Koti Uutisia Rotu Haluaisitko luovuttaa eläkesäästösi mustien maahanmuuttajien hoitoon?

Haluaisitko luovuttaa eläkesäästösi mustien maahanmuuttajien hoitoon?

8

Britanniassa on käynnistetty uusi kampanja, jonka tavoite on lisätä radikaalisti mustien salkunhoitajien määrää erilaisissa sijoitusrahastoissa. Työnantajia toisin sanoen painostetaan palkkaamaan mieluummin epäpätevä musta kuin pätevä valkoinen, jotta yhteiskunnasta tulisi “tasa-arvoisempi”.

Kampanjalla voi olla radikaaleja vaikutuksia tavallisten brittien hyvinvointiin, sillä onnistuessaan hanke moninkertaistaisi esimerkiksi eläkerahastoissa työskentelevien mustien omaisuudenhoitajien määrän. Kampanjoitsijat eivät ole vastanneet siihen, kuinka moni eläkesäästäjä on valmis luovuttamaan loppuelämänsä toimeentulon mustan monikulttuurisuusprojektin hoitoon.

Kampanjoitsijoiden mukaan vain yksi prosentti Yhdistyneen kuningaskunnan omaisuudenhoitajista on mustia, vaikka maan finanssikeskuksessa Lontoossa mustat muodostavat jo 13 prosenttia väestöstä. Kulttuurimarxistien logiikalla mustien finanssimiesten määrä on 13-kertaistettava vaikka väkisin.

Hanketta markkinoidaan sosiaalisessa mediassa tunnisteella #TalkAboutBlack. Mustat aktivistit vaativat yritysjohtajia “tukemaan” mustia nuoria, jotka tahtovat töihin rahan pariin. Liike on tuonut monien mieleen kokemukset siitä, mitä Zimbabwen ja Etelä-Afrikan talouksille tapahtui, kuin valkoisten omaisuus takavarikoitiin väkisin ja siirrettiin mustien hoitoon “tasa-arvon” nimissä.

Lähde: Financial Times

8 KOMMENTIT

 1. Irti EU:sta ja eurosta HETI. Muuten lapsillamme ei ole enää Suomi-nimistä hyvinvointivaltiota kotinaan.

 2. Mitkä eläkesäästöt? 40. vuoden työn puurtaminen on tuottanut eläkefirmoille hyvin ja itselle ruhtinaallisen 11,40€ päivä työeläkettä, aivan sikarutkasti shekeleitä.
  Onneksi ei tarvitse koskaan nostaa, jääköön muiden käytettäväksi.

 3. No kyllä ehdottomasti. Mieluiten joku mustalainen tai neekeri huolehtisi taloudestani. Voi sitä “rikkautta”!

 4. Eikös tikalla heittämällä saanut parhaan tuoton.

  • Jätetäämpäs ne eläinressukat rauhaa ja laitetaan tikka takaisin puuhun. 😉

 5. Briitien kulttuurimarxismi on huomattavasti meitä edellä näissä asioissa, toivottavasti nykyjohto toimii rivakasti, että ero saataisiin kurottua umpeen.

  Totuuden nimessä, en usko että tällainen idiotismi toimisi Suomessa, vaan eihän sitä koskaan voi olla varma. Vaan ei vaikuttane meikän eläkkeisiin.

 6. Pohjanmaalla maamieskoulussa eräs opettaja aloitti ensimmäisen tuntinsa kysyen:”Tiedättekö miksi neekeri ovat tyhmiä?”. Koko luokka heräsi kerralla ja höristi korviaan. Opettaja jatkoi:”Kosa murrosiässä niiden aivot eivät saa proteineja ja valkuaisia”. Ja sehän on totta se, ainakin Afrikassa.

  Ja kun samalla kaavalla jatketaan vuosisatoja, vaikuttaa se jo yleiseen kansakunnan kehitykseen. Ei siinä sen kummempaa.

Comments are closed.