Koti Uutisia Kotimaa Halla-aho kiinni kaksinaismoralismista vierastyöläiskeskustelussa

Halla-aho kiinni kaksinaismoralismista vierastyöläiskeskustelussa

14
halla-1200x600-620x330

Perussuomalainen johtaja Jussi Halla-aho on jäänyt kiinni halvasta populismista sekä kaksinaismoralismista liittyen niin sanottuun vierastyöläiskeskusteluun. Suomessa on käyty viime kuukausina kovaa kiistaa siitä, onko esimerkiksi maanviljelijöillä moraalista oikeutta palkata ulkomaalaista halpatyövoimaa, kun Suomessa työttömien määrä on räjähtänyt talouskriisin vuoksi.

Kansallismielisten mukaan viljelijöillä on velvollisuus tukea oman maan kansalaisia. Suomalaisia täytyy suosia palkkauksessa, vaikka tämä merkitsisi “korkeita” työvoimakuluja matalapalkkaisiin ulkomaalaisiin tottuneille työnantajille.

Perussuomalaisten poliittisten “puhdistusten” kohteeksi joutunut Johannes Sipola huomautti keskiviikkona, että puoluejohtaja Halla-ahon kanta vierastyöläiskysymykseen kääntyi 180 astetta vain muutamassa viikossa. Sipola ihmetteli, perustuuko Halla-ahon politiikka muulle kuin “läpälle” ja poliittisten vastustajien tarkoitukselliselle ärsyttämiselle.

Vielä maaliskuun lopussa Halla-aho kannusti maahanmuuttajia sankoin joukoin töihin maatalouden pariin. Kun perussuomalaisten potentiaaliset äänestäjät alkoivat puhua äänekkäästi siirtolaisten palkkaamista vastaan, Halla-ahon kelkka kuitenkin kääntyi.

Toukokuun alussa mieltään muuttanut Halla-aho kummasteli, miksi ukrainalaiset, irakilaiset ja somalit kelpaavat pelloille, mutta suomalaiset eivät. Aiemmin puoluejohtaja oli kuitenkin vaatinut julkista valtaa käynnistämään arabin- ja somalinkieliset rekrytointikampanjat maatalouden työvoimatarpeiden täyttämiseksi.

halla aho vierastyolaiset

Lähde: Twitter

14 KOMMENTIT

 1. Nojoo, taisi tuo Halla-Ahon maaliskuinen kommentti olla enemmänkin vittuilua. Hän kyllä tiesi, ettei ostareilla hilluvia geelipäitä kukaan saa raatamaan raskaisiin ja likaisiin peltotöihin pienellä palkalla pitkää päivää, kun tekemättä mitään elää leveämpää elämää.

  Vaatimalla suomalaisten suosimista maahantunkeutujien sijaan, olisi Halla-Aho pelannut täysin vasemmiston laariin. Sitä kautta oltaisiin rasismikortein taas oikeutettu mamujen rikollisuus ja elämäntapatyöttömyys.

  Tarjoamalla näille töitä, oltaisiin annettu vasemmistolle mahdollisuus näyttää kuinka kannattava investointi nämä heidän mainostamat kehitysmaalaiset moniosaajat ovat.

  • En minäkään Perussionisteista pidä, mutta mielestäni Halla-aho tuossa vain osoitti että geelitukat eivät työllisty millään Suomessa vaikka mikä olisi.

   Mutta mitä se Halla-aho nyt sitten todella on mieltä asioista… Pirukos sen tietää.

  • “Nojoo, taisi tuo Halla-Ahon maaliskuinen kommentti olla enemmänkin vittuilua”

   Se on pseudomestarin ainoa funktio politiikassa. Runoilla ja retorisesti kikkailla hommaidiooteille sanallisia orgasmeja. Mitään se ei ole tehnyt suomalaisten eteen eikä tulevaisuudessakaan tee

   • Perussionistit eivät ole tehneet mitään tämän maan hyväksi. Yksi naurettava mesoaja on se Mauri Peltokangas, joka kymppitonnin kk-liksalla+muut lisät siihen päälle leikkii jotakin köyhää kansanmiestä. V*ttu että on naurettavaa sakkia. Tekisivät jotakin, perkeleen Israel-fanit, jotakin tämän maan hyväksi! Pelkkää lässytystä ja uhoa, ei mitään muuta. Huhtasaari, Hirvisaari ja koko sakki pelkkiä Israelin perseennuolijoita. Missäköhän läskipussi-Soini seilaa tätänykyä?

    • Onhan persut tai vähintään sen kannattajat näyttäneet vihreää valoa sille, että Suomeen voisi ottaa ulkomaalaisia naisia. Pääasia, ettei ole paha islam. Kova fiksaatio perussuomalaisten poliitikoilla on kehitysmaan naisiin. Eihän tuollaista edustusta löydy kaikkein innokkaimmilta vihervasemmistolaisilta.

   • Mitä PS on tehnyt tämän maan hyväksi? Ei mitään.

    Alusta asti johdettu kusetus. Jokainen jolla on edes kolme toimivaa aivosolua pääkopassaan, tajuaa sen.

    Kuten suuri suomalainen revisionisti V-I Laurio sanoi: juutalainen asettaa ehdolle ja hyväksyy jokaisen poliittisen puolueen jokaisen ehdokkaan Suomessa.

    Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, se oli jo kielletty, sanoi joku toinen.

    Linkola sanoi että demokratia on kuoleman uskonto.

   • En muuta väitäkään. Halla-Aho ei kansallismielisten hyväksi muuta teekään kuin laukoo saatiiireja. Todelliset teot hänellä menee globalistien hyväksi.

    Kyllähän vasemmistopoliitikotkin tietävät, etteivät tänne rahdatut kehitysmaalaiset geelitukat todellakaan työllisty, saati ole mitään moniosaajia. Ei ole vasemmiston intressi tuoda suomeen älykästä ja koulutettua porukkaa. Persut ovat poliittinen varoventtiili, mikä estää vastavoimien muodostumista vasemmistoa vastaan.

    • Hyvin sanottu, T6. Nurisevan kansanosan äänet Ö-mappiin. Ei se sen kummempi jallitus ole. Silmät siniristeinä voi olla toki vaikea nähdä metsää puilta.

 2. Tuo on pelkkää poliittista piikittelyä Halla-aholta. Kyllä te sen tajuatte siellä KV:n toimituksessa. Tämä juttu sekä otsikko oli naurettavalla tavalla väkisinväännetty.

 3. Tappavaa totalitarismia, sitä löytyy jo THL:stä? Lue seuraava ja mieti miten meillä kasvaa kaikkein ravintorikkain ruoka ilmaiseksi poimittavana ihan tuossa nurkan takana:

  “Äitini päätti että joku meiltä puuttuu kerran terveys ei ole optimaalinen, joten hän jatkoi tutkimistaan. Hän etsi nyt jotakin “terveyden standardia” johon voisimme verrata omaa terveyttämme. Sellaisen hän löysikin USDA:sta (USA:n maatalousvirasto).  Päivittäisen ravinnonsaannin suositukset. Että niin ja niin paljon kalkkia, rautaa jne. tarvitaan joka päivä. Seuraavaksi pitikin enää selvittää missä ruokalajeissa olisi tarvittavat mineraalit ja vitamiinit. 

  Äitini päätti käydä läpi kaikki eri ruoka-aineet, kuten myös pähkinät, hedelmät, keitetyt ruoat, jopa ranskanperunat ja hampurilaisetkin, koska kenties salaisuus on ollut siellä koko ajan. Hän löysikin erään ruokalajin joka parhaiten vastaa kehomme tarpeita, varmaan jo arvaattekin? (hilpeää nyökkäystä yleisön joukossa).  Viherkasvit! (Kyllä hirvi ja kauris pärjää hyvin vaikka lehtivihreä on miltei ainut ruoka mitä syövät, eikö totta?)

  Tämä oli meille shokki, koska tähän mennessä koostui ateriamme kaikesta muusta paitsi kaikkein ravintorikkain saatavilla oleva ruoka. Viherkasvit eivät olleet erikseen osa ravintolistaamme. 

  USDA:n ravintosuositusten taulukossa mainitaan että jos kaukasialainen ihminen jolla on keskiverto pigmentaatio saa pari-kolme kertaa viikossa viiden minuutin ajan aurinkoa kasvoilleen, käsivarsilleen ja käsiin, vähintään 9 kuukauden ajan vuodesta, eliminoi tämä täysin tarpeen saada D-vitamiinia ravinnosta. 

  Tietyt vihannekset ovat meille ihanteellista ruokaa, katso video linkistä jossa näytetään USDA:n ravintosisältötaulukosta pari.
  Nämä vihannekset ovat lehtikaali ja jauhosavikka (tunnetaan USA:ssa “villipinaattina”). 
  https://www.youtube.com/watch?v=flwkhuLdjas

 4. MV-lehti on myös erittäin arveluttava sivusto. Se julkaisee asiallista kirjoitusta – kuten vaikkapa pankkimaailman kritisointia – mutta myös Saksan demonisointia sekä historian vääristelyä. Tässä mainitaan II maailmansodan kannustimiksi esim. Saksan halun ryövätä Venäjän öljyvarannot. (https://mvlehti.net/2020/05/10/venaja-uhka-vai-mahdollisuus-kolumni/)

  Tuollaisten juttujen lukeminen loppuu minulla heti “natsi-Saksan” mainitsemiseen, joka tapahtuu näissä artikkeleissa yleensä heti siinä alkuvaiheessa jo. Tietysti MV kokoaa eri kirjoittajien tekeleitä yhteen sieltä täältä, joten juttujen tasoja vaihtelee valtavasti.

  • Äskenhän lehti syytti Putininkanssa Suomea kansanmurhasta sodan aikana

   • Internointileiri≠kansanmurha.

    Ei minulla Putinia, Venäjää tai venäläisiä vastaan mitään ole, mutta MV:n mopo kyllä karkailee lapasesta melko taajaan.

Comments are closed.