Koti Uutisia Gotlantilaispäättäjät sanoivat ei PVL:lle kesän Almedalenissa – Lindberg kommentoi

Gotlantilaispäättäjät sanoivat ei PVL:lle kesän Almedalenissa – Lindberg kommentoi

3

Gotlannin alueen tekninen lautakunta on tehnyt päätöksen, jonka mukaan Pohjoismainen Vastarintaliike ei saa osallistua kesäkuussa Ruotsin suurimmalle poliittiselle keskustelutapahtuma Almedalen-viikolle.

“Emme halua sinne epädemokraattisia, väkivaltaisia järjestöjä, jotka pelottavat muut järjestöt pois”, lausui lautakunnan sosiaalidemokraattipuheenjohtaja Tommy Gardell.

Oikeustieteen tohtori ja Uppsalan yliopiston lehtori Ingrid Helmius on puolestaan jo aiemmin kritisoinut kunnan strategiaa käyttää veto-oikeuttaan asiassa. Helmiuksen mukaan ei nimittäin ole kunnan tehtävä ottaa veto-oikeutta käyttöön kysymyksissä, jotka koskevat järjestystä ja turvallisuutta. Tämä on sen sijaan poliisiasia.

“Poliisin tulee taata järjestys ja turvallisuus. Tämä tehtävä on siis poliisin, ei kunnan vastuulla”, kommentoi Helmius. Helmius on varma, että tuomioistuin tulee kumoamaan kunnan päätöksen.

Nordfront oli yhteydessä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtajaan Simon Lindbergiin, joka kommentoi asiasta seuraavaa:

“Päätös ei ollut täysin odottamaton, koska he sanoivat jo aikaisemmin estävänsä meitä vuokraamasta tilaa Almedalenista. Näin he tekevät, vaikka he tietävät rikkovansa tässä lakia. Heidän valheelliset perustelunsa ovat naurettavia – –. Pohjoismainen Vastarintaliike tulee osallistumaan Almedalen-viikolle tällaisista päätöksistä huolimatta. Olen myös vakuuttunut siitä, että näiden rikollisten päätös tulee motivoimaan entistäkin enemmän tukijoitamme ja jäseniämme tulemaan paikalle Almedalen-viikolla. Almedalen-viikko ei tule sellaisenaan enää koskaan takaisin kuin mitä se oli ennen vuotta 2017, jolloin osallistuimme viikolle ensimmäistä kertaa; roséviiniä, prostituutiota ja selkääntaputuksia kansanpettureiden kesken.”


Lähteet: Nordfront.se, SVT

3 KOMMENTIT

  1. Edustuksellinen “demokratia” vaatii jatkuvaa mielipidevainoa ettei oikein ajattelevien oikeus ainoaan hyväksyttyyn mielipiteeseen vaarannu. Kerrassaan hieno järjestelmä.

  2. Jos demokratia tarkoittaa tätä monikulttuurista helvettiä, on sen syytäkin kaatua. Ei näiden maanpettureiden “demokratialla” ole mitään tekemistä vapauden tai kansalaisten mielipiteiden kanssa.

  3. Emme halua epädemokratiaa?
    Löytyyköhän Gotlannin kirjastosta Aritotelesta tai Platonia?

Comments are closed.