Koti Uutisia Haastattelussa Erik “Eläköön voitto” Wuttudal

Haastattelussa Erik “Eläköön voitto” Wuttudal

1

Vastarintaliikkeen Erik Wuttudal tuomittiin eilen Ruotsissa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Teko, joka johti Wuttudalin tuomioon, oli se, että hän viime kesänä Swedish Open -tennisturnauksen aikana ojensi kätensä nyrkissä ilmaan ja julisti kansainväliselle yleisölle iskulauseen “Eläköön voitto!”. Tempaus johti Ruotsissa suureen mediakohuun, jossa valtamedia itki tekoa julistamalla sen vihateoksi.

Nordfront suoritti heti tuomion jälkeen Wuttudalin kanssa haastattelun, jossa hänelle annettiin mahdollisuus kommentoida tapahtunutta. Haastattelussa Wuttudal muun muassa korostaa sitä, että kaikkien kansallismielisten tulisi tukea Vastarintaliikkeen taistelua.

Koska teema on jokseenkin urheilullinen, aloitamme perinteisellä kysymyksellä: miltä nyt tuntuu?

Hyvältä tuntuu! Onhan toki harmillista, että nykypäivänä henkilö, joka puolustaa kansaansa ja maataan, voi saada tuomion. Positiivista on se, ettei minua tuomittu vankeuteen. Onhan se helpompaa olla hyödyksi kaltereiden ulkopuolella.

Kaduttaako sinua yhtään?

Ei todellakaan kaduta. Se oli kesän kohokohta. Itse tempauksen aikana kaikki sujui rauhallisesti. Hauskinta olivat reaktiot, jotka tulivat tapahtuman jälkeen. Viittaan tässä siis median reaktioihin sekä tovereiden ja tukijoiden antamaan kannustukseen.

Mikä oli mielestäsi tempauksen suurin onnistuminen?

Suuri määrä järkyttyneitä ihmisiä sekä massiivinen mediamyllytys. Se oli kyllä 3 000 kruunun arvoista.

Sinut tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja 3 000 kruunun sakkoihin. Tarkoittaako tämä sinulle henkilökohtaista konkurssia?

Ei tietenkään tarkoita. Sakot olivat erittäin maltillisia. Syy siihen, että minut tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, oli se, ettei minua ole aikaisemmin tuomittu. Oikeuden mielestä se, että minua ei ole aikaisemmin tuomittu, tarkoittaa pientä todennäköisyyttä sille, että syyllistyisin jälleen “rikollisuuteen”.

Sinut ilmoitti mielipiderikoksesta eli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan demareiden pyörittämä Juridikfronten – kuinka kommentoisit tätä?

Juridikfronten on oikeastaan aika mitäänsanomaton järjestö. He ovat vaan pieni osa tätä järjestelmää. Ongelmahan on siinä, että nykyistä lainsäädäntöä voidaan käyttää sellaisia ihmisiä vastaan, joilla on vääriä mielipiteitä.

Kun nyt puhumme laki- ja oikeusasioista, tapahtuiko oikeudenkäynnin aikana mitään erityistä?

Kyllä. Esimerkiksi syyttäjä oli sitä mieltä, että hänellä on oikeus tulkita sitä, mitä kansallissosialismi on. Hänen mielestään kansallissosialismi olisi sama asia kuin viha ja tahto satuttaa muita ihmisiä. Tämähän on tietenkin pötypuhetta! Tästä syystä ainakin syyttäjä antoi itsestään erittäin huonon kuvan.

Olet sanonut, että tässä oli kysymys spontaanista mielenilmaisusta – voisitko kertoa tästä enemmän?

Tempausta ei ollut suunniteltu. Minä ja toverini menimme käymään turnauksessa, ja siellä istuessa pohdittiin eri tempausideoita. Tämä tempaus oli mielestäni hyvä idea.

Sinua syytettiin myös rikoksesta teräaselakia vastaan. Kyseessä oleva teräase oli pehmustetut hanskat. Sinut vapautettiin näistä syytteistä, koska oli epäselvää, oliko hanskoja tarkoitettu käyttää toisen vahingoittamiseen. Mitä mieltä tästä olet?

En oikeastaan mitään mieltä. Ruotsin poliisi osoitti nyt tehokkuutensa. Kuten esitutkinnassa sanotaan, on epäselvää, mitä pehmustetta hanskat sisältävät. Oikeudessa kritisoitiin myös erittäin huonosti hoidettua esitutkintaa. Huonosti hoidetut esitutkinnat tuntuvat olevan sääntö paremminkin kuin poikkeus nykypäivän kiintiöpoliisien keskuudessa.

Voisitko kertoa itsestäsi heille, jotka eivät tunne sinua muuta kuin tennisterroristina? Mikä on taustasi Vastarintaliikkeessä?

Pohjimmiltaan olen filantrooppi. En toki sellainen, kuten George Soros! Olen hyvä toveri ja ystävällinen muita ihmisiä kohtaan, toki vain hyviä ihmisiä kohtaan. Liityin Vastarintaliikkeeseen vuonna 2016, koska halusin olla aktiivinen alusta lähtien. Toivomukseni on, että saamme kokea maailman, joka on terve toisin kuin rappeutunut nykymaailma.

Hetki liittymisen jälkeen, kun kamppailuryhmää perustettiin Skaraborgiin, minut valittiin ryhmänjohtajaksi, ja olen toiminut siinä roolissa siitä lähtien. Väitän, että olen osallistunut suurimpaan osaan aktiviteeteista, joita on järjestetty jäsenyyteni aikana. Seuraava suuri tapahtuma, jota odotan innolla, on toukokuun mielenosoitus. Itse osallistun Ludvikan mielenosoitukseen.

Haluaisin myös päättää tämän haastattelun sitaatilla: “Kaikkia ei ole luotu samanlaisiksi, me olemme erilaisia, mutta kaikki voivat tehdä jotain hyödyllistä. Kaikki voivat olla liikkeelle hyödyksi, olit sitten hyvä katuaktivismissa, kirjoittamisessa, tiedonhallinnassa ja niin edelleen. Sinun velvollisuutesi on puolustaa kansaasi ja tämän velvollisuuden täytät hakemalla Vastarintaliikkeen jäsenyyttä.


Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.