Koti Uutisia Graffitikursseja kansallismielisille Britanniassa

Graffitikursseja kansallismielisille Britanniassa

16

Britanniassa on perustettu uusi ryhmittymä, joka opastaa kansallissosialisteja ja kansallismielisiä katutaiteen tekemiseen. Ryhmän tarkoituksena on myös tarjota julkaisualusta, jota kautta luovat aktivistit saavat teoksilleen näkyvyyttä.

Kansallismielinen katutaide on pitkään ollut suosittua ja yleinen aktivismin muoto erityisesti Itä-Euroopassa, Espanjassa ja Saksassa.

https://www.youtube.com/watch?v=paKptaJvdiA

16 KOMMENTIT

 1. Mitenkäs sitten Vastarintaliikkeen valtiossa, sallitaanko tai hyväksytäänkö siellä grafittitoiminta valtion johtoa vastustavien toimijoiden taholta, esimerkiksi kommunistisen tai sionistisien katutaiteen tekeminen?

    • Mitä luulet, kun on vahva yhteiskunta jossa kansalla on korkea moraali ja isanmaallisuutta sekä perhearvoja arvostetaan korkealle, onko sellainen yhteiskunta agressiivinen marginaaliryhmille?

     NYky yhteiskuntamme pelkää hmisten havahtuvan ja siksi koittaa kaikin keinoin mustamaalata ja alistaa tahot jotka koittavat rakentaa itsenäistä ja mahdollisimman riippumatonta valtiota. Mutta kun se vahva valtio syntyy, alistaako se heikompiaan?

     Minusta kuka tahansa saa tehdä millaista taidetta haluaa. Mutta itse en osta kotiini kuin esittävää taidetta.

  • Miten voit verrata nykyistä rikollisvaltiota kansallissosialistivaltioon?

   Liberaalien aseita tullaan tietysti käyttämään liberaaleja vastaan. Kansallissosialistivaltio aloittaa sitten puhtaalta pöydältä ja hävittää liberalismin tuhoisimmat lieveilmiöt. Simple as that.

   • Ihan helposti voin verrata. Yritätkö siis sanoa että kansallissosialismivaltio perustettaisiin tekopyhyydelle, eli tässä tapauksessa kansalaistotelemattomuus ja pikkurikollisuus (valtion näkökulmasta) on täysin OK, mutta ei sitten kun kansallissosialistit ovat vallassa. Lisäksi näin “Liberaalien aseita” käyttäessa tulee muistaa Nietzsche varoitus hirviöitä vastaan taistelemisesta.

    Toisin sanoen, tekopyhyystutkain väpättää. Sillä mikä olisikaan sen tekopyhempää kuin “Tee kuten sanotaan, älä kuten tehdään”, tai toisin sanoen keiltää muilta se mitä itse tekee/kannustaa. Toisaalta, onko katutaide edes “tuhoisa lieveilmiö”?

    • No voi että! Pikku kommunistia taisi alkaa vähän harmittamaan kun sen rappiotaidetta aletaan väärinkäyttämään. Töhriminenhän on aina hyvä juttu tasan niinkauan kun sillä on kommunistien hyväksyntä.

     En ole Vastarintaliikkeen jäsen, mutta itse toivoisin että vasemmistolaisten rumat töhryt siivottaisiin katukuvasta välittömästi ja tekijöille annettaisiin kunnolla turpaan nykyisen päänsilittelyn sijasta.

     Mitä sitten tulee näihin “kansallismielisiin graffiteihin” niin en itse moisesta pahemmin välitä, paitsi jos niitä maalataan vasemmistolaisen roskaväen omimille alueille (esim. Kallio Helsingissä). Mikäs sen hauskempaa kuin maalata roskaväen omille kulmille hakaristejä samalla kun ne itse itkevät kaikkialla töhrimisen hyväksynnän perään.

     Tuomitessanne hakaristien maalaamisen, sinä ja sinun punikki-kaverisi syyllistyisitte itse tekopyhyyteen sössöttämällä ensin “katutaide kuuluu kaikille” paskaanne samalla kun itse vinkuisitte hakaristitöhryjä vastaan. Se jos mikä olisi todella huvittavaa. 😀

     • No huh huh, nyt oli semmoiset päättelyloikat ja ad hominemit sinulla että jopa “Juutalainen” jää kakkoseksi. Missään vaiheessahan en tuominnut kansallismielistä katutaidetta tai hyväksyntää antanut muille – kysyin vain suhtautumisesta siihen, ja kommunismi nyt on vain hyvä esimerkki sillä kansallismielisten suhtautuminen siihen on verrattavissa nykyisten valtioiden suhtautumiseen kansallissosialismia kohtaan.

      Ja yleisemmin taas on tarpeen miettiä että onko katutaide eli grafitit rappiotaidetta, sillä kuten tiedämme, liberaalit valtiot tukevat rappiotaidetta, mutta silti grafitit ja katutaide ovat lähes poikkeuksetta kiellettyjä useimmissa nykyisissä “länsimaissa”. Ja kuten tästä https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1b/91/52/1b9152b2f29daff60e82689ac4e7adf3–belgium-germany-long-live.jpg esimerkistä näemme, niin jo 3 valtakunnassa harrastettiin katutaidetta. Eli toisaalta liberaalit vihaavat sitä, ja toisaalta 3. valtakunnassakin sitä harrastettiin positiivisten viestien välittämiseen. Voiko siis kaiken katutaiteen leimata rappiotaiteeksi?

      Mutta tämä on sinulle lienee liian monimutkaista ja syvällistä, paljon helpompaa ulista “hakaristitöhryistä” ja keksityistä kommunistiolkiukoista kuten aidon (((tolkun))) liberaalin kuuluukin.

     • Älä selitä. Ensin itse olet täällä suunapäänä osoittelemassa sormella kuinka kansallissosialistit ovat niin tekopyhiä kun ensin maalataan kansallismielisiä graffiteja ja sitten omassa kansallissosialistivaltiossa graffitien tekeminen kielletään kommunisteilta.

      Oikein tyypillistä passiivis-aggressiivista ulinaa jota voi vihervasemmistolaiselta neitimäiseltä hinttarilta odottaa. Olen senverran monen vihervasemmistolaisen näsäviisastelijan kanssa facebookeissa ja muissa väitellyt näistäkin aiheista että tyylin tunnistaa välittömästi.

      Kun pitäisi päästä edes jollain lailla näpäyttämään “inhottavia natseja” niin silloin kaivetaan tekosyitä vaikka mistä ja sitten muka viattomana kieriskellään kuinka EMMÄ MITÄÄN SANONUT, KUHAN SANOIN VAAN. Älä jaksa.

      Ja sitten tietysti loppuun omat ad hominemit kun ensin itse valitat minulle niiden käytöstä. Jep jep…

     • Ahaa, et olekkaan pelkkä (((tolkku))) vaan ihan aito persu. Suoraan sionistiSoinin leiristä kun heti tulkitset kysymykset “osoitteluksi”. Ja hyvin vahvat kokemiset siihen päälle, kun en keksi mitään muuta ja et osaa vastatakkaan, niin alat keksimään ja asettelemaan sanoja suihin. Oikein klassista sionistien toimintaa, olivat he sitten (((soini!persuja))) tai ihan perus(((tolkku)))liberaaleja.

      Ottaisit mallia nimimerkiltä “Kansallissosialismi” joka ihan asiallisesti ja hyvin osasi vastata kysymykseen. Mutta miksipä ottaisit, kun et ole täällä keskustelemassa vaan pelkästään häiriköimässä ja eripuraa luomassa aitoon juutalaishuoramalliin.

  • Kansallismielisen viestin esilletuonti kaikin keinoin = OK, koska kansallismielisyys on positiivinen asia.

   Kommunismi ja sionismi ylipäätään = juutalaisia aatteita molemmat ja negatiivisia asioita kaikille alistetuille.

   • Saanko kysyä kohteliaasti? Eikö kansallissosialistit (toiselta nimeltään kansallismieliset) sitten alista ketään?

  • Juutalainen, ihan totta!! Älä nyt taas aloita uudella nimimerkillä.

   • On se niin mukavaa kun luulette että mä jaksaisin kirjottaa jostain vitun graffiiteista… Teillä on aatteessanne niin paljon asioita perseellään ja ristiriitaisuuksia että graffiitit on se pienin paha xD

    Toki tekopyhyystutkaimella on pointtinsa sitä en kiistä. (vaikka veikkaan että tämä kirjoittaja on tänne ennenkin kirjoittanu toisella nickillä kun joku toinenkin aiemmin jatkuvasti viittasi “juutalaiseen” jostain syystä, mikä ihmisillä on juutalaisia vastaan?)

    Ja kiitos päivän nauruista kun joku luulee tosissaan että kukaan jaksais kärpäsenpaskoille alkaa kirjoittamaan useammalla nickillä 😛

   • Ja mä oon pahoillani kaikille jotka esittää täällä natseista eriäviä mielipiteitä sillä ilmeisesti teidät kaikki leimataan juutalaisiks 😛

Comments are closed.