Koti Uutisia Hallitus tuhlaa neljännesmiljoonan “pakolasten” oikeusturvan selvittämiseen

Hallitus tuhlaa neljännesmiljoonan “pakolasten” oikeusturvan selvittämiseen

1

Hallitus tuhlaa 250 000 euroa selvittääkseen, toimiiko turvapaikanhakijoiden oikeusapu. Tutkimuksen tarkoitus on lisätä hallituksen omaa tietopohjaa heidän tehdessään poliittisia päätöksiä.

Valtioneuvoston kanslia etsii tällä hetkellä tutkijoita hankkeeseen. Hankkeen aikana on tarkoitus selvittää “kansalaisten ja turvapaikanhakijoiden oikeusapupalvelujen saatavuus ja laatu”.

Tutkimuksen valmistuttua pitäisi olla selvää, millaisiin asioihin turvapaikanhakijat tarvitsevat oikeudellista apua, mitä reittejä pitkin he ovat saaneet tietoa palveluista ja saavatko he apua. Lisäksi asiakaskokemusta tullaan arvioimaan.

 

Lähde: Suomen Kuvalehti

1 KOMMENTTI

  1. No minä voisin ottaa sen 250 000 € ja tehdâ tutkimuksen aiheesta. Se nyt selviää parilla puhelinsoitolla piripäisten punikkien puolue- tms. toimistoon, ja muutamalla provolla niitten nikottelufoorumeilla, että mitä mukamas tarvitaan.

    Sitten vaan kirjoitetaan raportti, että näitä (punikkien mainitsemia) juttuja pitää karsia ja rajavalvontaa kiristää ja kaikki vasenaivoisten järjestöt julistaa laittomiksi sekä lähettää niitten jäsenet Pohjois-Koreaan ylistämään kommunismia ja sen suuria saavutuksia.

Comments are closed.