Koti Uutisia Gotlannin kunnanvaltuuston puheenjohtaja: “Vastarintaliike uhkailee meitä”

Gotlannin kunnanvaltuuston puheenjohtaja: “Vastarintaliike uhkailee meitä”

6

Vastarintaliike piti sunnuntaina mediatiedotuksen, jossa kerrottiin järjestön kuluvan vuoden suunnitelmista. Yksi ohjelmanumero tulee olemaan tänäkin vuonna Almedalenin politiikkaviikoille osallistuminen. Poliisille on jo jätetty hakemus vetämään.

Gotlannin kunta on etukäteen ilmoittanut, ettei se aio päästää laillista puoluetta tapahtumaan. He ovat myös ilmoittaneet mieluummin maksavansa mahdollisen oikeudesta tulevan sakon Vastarintaliikkeelle kuin päästävänsä sitä poliittiseen tapahtumaan. Vastarintaliike on ilmoittanut joka tapauksessa osallistuvansa tapahtumaan tavalla tai toisella.

Liikkeen pohjoismaiseen valtuustoon kuuluva Emil Hagberg kertoi liikkeen lähettävän saarelle tuhat humalaista skinheadia, mikäli puolue ei saa lupaa osallistua. Vaikka kuka tahansa idioottikin ymmärtää kyseessä olleen vitsi, ei se estänyt paikallisen kunnallisvaltuuston puheenjohtajaa itkemästä aiheesta valtavirtaiselle valhemedialle.

Sosiaalidemokraatti Meit Fohlinin mukaan kyseessä oli suora uhkaus ja todiste Vastarintaliikkeen “väkivaltaisuudesta”. “Käymme parhaillaan läpi mahdollisia uhkia ja miten voimme estää niitä. Näkemykseni mukaan annettu uhkaus on todiste siitä, minkälaisia metodeja järjestö käyttää”, hän kommentoi paikalliselle lehdelle.

 

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Heh, kyllä nyt on globalisteilla paniikki päällä. Vähän lisää kun tuosta vauhkoontuvat, ovat psykoosissa.

  2. Miten olisi Meit-täti mahtanut vääntää suunsa, jos uhkauksena olisikin ollut lähettää saarelle tuhat raivouskovaista ählyä akbaroimaan.

    • Tai tuhatpäinen vasemmistonuorten perinteinen piripäinen ryyppyjengi? Välkommen, mina vänner… 😀

  3. Katsokaa, kuinka näiden maanpetturien polvet tutisevat… hieman repesin tuossa 1000 humalaisen skinheadin kohdalla 😀 Hienoa nähdä, että todellinen vastavoima globalisteille on vihdoin saanut todellista jalansijaa rakkaassa Pohjolassa. Huomaatteko, kuinka nämä kalastelevat PIENINTÄKIN poikkisanaa tai -tekoa, jotta pääsevät tuomitsemaan järjestön ja syyttämään silmittömästä väkivallasta ja vihanlietsonnasta. Näköjään selvät vitsitkin kelpaavat todisteeksi.

  4. Olisiko kentie järkevämpää uhkailla vaikka Marsilaisten invaasiolla tai Pelsepuupin kostolla… — Ainakin valtamedian otsikot olisivat kiinnostavampia.

  5. Demari on synonyymi täydeliselle idiootille ja älylliselle loppumattomalle yksinkertaisuudelle. Kyseessä on “poliitinen pelästyminen”. Kommunistit ja muslimit voivat uhata, vaikka millaisella pommi-iskulla ja sen feministihallitus ja valtamedia kuittaa “huulenheitoksi”.

Comments are closed.