Koti Uutisia Hakaristin muotoinen käytetty purukumi löydetty Saksassa – poliisi etsii tekijää

Hakaristin muotoinen käytetty purukumi löydetty Saksassa – poliisi etsii tekijää

11

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Poliisi pyytää Keski-Saksan Kölledassa yhteydenottoja todistajilta, jotka näkivät mahdollisesti henkilön, joka asetti käytetyn purukumin betonipylvääseen Johannestorin kadulla keskiviikon ja torstain välillä noin kello 14.00–08.00. Purukumin kerrotaan olleen hakaristin muotoinen.

Sanomalehti Thüringer Allgemeine kirjoitti “rikollisesta” toiminnasta ja antoi lisäksi suoran numeron poliisille, jotta lukijat voisivat kertoa mahdollisista vinkeistä tapaukseen liittyen.

Sanomalehden mukaan käytetyn purukumin läheisyydessä olevaan seinään oli myös kirjoitettu “kansallissosialistisia iskulauseita”.

Lähteet: Nordfront.net, Thüringer Allgemeine

11 KOMMENTIT

  • Kyllä näihin tilanteisiin täytyy poliisin resursseja käyttää jotta vastaavia tilanteita ei enään syntyisi, noihin purukuminpaloihinhan voi vaikka jäädä joku antifasisti kiinni

 1. Kaiken lisäksi, että purukumiin voi tukehtua, niin nyt se jopa kaasuttaa!

 2. Täkäläisellä poliisilla lienee meikäläisiä enemmän resursseja vai mitä luulette?

 3. Olisiko tälläisestä viharikoksesta engllaniinkielistä linkkiä?

  Ja muistakaa 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666 miljoonaa!!!!!!1

 4. Kas kun eivät terroristit ole vielä tätä keksineet. Kaverit muotoilisivat kaikista purukumeista hakaristejä ja koko liittovlatio olisi kaaoksen oma.

  Kohta kun menee taas käymään Saksassa niin pitänee viedä taas Suomalaisia joulutorttuja tuliaisiksi, mutta pitää muistaa mainita että nykyään ne ovatkin hakaristitorttuja. Vieläköhän maistuu?

 5. Vaadin että tekijä karkotetaan maasta ja velvoitetaan maksamaan henkisiä korvauksia kaikille, jotka näkivät hakaristin muotoisen purukumin ja pahoittivat täten mielensä. Järkyttyneimmille kriisiapua välittömästi. On tämä kamala maailma missä elämme. EI jumalauta…

Comments are closed.