Koti Uutisia Ulkomaat Haaretz: AfD:n sionistit lähestyvät äärivasemmistoa Saksassa

Haaretz: AfD:n sionistit lähestyvät äärivasemmistoa Saksassa

2
antideutsch
Antideutsch-mielenosoitus.

Israelin tärkeimpiin sanomalehtiin lukeutuva Haaretz kirjoittaa, että Saksassa osa äärivasemmistosta ja niin sanotuista kosher-konservatiiveista ovat alkaneet lähentyä toisiaan. Kummallisen liiton takana on palava rakkaus juutalaista rotua kohtaan.

Haaretz’n mukaan liitossa äärivasemmistoa edustaa Antideutsch-liike (‘Antisaksalaiset’) ja oikeistoa Vaihtoehto Saksalle (AfD). Kuten olemme aiemmin uutisoineet, AfD:n johtajiin lukeutuu pankkiireja, globalisteja, sionisteja ja homoja, jotka tahtovat hävittää saksalaisen nationalismin “maahanmuuttokriittisestä liikkeestä”.

Antideutsch puolestaan syntyi Saksan kommunistipiireissä 1980-luvulla. Liike tahtoo lakkauttaa Saksan valtion, sillä sen mukaan Israel on maailman ainut legitiimi kansallisvaltio. Antideutschin mukaan saksalaiset edustavat kosmista pahuutta ja juutalaiset hyvyyttä. Liike on vaatinut esimerkiksi Gazan ydinpommittamista juutalaisen ylivallan nimissä.

Antideutschin mukaan globalismi, finanssikapitalismi, sionismi ja Yhdysvaltojen imperialismi ovat positiivisia ilmiöitä, sillä ne tuhoavat heidän mukaansa ”rasistisen” eurooppalaisen kulttuurin. Liikkeen ideologia perustuu juutalaisen Frankfurtin koulukunnan teorioille.

Antideutsch vastustaa myös pankkisektorin sääntelyä, koska se rajoittaa juutalaisten pankkiirien voitontekomahdollisuuksia. Liikkeen mustalle listalle kuuluvat lisäksi joidenkin vasemmistolaisnaisten suosimat meditaatiotapahtumat, sillä Antideutschin mukaan meditaatio viittaa pakanallisuuteen, mikä on loukkaus juutalaista monoteismia kohtaan.

Saksan sionistinen oikeisto ja vasemmisto ovatkin alkaneet viimein huomata, että heillä on paljon yhteisiä näkemyksiä liittyen talouteen, kulttuuriin, ulkopolitiikkaan ja uskontoon. Radikaalivasemmisto ja oikeiston kosher-konservatiivit ovat yhtä mieltä siitä, että muinaiseurooppalaisen kulttuurin, vahvan valtion sekä valkoisen verenperimän vaaliminen ovat “antisemitismiä”, josta täytyy hankkiutua eroon.

Haaretz muistuttaa, että ilmiö on saksankielisillä alueilla todellinen, vaikka ulkopuoliset voivat pitää sitä absurdina. Antideutsch-liikkeen jäsenillä on merkittävä asema valtamediassa, kansalaisjärjestöissä ja kulttuurielämässä paitsi Saksassa myös Sveitsissä ja Itävallassa.

Lähde: Haaretz

2 KOMMENTIT

  1. Miten voi olla noin sekopäistä porukkaa. Kai sinne juomaveteen jotain laitetaan ja mobiilisäteilyn kautta altistetaan joillekin taajuuksille jotka vie nupin noin pimeäksi. Ei tuollaista voi järjellä tai millään käänteispsykologiallakaan selittää.

Comments are closed.