Koti Uutisia Kotimaa Hallitus vaatii tiemaksuja Suomeen

Hallitus vaatii tiemaksuja Suomeen

19
Anne Berner.

Suomen oikeistohallitus jatkaa hyvinvointiyhteiskunnan purkamista. Päättäjien tavoite on tehdä kansasta finanssieliitin lypsylehmä, joka joutuu maksamaan ylihintaa palveluista ja infrastruktuurista, joiden reilusti hinnoiteltua ylläpitoa pidettiin hyvinvointivaltiossa yhteiskunnan tehtävänä. Liikenne- ja viestintäministeriön ylijohtaja Mikael Nyberg vaatii, että suomalaisten on alettava maksaa teiden käyttämisestä. Nyberg ajaa yhdessä liikenneministeri Anne Bernerin kanssa mallia, jossa julkinen tila muutetaan pala palalta yksityisen eliitin rahasammoiksi. – Kyllä tämä on meidän näkemys, että kyllä näihin asiakasmaksuihin pitäisi päästä, Nyberg kommentoi medialle lakonisesti.

Koko EU-alueella ollaan nyt siirtymässä julkisen tilan käyttömaksujärjestelmään. Aiemmin tänä vuonna unioni lisäksi linjasi, että kerran yksityistetyn julkisen omaisuuden (kuten infrastruktuurin) uudelleen kansallistaminen on “ihmisoikeusrikos”. Eliitin kannalta uusi järjestelmä on monella tavalla edullinen. Poliitikot esimerkiksi saavat vauhtia urakehitykselleen myymällä kansallisomaisuutta suursijoittajille. Lisäksi bruttokansantuotteen manipulointi helpottuu, kun aiemmin ilmaisista palveluista ryhdytään kiskomaan maksuja. Tiemaksujärjestelmä helpottaa myös kansalaisten paikantamista, mikä tehostaa esimerkiksi poliittisiin toisinajattelijoihin kohdistuvaa vakoilua.

Lähde: Kauppalehti

Lue myös:
EU: vesi- ja rataverkkojen kansallistaminen on ”ihmisoikeusrikos”!

19 KOMMENTIT

 1. Toi vanha käyrä ämmä ei ole saanut mitään hyvää aikaiseksi ja joku saatanan tolvana on sille silti äänensä vaaleissa antanut. Herätkää nyt unestanne ihmiset ja katsokaa tarkemmin kenelle äänenne seuraavissa vaaleissa annatte.

 2. Tuo juutalainen loishuora pitää poistaa maastamme. Äärimmäisen tuhollinen otus. Koukkunokan elättäminen käy aina vain kalliimmaksi meille. Missä suomalaisen mitta tulee vastaan?

  • Keskivertoihmisen mitta tulee vastaan vasta kun tämän rehukaukalo on tyhjä.

   • D.D — No johan vitsin murjaisit!

    Leo (se vanha Leo) — Kyllä Suomessa kohta maanvyöryn lailla porukkaa alkaa liikkua, kuten Romaniassa, Ukrainassa, Unkarissa, Puolassa jne.

    Perkele kun laittomasti tuon jutikkalutkan tänne hommasivat siirtämään omaisuuttamme, työvoimaamme ja rahojamme kansainvälisen parasiitin taskuun. “Päättäjämme” vastuuseen!!! Sipilä ensimmäisenä ehdottomasti lahtipenkkiin. Homman voisi hoitaa eduskuntatalon portailla, niin että koko kivinen portaikko maalautuisi punaiseksi maanpetturein verestä. Sipilän pään voisi sitten potkaista sieltä alas kadulle asti.

 3. Tältä lehmältä pääsee suusta aivopieruja vähän väliä. Onneksi ne ovat sen verran läpinäkyviä että niistä paistaa aina läpi oman edun tavoittelu. Joka tietysti sopii Keskustalaiseen luonteeseen/politiikkaan. Keskusta kun oli ainoa puolue joka lupasi Sveitsiläiselle Annelle ministeripaikan vaikka se tuli politiikkaan täysin ulkopuolisena. Ilman että koskaan oli ollut ehdolla missään. Laittoin hammasvärkkinsä kuntoon suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ja nyt koittaa raapia omiin taskuihinsa niin paljon mammonaa kuin vain pystyy. Ja sitten muuttaa kotiinsa Sveitsiin takaisin josta käy EU-virkamiehenä eläkeikään asti lentelemässä jälleen kerran meidän lompalolla.

  Mutta kyllä minusta voidaan tiemaksut ottaa käyttöön. Poistetaan autoveri, käyttömaksu sekä polttoainevero. Sen jälkeen katastuksessa katsotaan ajeteut kilometrit ja käyttövero määräytyy sen mukaan. Sopii minulle.

  • Tiet ovat Suomen kansalaisten yhteistä omaisuutta. Autot ovat henkilökohtainen asia.

   • Toistaiseksi muita kuin autoilojoita ei rangaista tien käytöstä. Moottoripyöräilijtäkin pääsevät vähemmällä.

    Markka-aikana joku laski että pelkästään autoveroina kerätään niin paljon rahaa että silloisella hintatasolla olisi saatu kaikki Suomen tiet pinnoitettua kuuden vuoden välein. Jokainen kilometri. Myös santatiet. Eli sitä kerättyä rahaa käytetään kaikkialle muualle paitsi teihin.

    Tänä kesänä on Asfalttikallio tehnyt paljon pinnoitustöitä Hämeessä. En tiedä mistä rahastosta on tullut nyt käytety raha, mutta sekin meni kankkulan kaivoon. Nyt asennettu pinta on niin karkeaa että vesi menee sen väleihin ja jäätyessään murentaa pintaa. Veikkaan että jo ensi keväänä ko. tienpinnat ovat huonommat kuin ennen uusintaa.

    Pinnan tasaisuuden huomaa parhaiten polkupyörällä. SE miten hyvin siinä rullaa kertoo suoraan pinnan karkeuden. Ja kyllä sen silmälläkin näkee sekä korvalla kuulee.

  • Eikös sen pitänyt mennä Kokoomukseen ensiksi?
   Kannattaa muistaa että Bernerillä on Sveitsin kaksoiskansalaisuus joten Sveitsin pankkisalaisuus koskee häntä.

 4. Kai seuraavaksi ihmisten pitää alkaa maksamaan happiveroa, ilmaiseksi ei hengitetä, muuten se on “ihmisoikeusrikos”! 🙂

 5. Berneristä vielä sen verran, että hänen omistamalleen säätiön tontillehan rakennettiin Helsingin lastensairaala! Mistä kuittaa myös sievoisen summan vuosittain rahaa! Oliko peräti 3 milj!
  Enpä ole hänen firmansa tuotteita ostanut, boikotti pitää!

  • Tuossa ylempänä kommentissani juuri laitoin Leo Mannermaan videon jossa mainitaan tuo asia.=)
   Kuka niitä rätei ja lumpui tavittis olleka.

 6. Jännä juttu, että meillä on varaa olla nettomaksajana EU:ssa, meillä on varaa syytää afrikan pohjattomaan likakaivoon kehitysapua, meillä on varaa majoittaa ja ruokkia lähi-itäisiä ja afrikkalaisia turhakkeita…meiltä peritään yhä, sitä “väliaikaista autoveroa” mutta tästä kaikesta ylenpalttisuudesta huolimatta…meidän pitäisi erikseen maksaa omien teittemme käytöstä? Taitaa tuolla vino-lego-huoralla ja muilla valtioneuvoston paskasakilla olla prioriteetit hiukan hukassa. Käsittääkseni päättäjien pitäisi olla suomalaisten asialla

  • Koiviston virkakautena loppui omasta kansasta välittäminen tehokkaasti ja samalla suomea alettiin pakkomyydä ulos vain pienen eliitin hyväksi.
   Kuka vuorollaan on saanut eniten menemään kansan verorahoja viemäriin esim. Katainen (7miljrd. STX, UMTS etc.) joka sitten palkittiin hillotolppaviralla eu:ssa.
   Ei ole hallitus saati poliitikot enää vuosikymmeniin ajatelleet tai toimineet oman kansan edun mukaisesti, koska heillä ei ole minkäänlaista kosketuspintaa normaaliin elämiseen sekä olemiseen.

Comments are closed.