Koti Uutisia Ulkomaat Greta Thunberg vaatii Facebook-sensuuria ilmastonmuutoskriitikoille

Greta Thunberg vaatii Facebook-sensuuria ilmastonmuutoskriitikoille

29
Greta Thunberg.

Nuorten ilmastolakkoliikkeen perustaja Greta Thunberg on tyytymätön siihen, että Facebook ei sensuroi tarpeeksi tehokkaasti ilmastonmuutoskriitikoita, ja kannustaakin fanejaan ”haastamaan” palvelun hiljentämään hänen vastustajansa.

Thunbergin Facebook-päivityksen mukaan palvelu ”Sallii vihapuheen, faktojen tarkistamattomuuden ja demokratian häirinnän.” Hänen mukaansa ”Tämä voitaisiin helposti estää jos Facebook haluaisi” ja hän vielä lisäsi ”Jos tarpeeksi moni meistä vaatii muutosta, muutos tulee.”

Ilmeisesti ilmastonmuutoksen julkinen kyseenalaistaminen on ”vihapuhetta ja demokratian häirintää”, joka pitää vaientaa. Facebookin harjoittaman sensuurin tuntien Thunbergin vaatima muutos voi tulla palvelussa todelliseksi.

Lähde: Breitbart.com

29 KOMMENTIT

 1. Ja kuinka moni uskoo että Greta on itse monitoimi osaaja joka kirjoittelee lonkalta lausuntoja asiasta kuin asiasta alkaen kaikkiin markettien tarjouslehtiin.

  • Tuleeko Gretasta Ruotsin Jessikka Aro, joka SÄPO -myyränä tienaa fantastisesti luennoiden ”hirveistä rasisteista ja ilmasto-denialisteista”?

 2. ”Demokratia” on peitesana, sitä käytetään nykyään eniten sellaisissa yhteyksissä, kun jokin toinen mielipide halutaan sensuroida… ”tämä on uhka meidän (((demokratialle)))”

 3. Emme voi lisätä ympäristön kuormistusta heittämällä muovit mereen, piilottamalla ydinjätteet maaperään ja laskemalla ilmakehään kaikenlaista haitallista kiihtyvään tahtiin, se on selvä. Mutta se, että muutokset pyritään tekemään pikavauhtia hurmoksenomaisesti kurjistamalla ihmisten arkea entisestään, ei ole oikea tapa. Ilmastonmuutosta on ryhdytty käyttämään keppihevosena ties mihin tarkoitusperiin, eli ilmastotalkoissa ei ole enää niinkään kyse faktoista vaan pikemminkin hurmoksesta ja tietysti kaupallisista itsesseistä. Sähköauto on hyvä esimerkki tästä vouhotuksesta; se ei ole ilmaston eikä ympäristön kannalta niin ruusuinen kulkupeli kuin uskotellaan.

  • ”Sähköauto ei ole ilmaston eikä ympäristön kannalta niin ruusuinen kulkupeli kuin uskotellaan” Mikäs sähköautoissa on ilmastolle tai ympäristölle haitallista?

   • vaikka se että akkujen valmistus on 1000 kertaa haitallisempaa kuin öljyn jalostaminen bensiiniksi, myös maapallon sähkö tuotetaan polttamalla hiiltä

   • sähkö auto on jokatapauksessa tulevaisuuden peli, ellei ydin fuusiota saada toimimaan jolloin akkuteknologiaa ei välttämättä tarvittaisiin, jolloin voitaisiin laittaa autoihin ydinfuusiolla toimiva järjestelmä

    • Eliitti tavoittelee kuitenkin CCCP-mallia, jossa kansa köyhdytetään orjiksi, ja vain etuoikeutetuilla saa olla auto, tietenkin ”ilmastonmuutoksen kitkemiseksi, ja ilmastonmuutoksen torjumista estävien tahojen eliminoimiseksi”…

     Neuvostoliitossa ”poliittisesti epäilyttävien” käyttö orjina eliitin megalomanian toteuttamiseksi hiottiin nyky-globalisteille kelpaavaan malliin.

    • Kukaan vähänkään luonnontieteistä ymmärtävä ei kuvittele että ydinfuusio saataisiin toimimaan henkilöauton kokoisessa systeemissä ”ihan lähiaikoina”, mutta jos fuusiovoimala saadaan toimimaan ja täyttää siihen kohdistuvat odotukset, niin voidaan tuottaa suuressa mittakaavassa hiilipohjaisia polttoaineita esimerkiksi lentoliikennettä varten, kun siihen tarkoitukseen ei oikein muitakaan käyttökelpoisia polttoaineita ole tiedossa. Ei tämäkään varmaan ensi vuosikymmenellä toteudu.

 4. Kehityshäiriöisen tenavan hyväksikäyttö politiikan keulakuvana ja äänitorvena on moraalitonta. Kertoo kaiken globalisteista ja ilmasto-uskovaisista.

 5. Greta on ainoastaan säälittävän hupaisa marionetti, joka ei pysty vastaamaan edes yksinkertaisiin kysymyksiin ilman valmista käsikirjoitusta. Facebookille tällaiset ”oikeuksien vaatijat” ovat tärkeitä, sillä heidän avullaan saadaan huomio ja ”aloite” jonkun ulkopuolisen tekemäksi, näin saadaan Facebook pidettyä yleisön edessä ”puolueettomana”.

  • Lähtekää pois sieltä Jewbookista. Ei kai siellä PAKKO ole kenenkään olla? Pyyhkikää tuollainen sonta vain yksinkertaisesti pois elämästänne. Niin helppoa se on.

   • Fb, vk, ig, twitter jne ovat kaikki aivan samaa keinoelämää eri nimellä. Ne addiktoivat, vievät aikasi ja harhauttavat mielesi. Kokemuksesta tiedän, että kun ymmärtää noiden käytön ongelman, ne on helppo jättää pois. Ihmisen paikka ei ole somessa ja siksi siitä luopuminen on verrattain helppoa. Se vaatii vain ongelman ytimen ymmärtämisen.

 6. Yksi lukuisista syistä Facebookin poisjättämiseen oli se etten halunnut saada enää päivittäistä Greta-annosta sieltä täältä eri lähteistä. Hyväksikäytetty sairas penska, sääliksi käy.

 7. Aivan turhaa huutelua. Ensinnäkin se olisi diktatuurimainen ele estää ihmisiä sanomasta eriäviä mielipiteitä. Samalla lokiigalla meidän pitäisi estää sähköautoja kannattavien ihmisten kritisismi polttomoottori ajoneuvoja kohtaan.

  • Raha on suuri (suurin?) syy sille miksi eriävä näkemys ilmastonmuutoksesta yritetään tehdä naurunalaiseksi ja tietyllä tavalla kriminalisoidakin (hiilidioksidivero, autojen päästörajoitukset jne).

   Tiesitkö että EU jakaa kehitysmaille 20 miljardia Euroa vuodessa ”ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun”. Jos oletetaan että EU:n alueella on sata miljoonaa veronmaksajaa, antaa jokainen veronmaksaja keskimäärin 200 Euroa vuodessa heille joilla on jo liikaa.

   Kehitysmaiden infrastruktuurin vaihtaminen vähäpäästöisempään tarkoittaa nimittäin näiden veronmaksajiemme varojen siirtymistä ”hyvän asian verukkeella” muutamille infran vaihtamisteollisuuden omistaville miljardööreille.

   Kuten Jyrki Katainen (sorri jos oksettaa tuon nimen nähdessäsi) sanoi, ”tienataan fantastisesti”.

 8. Mielestäni se on hienoa, että suojellaan ilmastoa ja ympäristöä. Itse kun uskon ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen, mutta kun on katsellut tuota Gretaa ja muita ilmastovouhottajia niin tulee vain mieleen suuri myötähäpeä. Greta nyt on täysin hyväksikäytetty autisti ja sätkynukke. Tämä ilmastovouhotus on vedetty niin äärimmilleen, että se on saanut jo huvittavia piirteitä ja sillä ei ole järjen ja logiikan kanssa mitään tekemistä. 🙂

   • Kas kumma, artikkelissa ei kertaakaan mainittu Aurinkoa, vaikka siitä riippuu noin 100% kaikesta, mitä tapahtuu Maa-planeetamme ilmastossa.
    Esimerkiksi, Maan kiertoradan hyvinkin pieni elliptisyys aiheuttaa huomattavan eron Eteläisen ja Pohjoisen pallopuoliskon ilmaston välillä. Pelkkä tämä havainnollinen esimerkki osoittaa, miten paljon ilmasto riippuu Auringosta. Tieteellinen fakta on, josta tyhmät greetat eivät tiedä, että Aurinko on dynaaminen järjestelmä, jonka tila muuttuu jatkuvasti ja jonka energian tuotto oskilloi ja hakee tasapainotilaa muuttuvassa gravitaatiokentässä, kun ”nestemäistä” Aurinkoa kiertävien planeettojen massakeskiö ja itse Auringon massakeskiö ei ole samassa pisteessä. Nyt huijarit tarjovat tyhmälle sheeplelle ratkaisua ”ilmastonmuutokseen”: – Maksakaa meille ilmastoverot, ostakaa meiltä päästökiintiöt – ja saatte puhtaalla omallatunnolla saastuttaa!

    Onneksi, jotkut tiedemiehet ja -naiset uskaltavat haastaa sionistisia huijareita. Tässä on realistisempi ja perusteltu selitys mistä Maan ilmastonmuutos johtuu (ja mihin suuntaan!):
    https://youtu.be/M_yqIj38UmY
    , mutta kun se ei edellyta miljardien maksamista huijareille niin tästä sionistiset huijarit ja niiden kätyrit-alarmistit eivät mainitse.

    • Pitäisikö siis vain jatkaa saastuttamista entiseen malliin, ilman mitään toimenpiteitä? Ja olet oikeassa, ettei aurinkoa mainittu: ei kiistetty sen roolia.

     • Auringossa tapahtuvien fyysisten prosessien esiin tuominen ei tarkoita, että kehottaisin saastuttamaan. Koko suurhanke ”ilmaston muutos” perustuu siihen, ettei sheeple tiedä mitään mistään ja että tieto makaa vahvasti vain tunteiden varassa. Logiikka: ”Jos et usko että ihminen on syyllinen – olet saastuttamisen puolesta!” uppoaa hyvin.

      Greta muuten ei ole niin selvä tapaus kuin sitä esitetään: http://mileswmathis.com/greta.pdf. Sen sijaan Gretan takana on Iso Pisnes (https://www.globalresearch.ca/greta-thunberg-big-biz-climate-charade/5690434).

      Saastuttaminen ja resurssien tuhlaus hetkellisen voiton saavuttamiseksi johtuu nykyisestä globaalisesta finanssijärjestelmästä. CO2-huijauksen takana olevat tahot esittävät sheeplelle ”ongelmat”, ”todisteet” ja ”ratkaisut” vain sellaiset, jotka sheeple pystyy ymmärtämään eli ääremmäisen yksinkertaiset. Greta (joka muuten näkee CO2 ilmassa omin silmin) ja sen uskolliset gretiinit eivät missään vaiheessa vastusta ongelman ydintä – rahajärjestelmää, joka pakottaa goyimeja tienaamaan virtuaali rahat hinnalla mitä tahansa, myös saastuttamalla ja pilaantumalla luontona. Tässä vaiheessa eliitin tavoitteena on, että sheeple maksaa ”ilmastonmuutosveron” ilman vastarintaa ja jopa vapaaehtoisesti ja ilomielin, kun kiltit lampaat vilpittömästi uskovat, että tekevät jotakin ”hyvää”.

  • Minulla on diagnosoitu autistisuutta, mutta en ole helposti hallittavissa. Meitä autismin kirjolaisia on erilaisia, toiset ei osaa huolehtia edes itsestään.

   Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu kansallismielisyys, politiikka, historia ja sen ohella myös kansallissosialismi. Ympäristöasiat kiinnostaa, ja olen karppaava kasvissyöjä (eri asia kuin vegaani), joka ostaa vapaan kananmunia tai luomua, vapaan lehmän maitoa tai luomumaitoa. Mielellään lähituotantoa kuin mahdollista, vaikka on ne epäekologiset avokadot osa karppausta tai ketogeenista ruokavaliota. Tofua tulee välillä ostettua, myönnän sen. Sen ostan kyllä aina keski-eurooppalaisena ja luomuna, koska brasialaisesta soijasta ei voi taata sataprosenttista gmo-vapautta.

   Keskusteluni perustuvat yleensä tietoon ja faktoihin. Ns. terveillekin olen antanut tietoa kansallissosialismista, ja he pitävät minua täysin hulluna ja rasistina. Aivan kuten joku ns. tervekin koittaa valistaa asiasta, niin tulos on sama. Mutta mikä eroavaisuus on autistisilla ja ns. terveillä? Autistisena olen aina ollut yksinäinen susi, joka ei ole kokenut kuuluvansa joukkoon ja oli lapsenakin itsenäisempi. Sitä piirrettä ei minussa koskaan arvostettu, vaan koitettiin väkisin tehdä laumasielu. Small talk on ahdistavaa, mutta jos tulee jokin oikea aihe, niin keskustelu on minulle helppoa.

   • Olen sitä mieltä, ettei Gretan takia pidä niputtaa kaikkia autismin kirjoon kuuluvia samaan kasaan. Greta on vain ”pimeyden” käsinukke…
    Itsellä muutama ystävä, joilla ihan diagnosoitu asberger ja he ovat hyvinkin itsenäisiä ja normaaleja ja mikä parasta nationalisteja. Jos totta puhutaan, ajoittain jopa kadehdin heidän kykyään keskittyä asiaansa….siinä ei juuri häiriötekijät paina, toisin kuin itsellä ns.”normaalilla”

    • Aspergerin oireyhtymää potevat ovat normaaliälyisiä, jopa keskivertoihmistä älykkäämpiä. Lievästi autistisia on myös normaaliälyisten joukossa, vaikka valtaosa autisteista lienee kehitysvammaisia. Eroavaisuudet lievän autismin ja aspergerin välillä on mm. puheen kehitys ja sosiaalisuus. Autisteja kuvaillaan eristäytyviksi, kun taas asperger voi yrittää olla sosiaalisessa vuorovaikutuksessa mukana, mutta ei ymmärrä sen sääntöjä.

     Autismia ja aspergeria en näe todellakaan rotupuhtauden vastaisena ottaen huomioon joidenkin autististen ihmisten yliälykkyys. Juice Leskinen oli elävä esimerkki asperger-henkilöstä. Älykkyys on juuri se, mitä tarvitsemme selviytyäksemme ympäristöstä. Valitettava totuus on se, että ns. terveiltä ihmisiltä ovat kadonneet perusvaistot ja uskotaan kaiken olevan hyväksi, jos joku tai jokin niin sanoo. Ne on aina olleet ns. terveet, joiden kanssa on pitänyt kilistellä virallisista ravintosuosituksista tai kieltolaista.

    • Enpä ole autistisena ihmisenä vaatimassakaan erikoiskohtelua enkä koe kaipaavanikaan sellaista. Jos teen jotain väärin, myönnän sen ja katson peiliin. En ole nostamassa syrjintäkorttia kuin eräs vähemmistö nostaa rasisti-kortin esiin, jos jää kiinni varastamisesta. Kuvottaisikin ajatus hyysäämisestäni. Pikku lapsi tottuu siihen, jos saa kaiken tuosta vaan ja hyysätään tekemättä mitään asioiden eteen.

     Voin kyllä tunnustaa, että olen kutsunut ns. terveitä lampaiksi. Perusteluna on se, että nykyään ihmisiltä on perusvaistot kadonneet. Kaikkea uskotaan, mitä media tai kirjat sanoo. Ei ole enää kyseenalaistamisen taitoa. Minullakin alkoi jossain vaiheessa lamppu syttyä holokaustin epätodellisuudesta, ja nämä epäilyt sai alkunsa löydettyäni tietoa juutalaisten määrästä vuosina 1930-1945. Heidän iso määränsä median, elokuvateollisuuden yms. korokkeella on saanut myös kantani muuttumaan. Minuun tehoaa parhaiten järki ja faktat, ei tunteet.

 9. Voisiko joku kertoa Gretalle ja muille:

  Aurinko vaikuttaa suoraan ilmastoon noin 50 vuoden viiveellä. Empiirinen verifioitu data voittaa aina ”tietokonemallit”…

  youtube.com/watch?v=k8dYlrM0rB0

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here