lauantaina 7. marraskuuta Hämeenlinnassa järjestetään avointen rajojen politiikkaa vastustava Rajat kiinni! -mielenosoitus.

Viime viikkoina vastaavanlaisia mielenosoituksia on pidetty ympäri Suomea. Lokakuun alusta lähtien maahanmuuttovastaisia mielenosoituksia on ollut joka lauantai eri puolilla Suomea. Myös monilla pienillä paikkakunnilla on ollut mielenosoituksia pakolaisvyöryn alettua.

Hämeenlinnan tapahtuma järjestetään Keskustorilla kello 14.00 alkaen. Mielenosoituksesta voi lukea lisää sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/552457651574195/

4 KOMMENTIT

 1. Arggghhhh… edes tällä sivustolla ketään tuskin kiinnostaa, jos joku tanskalainen insinööri muuttaa Suomeen johtamaan tuulivoimalafarmin suunnitteluprojektia, löytää suomalaisen vaimon ja jää lopullisesti asumaan Kainuuseen.

  Olipa kyseessä varteenotettavat uutissivustot, viihteellisemmät sivustot tai suoranaiset propagandatorvet kaikki puhuvat jostain syystä maahanmuutosta ongelmana. Maahanmuutto on ok, ei vaan mahtavaa. Muuttajat ovat usein parhaassa työiässä olevia taitavia nuoria ihmisiä, jotka tuovat mukanaan tietotaitoa, jota Suomesta ei ehkä sillä hetkellä ollut tarjolla. He vievät työsi, mutta vain, jos et kouluttaudu kyseiselle alalle tai teet työsi huonosti. En laske tähän Suomen Rakennusvirasto kaltaisia virolaisyrityksiä tai ylipäänsä lainrikkojia. He vievät naisesi, mutta vain, jos naisesi ei alunperinkään sinua rakastanut. Ei hätää, löydät paremman. Enkä tähänkään laske niitä rikollisia, joita jokaisesta ihmisryhmästä löytyy.

  Pakolaiset ovat se kuuma peruna, josta kaikki jauhavat niin helvetisti. Vielä tarkemmin, islamin-uskoiset pakolaiset. He tulevat kaoottisilta asuinalueilta vailla toivoa tulevaisuudesta tai tietoa siitä, mitä normaali elämä voisi enää olla. Kaoottisuus elämässä ei häviä Suomeen tulonkaan jälkeen, mutta ainakin voi elää siinä tiedossa, että huominen koittaa paljon varmemmin kuin kotimaassa.

  Maailmassa on pirusti ongelmia. Ihmisinä niitä löytyy pakolaisten joukosta, teistä ja “meistä”.

  Me = Kantasuomalainen, löytää ymmärrystä kaikille osapuolille, näkee läpi propagandan, ei voi sietää suoraa valehtelua eli propagandaa

  • > jos joku tanskalainen insinööri muuttaa Suomeen johtamaan tuulivoimalafarmin suunnitteluprojektia, löytää suomalaisen vaimon ja jää lopullisesti asumaan Kainuuseen.

   Tanskalaiset kun ovat valkoisia, en ainakaan itse näe ongelmaa. Et selvästikään ymmärrä valkoisen ja mustan maahanmuuttajan eroa.

   >Muuttajat ovat usein parhaassa työiässä olevia taitavia nuoria ihmisiä, jotka tuovat mukanaan tietotaitoa, jota Suomesta ei ehkä sillä hetkellä ollut tarjolla.

   Jep Suomessahan rikostilastot tarvitsivat uutta tietotaitoa jota lisättiin saksiraiskauksella,kirvesmurhalla ja suomalaisvastaisilla katujengeillä.. mahtavaa?

   >He vievät työsi, mutta vain, jos et kouluttaudu kyseiselle alalle tai teet työsi huonosti.

   Oikeestaan muista länsimaista ollaankin nähty miten nämä maahanmuuttajat tekevät halvemmalla töitä kuin kantaväestö.

   >Vielä tarkemmin, islamin-uskoiset pakolaiset.

   Eli mielestäsi jos nämä Lähi-Idän ja Afrikan pakolaiset olisivat kristittyjä mitään ongelmia ei syntyisi?

   >He tulevat kaoottisilta asuinalueilta vailla toivoa tulevaisuudesta tai tietoa siitä, mitä normaali elämä voisi enää olla. Kaoottisuus elämässä ei häviä Suomeen tulonkaan jälkeen, mutta ainakin voi elää siinä tiedossa, että huominen koittaa paljon varmemmin kuin kotimaassa.

   Nyyh nyyh, samaan aikaan suomalaisia lapsiperheitä elää köyhyydessä jotta voimme elättää näitä pakolaisia…

 2. kannattais ryhtyä vaikka vasemmistoliiton ehdokkaaksi jos tyhjä sanahelinä ja joutava jargoni onnistuu sukkelasti..

Comments are closed.