Koti Uutisia Kotimaa Haagan puukotus oli ”kunniamurhan” yritys

Haagan puukotus oli ”kunniamurhan” yritys

9

Haagan puukottajasta on paljastunut uutta tietoa. Alkuun PolPo pimitti tietoa tekijän henkilöllisyydestä, mutta maanantaina he julkaisivat puukottajan kuvan ja nimen. 

Epäilty Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi saapui perheineen Suomeen Irakista vuoden 2015 pakolaistulvan mukana. Hänet on määrätty vangittavaksi ex-puolisonsa murhan yrityksestä, joka tapahtui sunnuntaina perhetapaamisen yhteydessä. Turvapaikanhakijana saapunut mies jatkaa edelleen karkumatkaansa eikä PolPolla ole tietoa hänen olinpaikastaan.

Lehtitietojen mukaan kyseessä olisi islamilaisista maista tuttu ”kunniamurhan” yritys. Kunniamurhat ovat Suomessa harvinaisia, mutta maahanmuuttajien määrän kasvaessa myös niitä tullaan näkemään lisää. Edellinen tiedossa oleva vastaava teko tapahtui Vaasan ammattiopistolla keskellä päivää, kun irakilaismies yritti murhata ex-vaimonsa lokakuussa 2018.

Lähde: Iltalehti, MTV

9 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuus on rikkautta, uskottava se on, sanoihan sen jo valtakunnanpösilö Alex Stubb.

 2. Tämä uutinen nyt sinällään ei yllätä ketään. Ei ainakaan sen osalta että tekijällä on eri väri kuin kantaväestöllä. Ja että myös rotu poikkeaa kantaväestöstä. Ja kun omaa pahan olon kautta koitetaan hakea sitä omaa kunniaa, ettei kaikki naurais, niin tässä on yksi tulos.

  No, jos on kusipää niin on kusipää eikä sille voi mitään. Maasta karkoitusta voisi suositella. Ja tukiaisten maksamisen lopettamista. Siinä lääkkeet joilla routa ajaa porsaan kauaskin kaukalonsa äärestä.

 3. Luin jostain että tämän rikastajan ex olisi ollut suomalainen. No karma iski rotupetturiin. 🙂

  • Voi lapsi pieni… Ei mitään karmaa ole olemassa. Kyllä sinäkin sen vielä opit.

   Vastuu on kuitenkin olemassa ja Orpo, Nerg, Mykkänen & Co. täytyisi sellaiseen saattaa. Rangaistuksen on oltava sellainen, että se tuntuu.

 4. Mielenkiintoista, että täälläkin poistetaan kommentteja. Toivotan hyvää jatkoa!

  • Itse kyllä ymmärrän tarpeen sensuroida kommentteja, koska nii suuri on kansan pahoinvointi, että valtava määrä kansalaisia vain etsii lähintä paikkaa, mihin oksentaa.

   Mutta
   toivoisin jonkinlaista
   — kenties gpg allekirjoitukseen perustuvaa
   kommentoijien identifiointia, että ainakin tunnetut kommentoijat saisivat hieman helpotusta.

   Itse olen vähentänyt kommentoinnin määrää.

 5. Torniaisen kuva ja nimi julkaistiin aika nopeasti, kun runopoika sai turpaansa.

Comments are closed.