Koti Uutisia Ulkomaat Greta Thunberg vaatii Facebook-sensuuria ilmastonmuutoskriitikoille

Greta Thunberg vaatii Facebook-sensuuria ilmastonmuutoskriitikoille

34
Greta Thunberg.

Nuorten ilmastolakkoliikkeen perustaja Greta Thunberg on tyytymätön siihen, että Facebook ei sensuroi tarpeeksi tehokkaasti ilmastonmuutoskriitikoita, ja kannustaakin fanejaan “haastamaan” palvelun hiljentämään hänen vastustajansa.

Thunbergin Facebook-päivityksen mukaan palvelu “Sallii vihapuheen, faktojen tarkistamattomuuden ja demokratian häirinnän.” Hänen mukaansa “Tämä voitaisiin helposti estää jos Facebook haluaisi” ja hän vielä lisäsi “Jos tarpeeksi moni meistä vaatii muutosta, muutos tulee.”

Ilmeisesti ilmastonmuutoksen julkinen kyseenalaistaminen on “vihapuhetta ja demokratian häirintää”, joka pitää vaientaa. Facebookin harjoittaman sensuurin tuntien Thunbergin vaatima muutos voi tulla palvelussa todelliseksi.

Lähde: Breitbart.com

34 KOMMENTIT

 1. Ja kuinka moni uskoo että Greta on itse monitoimi osaaja joka kirjoittelee lonkalta lausuntoja asiasta kuin asiasta alkaen kaikkiin markettien tarjouslehtiin.

  • Tuleeko Gretasta Ruotsin Jessikka Aro, joka SÄPO -myyränä tienaa fantastisesti luennoiden “hirveistä rasisteista ja ilmasto-denialisteista”?

 2. “Demokratia” on peitesana, sitä käytetään nykyään eniten sellaisissa yhteyksissä, kun jokin toinen mielipide halutaan sensuroida… “tämä on uhka meidän (((demokratialle)))”

 3. Soroksen pikku lelli tyttö. Kuuluu varmaan pedarien rinkulaan..

 4. Emme voi lisätä ympäristön kuormistusta heittämällä muovit mereen, piilottamalla ydinjätteet maaperään ja laskemalla ilmakehään kaikenlaista haitallista kiihtyvään tahtiin, se on selvä. Mutta se, että muutokset pyritään tekemään pikavauhtia hurmoksenomaisesti kurjistamalla ihmisten arkea entisestään, ei ole oikea tapa. Ilmastonmuutosta on ryhdytty käyttämään keppihevosena ties mihin tarkoitusperiin, eli ilmastotalkoissa ei ole enää niinkään kyse faktoista vaan pikemminkin hurmoksesta ja tietysti kaupallisista itsesseistä. Sähköauto on hyvä esimerkki tästä vouhotuksesta; se ei ole ilmaston eikä ympäristön kannalta niin ruusuinen kulkupeli kuin uskotellaan.

  • “Sähköauto ei ole ilmaston eikä ympäristön kannalta niin ruusuinen kulkupeli kuin uskotellaan” Mikäs sähköautoissa on ilmastolle tai ympäristölle haitallista?

   • vaikka se että akkujen valmistus on 1000 kertaa haitallisempaa kuin öljyn jalostaminen bensiiniksi, myös maapallon sähkö tuotetaan polttamalla hiiltä

    • Saksa irtisanoutui juuri hiilen ja fossiilisten käytöstä KOKONAAN (YLE TV tekstiuutiset). Verornmaksajat ovat “riemuissaan” heille lankeutuvasta 47 miljardin Euron laskusta korvata hiilivoimaloille yms. suuryhtiöille tilanne että heidän toimeentulo lakkautetaan tyystin.

     EU on allekirjoittanut YK:n kanssa Kestävän Kehityksen sopimukset. Niiden mukaan hiilidioksidi on primääri vihollinen, ja ihmiset vihollisia jos eivät alistu poistamaan hiilidioksidia tuottavat yksiköt.

     Jossakin vaiheessa vaikkapa mahdollisesti seuraava Suomen pääministeri Li Andersson voi mätkätä määräyksen että “on liikaa hiilidioksidia ulos hengittäviä ihmisiä. Antifa halua että määrää karsitaan rajusti”.

     EU on juutalainen projekti. Primäärinä vankilan kahleena käytetään korkovelka Euroa. Aina on enemmän maksettavaa kuin maksukykyä, tilanne on sama kuin jos henkilöstä vuodatetaan verta, sitä halutaan enemmän kuin kullakin kerralla voidaan ilman että “potilas” kuolee. Verenvuodatus jatkuu ja jatkuu…

   • sähkö auto on jokatapauksessa tulevaisuuden peli, ellei ydin fuusiota saada toimimaan jolloin akkuteknologiaa ei välttämättä tarvittaisiin, jolloin voitaisiin laittaa autoihin ydinfuusiolla toimiva järjestelmä

    • Eliitti tavoittelee kuitenkin CCCP-mallia, jossa kansa köyhdytetään orjiksi, ja vain etuoikeutetuilla saa olla auto, tietenkin “ilmastonmuutoksen kitkemiseksi, ja ilmastonmuutoksen torjumista estävien tahojen eliminoimiseksi”…

     Neuvostoliitossa “poliittisesti epäilyttävien” käyttö orjina eliitin megalomanian toteuttamiseksi hiottiin nyky-globalisteille kelpaavaan malliin.

    • Kukaan vähänkään luonnontieteistä ymmärtävä ei kuvittele että ydinfuusio saataisiin toimimaan henkilöauton kokoisessa systeemissä “ihan lähiaikoina”, mutta jos fuusiovoimala saadaan toimimaan ja täyttää siihen kohdistuvat odotukset, niin voidaan tuottaa suuressa mittakaavassa hiilipohjaisia polttoaineita esimerkiksi lentoliikennettä varten, kun siihen tarkoitukseen ei oikein muitakaan käyttökelpoisia polttoaineita ole tiedossa. Ei tämäkään varmaan ensi vuosikymmenellä toteudu.

 5. Kehityshäiriöisen tenavan hyväksikäyttö politiikan keulakuvana ja äänitorvena on moraalitonta. Kertoo kaiken globalisteista ja ilmasto-uskovaisista.

 6. Greta on ainoastaan säälittävän hupaisa marionetti, joka ei pysty vastaamaan edes yksinkertaisiin kysymyksiin ilman valmista käsikirjoitusta. Facebookille tällaiset “oikeuksien vaatijat” ovat tärkeitä, sillä heidän avullaan saadaan huomio ja “aloite” jonkun ulkopuolisen tekemäksi, näin saadaan Facebook pidettyä yleisön edessä “puolueettomana”.

  • Lähtekää pois sieltä Jewbookista. Ei kai siellä PAKKO ole kenenkään olla? Pyyhkikää tuollainen sonta vain yksinkertaisesti pois elämästänne. Niin helppoa se on.

   • Fb, vk, ig, twitter jne ovat kaikki aivan samaa keinoelämää eri nimellä. Ne addiktoivat, vievät aikasi ja harhauttavat mielesi. Kokemuksesta tiedän, että kun ymmärtää noiden käytön ongelman, ne on helppo jättää pois. Ihmisen paikka ei ole somessa ja siksi siitä luopuminen on verrattain helppoa. Se vaatii vain ongelman ytimen ymmärtämisen.

 7. Yksi lukuisista syistä Facebookin poisjättämiseen oli se etten halunnut saada enää päivittäistä Greta-annosta sieltä täältä eri lähteistä. Hyväksikäytetty sairas penska, sääliksi käy.

 8. Aivan turhaa huutelua. Ensinnäkin se olisi diktatuurimainen ele estää ihmisiä sanomasta eriäviä mielipiteitä. Samalla lokiigalla meidän pitäisi estää sähköautoja kannattavien ihmisten kritisismi polttomoottori ajoneuvoja kohtaan.

  • Raha on suuri (suurin?) syy sille miksi eriävä näkemys ilmastonmuutoksesta yritetään tehdä naurunalaiseksi ja tietyllä tavalla kriminalisoidakin (hiilidioksidivero, autojen päästörajoitukset jne).

   Tiesitkö että EU jakaa kehitysmaille 20 miljardia Euroa vuodessa “ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun”. Jos oletetaan että EU:n alueella on sata miljoonaa veronmaksajaa, antaa jokainen veronmaksaja keskimäärin 200 Euroa vuodessa heille joilla on jo liikaa.

   Kehitysmaiden infrastruktuurin vaihtaminen vähäpäästöisempään tarkoittaa nimittäin näiden veronmaksajiemme varojen siirtymistä “hyvän asian verukkeella” muutamille infran vaihtamisteollisuuden omistaville miljardööreille.

   Kuten Jyrki Katainen (sorri jos oksettaa tuon nimen nähdessäsi) sanoi, “tienataan fantastisesti”.

 9. Mielestäni se on hienoa, että suojellaan ilmastoa ja ympäristöä. Itse kun uskon ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen, mutta kun on katsellut tuota Gretaa ja muita ilmastovouhottajia niin tulee vain mieleen suuri myötähäpeä. Greta nyt on täysin hyväksikäytetty autisti ja sätkynukke. Tämä ilmastovouhotus on vedetty niin äärimmilleen, että se on saanut jo huvittavia piirteitä ja sillä ei ole järjen ja logiikan kanssa mitään tekemistä. 🙂

   • Kas kumma, artikkelissa ei kertaakaan mainittu Aurinkoa, vaikka siitä riippuu noin 100% kaikesta, mitä tapahtuu Maa-planeetamme ilmastossa.
    Esimerkiksi, Maan kiertoradan hyvinkin pieni elliptisyys aiheuttaa huomattavan eron Eteläisen ja Pohjoisen pallopuoliskon ilmaston välillä. Pelkkä tämä havainnollinen esimerkki osoittaa, miten paljon ilmasto riippuu Auringosta. Tieteellinen fakta on, josta tyhmät greetat eivät tiedä, että Aurinko on dynaaminen järjestelmä, jonka tila muuttuu jatkuvasti ja jonka energian tuotto oskilloi ja hakee tasapainotilaa muuttuvassa gravitaatiokentässä, kun “nestemäistä” Aurinkoa kiertävien planeettojen massakeskiö ja itse Auringon massakeskiö ei ole samassa pisteessä. Nyt huijarit tarjovat tyhmälle sheeplelle ratkaisua “ilmastonmuutokseen”: – Maksakaa meille ilmastoverot, ostakaa meiltä päästökiintiöt – ja saatte puhtaalla omallatunnolla saastuttaa!

    Onneksi, jotkut tiedemiehet ja -naiset uskaltavat haastaa sionistisia huijareita. Tässä on realistisempi ja perusteltu selitys mistä Maan ilmastonmuutos johtuu (ja mihin suuntaan!):
    https://youtu.be/M_yqIj38UmY
    , mutta kun se ei edellyta miljardien maksamista huijareille niin tästä sionistiset huijarit ja niiden kätyrit-alarmistit eivät mainitse.

    • Pitäisikö siis vain jatkaa saastuttamista entiseen malliin, ilman mitään toimenpiteitä? Ja olet oikeassa, ettei aurinkoa mainittu: ei kiistetty sen roolia.

     • Auringossa tapahtuvien fyysisten prosessien esiin tuominen ei tarkoita, että kehottaisin saastuttamaan. Koko suurhanke “ilmaston muutos” perustuu siihen, ettei sheeple tiedä mitään mistään ja että tieto makaa vahvasti vain tunteiden varassa. Logiikka: “Jos et usko että ihminen on syyllinen – olet saastuttamisen puolesta!” uppoaa hyvin.

      Greta muuten ei ole niin selvä tapaus kuin sitä esitetään: http://mileswmathis.com/greta.pdf. Sen sijaan Gretan takana on Iso Pisnes (https://www.globalresearch.ca/greta-thunberg-big-biz-climate-charade/5690434).

      Saastuttaminen ja resurssien tuhlaus hetkellisen voiton saavuttamiseksi johtuu nykyisestä globaalisesta finanssijärjestelmästä. CO2-huijauksen takana olevat tahot esittävät sheeplelle “ongelmat”, “todisteet” ja “ratkaisut” vain sellaiset, jotka sheeple pystyy ymmärtämään eli ääremmäisen yksinkertaiset. Greta (joka muuten näkee CO2 ilmassa omin silmin) ja sen uskolliset gretiinit eivät missään vaiheessa vastusta ongelman ydintä – rahajärjestelmää, joka pakottaa goyimeja tienaamaan virtuaali rahat hinnalla mitä tahansa, myös saastuttamalla ja pilaantumalla luontona. Tässä vaiheessa eliitin tavoitteena on, että sheeple maksaa “ilmastonmuutosveron” ilman vastarintaa ja jopa vapaaehtoisesti ja ilomielin, kun kiltit lampaat vilpittömästi uskovat, että tekevät jotakin “hyvää”.

  • Minulla on diagnosoitu autistisuutta, mutta en ole helposti hallittavissa. Meitä autismin kirjolaisia on erilaisia, toiset ei osaa huolehtia edes itsestään.

   Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu kansallismielisyys, politiikka, historia ja sen ohella myös kansallissosialismi. Ympäristöasiat kiinnostaa, ja olen karppaava kasvissyöjä (eri asia kuin vegaani), joka ostaa vapaan kananmunia tai luomua, vapaan lehmän maitoa tai luomumaitoa. Mielellään lähituotantoa kuin mahdollista, vaikka on ne epäekologiset avokadot osa karppausta tai ketogeenista ruokavaliota. Tofua tulee välillä ostettua, myönnän sen. Sen ostan kyllä aina keski-eurooppalaisena ja luomuna, koska brasialaisesta soijasta ei voi taata sataprosenttista gmo-vapautta.

   Keskusteluni perustuvat yleensä tietoon ja faktoihin. Ns. terveillekin olen antanut tietoa kansallissosialismista, ja he pitävät minua täysin hulluna ja rasistina. Aivan kuten joku ns. tervekin koittaa valistaa asiasta, niin tulos on sama. Mutta mikä eroavaisuus on autistisilla ja ns. terveillä? Autistisena olen aina ollut yksinäinen susi, joka ei ole kokenut kuuluvansa joukkoon ja oli lapsenakin itsenäisempi. Sitä piirrettä ei minussa koskaan arvostettu, vaan koitettiin väkisin tehdä laumasielu. Small talk on ahdistavaa, mutta jos tulee jokin oikea aihe, niin keskustelu on minulle helppoa.

   • Olen sitä mieltä, ettei Gretan takia pidä niputtaa kaikkia autismin kirjoon kuuluvia samaan kasaan. Greta on vain “pimeyden” käsinukke…
    Itsellä muutama ystävä, joilla ihan diagnosoitu asberger ja he ovat hyvinkin itsenäisiä ja normaaleja ja mikä parasta nationalisteja. Jos totta puhutaan, ajoittain jopa kadehdin heidän kykyään keskittyä asiaansa….siinä ei juuri häiriötekijät paina, toisin kuin itsellä ns.”normaalilla”

    • Aspergerin oireyhtymää potevat ovat normaaliälyisiä, jopa keskivertoihmistä älykkäämpiä. Lievästi autistisia on myös normaaliälyisten joukossa, vaikka valtaosa autisteista lienee kehitysvammaisia. Eroavaisuudet lievän autismin ja aspergerin välillä on mm. puheen kehitys ja sosiaalisuus. Autisteja kuvaillaan eristäytyviksi, kun taas asperger voi yrittää olla sosiaalisessa vuorovaikutuksessa mukana, mutta ei ymmärrä sen sääntöjä.

     Autismia ja aspergeria en näe todellakaan rotupuhtauden vastaisena ottaen huomioon joidenkin autististen ihmisten yliälykkyys. Juice Leskinen oli elävä esimerkki asperger-henkilöstä. Älykkyys on juuri se, mitä tarvitsemme selviytyäksemme ympäristöstä. Valitettava totuus on se, että ns. terveiltä ihmisiltä ovat kadonneet perusvaistot ja uskotaan kaiken olevan hyväksi, jos joku tai jokin niin sanoo. Ne on aina olleet ns. terveet, joiden kanssa on pitänyt kilistellä virallisista ravintosuosituksista tai kieltolaista.

   • ketään ei pidäkkään arvostella ulkonäön eikä sairauden perusteella, vaan tekojen

    • Enpä ole autistisena ihmisenä vaatimassakaan erikoiskohtelua enkä koe kaipaavanikaan sellaista. Jos teen jotain väärin, myönnän sen ja katson peiliin. En ole nostamassa syrjintäkorttia kuin eräs vähemmistö nostaa rasisti-kortin esiin, jos jää kiinni varastamisesta. Kuvottaisikin ajatus hyysäämisestäni. Pikku lapsi tottuu siihen, jos saa kaiken tuosta vaan ja hyysätään tekemättä mitään asioiden eteen.

     Voin kyllä tunnustaa, että olen kutsunut ns. terveitä lampaiksi. Perusteluna on se, että nykyään ihmisiltä on perusvaistot kadonneet. Kaikkea uskotaan, mitä media tai kirjat sanoo. Ei ole enää kyseenalaistamisen taitoa. Minullakin alkoi jossain vaiheessa lamppu syttyä holokaustin epätodellisuudesta, ja nämä epäilyt sai alkunsa löydettyäni tietoa juutalaisten määrästä vuosina 1930-1945. Heidän iso määränsä median, elokuvateollisuuden yms. korokkeella on saanut myös kantani muuttumaan. Minuun tehoaa parhaiten järki ja faktat, ei tunteet.

 10. Voisiko joku kertoa Gretalle ja muille:

  Aurinko vaikuttaa suoraan ilmastoon noin 50 vuoden viiveellä. Empiirinen verifioitu data voittaa aina “tietokonemallit”…

  youtube.com/watch?v=k8dYlrM0rB0

 11. Ilmastorealistit yrittävät saada alarmistit mukaan tieteelliseen diskursioon ilmastonmuutoksen tieteen löydöistä. Alarmistit kieltäytyvät, ja sensijaan he haukkuvat tiedettä vaativia “tieteen tuhoamisesta!

  Järkyttävää! Ilmastonmuutoksen vuoksi koko yhteiskuntamme antamista suuryhtiöiden rahakirstuksi uudelleenrakentamisen alttarilla vaativat ilmasto-uskovaiset demonisoivat realisteja jotka nimenomaan käyttävät tieteen menetelmiä “the scientific method” arvioidakseen väitteitä ja teesejä.

  Videolla tiedemiehet ovat shokissa miten Global Climate Action Summit -tapahtumasta puuttuu tiede, ja tilalla on eufoorinen usko ja fanaattisuus. Nämä Climate Action Summit -päätökset petoksineen sitovat myös Suomen hallituksen, koska olemme allekirjoittaneet Kioton ilmastonpelastamissopimuksen ja muita vastaavia:

  https://www.youtube.com/watch?v=-ihYX7UR-3Y

  “Rebutting Alarmism at the Global Climate Action Summit | Part 2”

  Esimerkki kusetuksista on että ilmasto-alarmistit etsivät käsiinsä mahdollisimman sairaan ja heikon näköisen jääkarhun, tästä tehtiin selvä näyttö siitä miten “ilmastonmuutos on liian pitkällä”. Miten nämä voivat nukkua edes??

  Toinen kusetus on että lämpö tappaa. Totuus (empiirinen data) on että kylmyys tappaa. Yksityiskohdat kerrottu videolla.

 12. Joukko tiedemiehiä vaativat IPCC:tä vetämään pois valheelliset väitteet meriveden lämpenemisen nopeutumisesta “ihmisen aiheuttamana.”

  Ne kaksi tutkimusta joihin väite perustuu ovat vihreellisiä! Toinen niistä käsitteli ERI AIKAJAKSOA kuin IPCC:n toimesta väitetään, ja toinen jouduttiin poistamaan NATURE-lehdestä tilastollisiin virheisiin liittyen!

  Täsä johtuen vaaditaan että myös IPCC hylkää nuo tutkimukset roskana, ja lopettaa valheellisen, alarmistisen propagandan levittämisen kyseisiin viallisiin tutkimukseen vedoten.

  https://www.heartland.org/publications-resources/publications/global-warming-policy-foundation-ipcc-observed-and-projected-global-ocean-heat-uptake-retraction-request

  “These claims were based on two studies, one which didn’t actually cover the period in question, and the second that was based on a study that had to be withdraws by the journal Nature when its statistical estimates were found to be fatally flawed. As such, the Global Warming Policy Foundation has issued a letter requesting IPCC retract its report.”

 13. Ilmastonmuutos-fanaatikot/alarmistit käyttävät muun muassa kaksiulotteista mielipidekujaa keinona nujertaa väärää mieltä olevat.

  Kaksiulotteinen mielipidekuja tarkoittaa sitä että vasemmistolaiset ovat mielestään ”ainoan totuuden” edustajia, ja muut ovat väärässä. Kun he mielestään tiedottavat objektiivisesti ja puolueettomasti, on heille vain kaksi selitystä kaikelle mihin törmäävät:

  1. Olet samaa mieltä kuin he, eli hyvä käyttöväline vasemmiston unelman edistämiselle, ja siksi sinulla on jotakin arvoa yksilönä.
  2. Olet paha henkilö kun et alistu vasemmistolaiselle narratiiville siitä miten tai mitä asiat ovat.

  Tämä näkyi harvinaisen selvästi tänään kun YLE:n uutisissa kerrottiin energiayhtiö Fortumin kytköksistä Saksalaiseen yritykseen joka on valmistanut uuden, vähäpäästöisen hiilivoimalan.

  Vasemmistolaisten ”parempaa väkivaltaa” edustavat häiriköt, Elokapina-aktivistit (Extinction Rebellion), kuvailtiin ”pelastajina, tulevaisuuden toivoina”, ja Fortumin edustaja mustamaalattiin ”kapitalistiseksi hirviöksi joka ei tajua kuinka paha hän on”.

  Alla linkin videolla hemaiseva daami kertoo muiden mielenkiintoisten asioiden lomassa tästä vasemmistolaisesta kapeakatseisuudesta. Videon aihe on kymmenen syytä miksi ei pidä uskoa ilmasto-alarmisteja.

  Ensimmäinen pointsi on se että ilmasto-alarmistien ennustukset eivät koskaan toteudu. He ovat jo 40 vuotta väittäneet miten 10 vuoden päästä se ja se tulee tapahtumaan JOS EMME… Kun yksikään edellinen alarmistinen ennustus ei ole toteutunut, miksi muka nyt toteutuisi???

  Kolmas pointsi on että ilmastonmuutos-alarmismia ei saa kyseenalaistaa. Jos yrittää, he tuhoavat kyseenalaistajat, koska voivat. Tämä todistaa että ei ole kyse tieteestä, koska tieteen PERUSTA on skeptisismi:

  https://www.youtube.com/watch?v=i-qBOyrD0-0

  ”HOW DARE YOU: 10 reasons not to believe climate change criers | Liz Wheeler LIVE at the Reagan Ranch
  549,376 views•Streamed live on Oct 6, 2019

  SHARE SAVE

 14. Ylimääräisiä kromosomeja omaava downinsyndroomainen ruotsalaispikkutyttö on nyt myös “demokratia”- ja COHIV2020-asiantuntija. Hän (tai siis hänen käsikirjoittajansa) on aiemmin vaatinut jo esim. ilmastonmuutokseen uskomattomien sensuroimista ja pannaanasettamista Jewbookissa. “Jos tarpeeksi moni minun faneista vaatii mielipiteiden ja faktojen esittämistä agendaamme vastaan kiellettäväksi, niin Jewbook kyllä toteuttaa sen”, oli lyhykäisyydessään Down-Gretan (((taustavoimien))) viesti.

  Ilmatieteenlaitos – kuten kaikki muutkin – rummuttavat edelleen tappi pystyssä “ilmastonmuutoksen” puolesta. Edes COHIV ei ole saanut näitä juutalaiskommunistisen liittovaltion mölyapinoita vaikenemaan. Eikä edes se fakta, että Suomessa on ennätyspaljon lunta tällä hetkellä: Kemistä kaakkoon Suomussalmelle vedetyn viivan yläpuolella on lunta siihen malliin, että “ilmastonmuutos” on täysin tuntematon käsite siellä. Itse asun alhaalla rannikolla ja täällä on yhä yöllä pakkasta kolme astetta. Ja olemme siis kahden ja puolen viikon päässä kesälomasta. En näin kylmää kevättä kyllä muista.

Comments are closed.