Koti Uutisia Kotimaa Hallitus julkisti 15 miljardin euron velkapaketin Suomelle

Hallitus julkisti 15 miljardin euron velkapaketin Suomelle

11
sanna_marin
Sanna Marin.

Sanna Marinin hallitus yrittää antaa tekohengitystä euroalueen romahduspisteessä olevalle taloudelle 15 miljardin euron “suomalaisella elvytyspaketilla”. Euroalue on ollut konkurssikypsä jo vuosien ajan, koska edellisen finanssikriisin taustasyitä ei koskaan korjattu vaan ne hukutettiin Euroopan keskuspankin luomaan puoli-ilmaiseen velkaan.

Suomen hallitus uskoo, että lopullista romahdusta voidaan myöhäistää ottamalla lisää velkaa suomalaisten veronmaksajien taakaksi. Hallitus seuraa Euroopan unionin esimerkkiä yrittäessään tukea kannattamattomia “zombieyrityksiä” sekä rikollisia pankkeja syöttämällä markkinoille miljardikaupalla halpaa lainarahaa.

Hallituksen propagandassa on puhuttu “tuki-” ja “elvytyspaketeista”, mutta todellisuudessa kyse on velkapaketista, jonka ainut tavoite on suojella taloudellista ja poliittista eliittiä finanssikriisin synnyttämiltä yhteiskunnallisilta levottomuuksilta. Lopulta suomalaiset joutuvat maksamaan velat korkoineen, mikä merkitsee leikkauksia hyvinvointipalveluihin, maanpuolustukseen, infrastruktuuriin sekä suomalaisyritysten asiakkaiden ostovoimaan.

Lähde: Yle

11 KOMMENTIT

 1. Raha on aina velkaa, raha luodaan velalla, joka siirtyy Euroopan keskuspankilta jäsenvaltioiden keskuspankeille ja sieltä eteenpäin. Se aika jolloin konkreettisella rahalla oli ns. “vastapaino”, esimerkiksi kultavaranto, on mennyttä. Nykyinen talous on täysin virheellisellä pohjalla ja “tyhjää täyteen” pumpattu, kun totuus tulee ilmi ja luottamus rahan arvoon katoaa romahtaa nykyinen näennäistalous.

  Muuten, kun Talousdemokratia ry:n toimesta kansanedustajilta kysyttiin, “Mitä raha on?”, osasi vain muutama edustaja vastata oikein. Suurin osa vastauksista oli koomisia ja typeryydessään aivan omaa luokkaansa. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että jokaisen kansalaisen tulisi kyseinen asia täsmälleen tietää, mutta eduskunnassa joka on lakeja säätävä ja valtion suurista talouslinjauksista vastaava toimielin, olisi toki asia tiedettävä.

  • Jenkkien kultareservissähän ei ole edes käyty moneen kymmeneen vuoteen. Se on tyhjä. Sinne ei ole edes jätetty lappua: “kiitti lainasta”.

   • FEDhän on juutalaisomistuksessa ja sen varaintoa ei ole tarkastettu sitten -70 luvun.
    Viitteitä antaa se, että kun saksan hallitus pyysi FEDiä palauttamaan osan saksasta -40 luvulla varastamiaan kultavarantoja, tuli paketissa kullattua tungstenia.
    Kennedy omana aikanaan kirjoitti lain alle, jossa kiellettiin luovuttamasta usan varainhoitoa yksityiselle sektorille, mutta sopivasti murhan jälkeen ja ensitöikseen Lyndon B. kumosi tämän lain.
    Suomen sionistinen hallitus ilmoitti Soinin johdolla että suomi on valmis myymään oman kultavarantonsa, koska markkaakaan ei enää ole, joka sijaitsee englannissa, hödyttömänä taakkana.
    Samalla tavoin ollaan myyty ilmaiseksi kriisivarastoista viljat, polttoaineet, öljyt etc. ja olisi mielenkiintoista tietää kenelle ja mihin saadut kahvirahat (hintahan on ollut vain nimellinen) ovat valuneet.

    • Kennedy hoidettiin pois juuri kirjoittajan mainitseman syyn takia. Kaksi muuta vahvaa syytä hänen – USA:n viimeisen EI-JUUTALAISEN presidentin – murhaan olivat haluttomuus Vietnamin sotaan sekä kieltäytyminen nk. “false flag” -hyökkäyksen orkestroinnista omaa maataan vastaan!

     Ja kenelle annettiin aikojen alussa koronperintäoikeus, kun se kristityille oli syntiä? Siinäkö se maapallon historian suurin virhe tehtiin? Libya, Irak ja muut ovat murretut juurikin sen takia, että ajattelivat omaa etuaan ja yrittivät poistua petrodollarisidonnaisuudesta. Kennedy halusi jotain samaa ja hajottaa mm. CIA:n taivaan tuuliin.

     Me olemme niin sairaan ovelan jengin avohoidokkivankeina, että kukaan ei edes halua ajatella sitä. Ja ne pitävät ison osan ihmisistä sen verran tyytyväisinä, että barrikadit ei täyty. Loput resurssit ovat heidän. Ja he pitävät itseään sen verran jumalina, että ehkäpä kokevat velvollisuudekseen pallon väestömäärän rajoittamisen. Se on se “end game” ja luulenpa että se on jo käynnissä. “Big pharman” temput yhtenä projektina ja sotateollisuus toisena. Kaikkea tukee – ehkä tärkeimpinä – median ja rahamaailman omistaminen.

 2. Ei se 15 miljardiin jää. Kohta ruvetaan puhumaan esim Italian auttamisesta eli käytännössä Saksan ja Ranskan pankkien voittojen turvaamisesta. Tapahtui mitä tapahtui, suomipoika maksaa.

  • Totta kai Suomi maksaa! Juutalainen on aina laittanut meidät ja saksalaiset maksamaan, sillä meillä on luonnonvaroja ja työmiehiä.

   Ei kai jotakin Maltaa, Kreikkaa tai oikein Italiaakaan voi laittaa maksumieheksi yhtään mihinkäään. (Maltaa en edes laske Euroopaksi. Kunhan nyt annoin esimerkin.)

 3. Italiassa Li Anderssonin “paremman välittämisen” kamut aiheuttivat valtavan kuolonuhrien määrän ja pandemian myötä valtavat jättitulot pankstereille.
  https://summit.news/2020/03/20/italian-virologist-says-concerns-over-racism-crippled-italys-coronavirus-response/

  Suomessa päättäjät tukevat pankkiireja 90-luvun laman reseptillä, eli ääririkkaiden tuotot maksimoidaan ja köyhät kurjat massamurhataan:

  “Tapio Kuosma lähetti 18.3. seuraavan sähköpostiviestin Kelan kirjaamoon ja laitoksen pääjohtajalle:

  Suomen perustuslain mukaan jokaisella on ”oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen” (7. pykälän 1. momentti). Nyt oikeutta elämään ollaan riistämässä varsin monelta suomalaiselta.

  Kelan verkkosivuilta on luettavissa: ”Hallituksen esittämät toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi vaikuttavat kaikkiin Kelan kuntoutuspalveluihin. (…) käynnissä olevat läsnäkuntoutuspalvelut keskeytetään. Ohje on voimassa 31.5.2020 saakka, jos ei toisin ilmoiteta.”

  Ohje on hengenvaarallinen omalle vaikeavammaiselle (neliraajahalvaus, epilepsia, astma) pojalleni, joka sinnittelee elossa yhden keuhkon varassa. Hänelle Kelan kustantama fysioterapia on elintärkeä. Olen ymmärtänyt, että poikani kaltaisia maassamme on lukuisia.

  Pyydän, että kyseinen ohje perutaan ainakin oman poikani kohdalla. Mikäli niin ei tapahdu ja hän kuolee sen vuoksi, ettei hän ole saanut välttämätöntä fysioterapiaa, tulen pitämään Kelaa ja kaikkia ohjeen takana olevia tahoja juridisesti syypäinä poikani kuolemaan. [Tapio Kuosma on oikeustieteen lisensiaatti, toim.huom.]

 4. Ensin hallitus vatuloi 2 kk ja päästi koronan sisään, minkä jälkeen se lyö poliisivaltionyrkin pöytään ja hukuttaa maan globalistipankkiirien 15 miljardin lisävelkaan. Jos tuollaien hallitus ei ymmärrä itse erota, niin sitten se on kannettava pihalle vallankumouksellisin keinoin.

 5. Marin tekee sitä mitä käsketään, eihän tää tyttönen pysty tuollaisia asioita päättämään itsekseen. Ei taida enää 15 miljardin velatkaan auttaa, kun suomalaisyrityksiä kaatuu pian ennätysmäärä, useampi läheiseni on jo lomautettu. Meillä ei ole kykyä maksella noita velkoja. Toki nimenomaan velka on se, millä pidetään nykyistä rahajärjestelmää pysty. Elämme todella muutoksen aikaa, omana elinaikanani saatan oikeasti kokea suuren sodan ja tämä onkin sellainen sota, jossa jokainen maa kaatuu aikalailla samaa tahtia, todellinen maailmansota.

  • Ei tietenkään meidän Hallitus päästä yhtään mistään. Sen takia ei kannata olla kovin vihainen Urpilaiselle tai muillekaan. Eivät he päätä yhtään mistään.

Comments are closed.