Koti Uutisia Göteborgin vastamielenosoitus: Allahu akbaria huudettiin kesken mellakoinnin

Göteborgin vastamielenosoitus: Allahu akbaria huudettiin kesken mellakoinnin

2

Göteborgissa lauantaina järjestetyssä omaa kansaansa rakastavien ihmisten vastaisessa globalistimielenosoituksessa kuultiin perinteisten vasemmistolaisten iskulauseiden lisäksi myös muslimien huutoa “Allahu akbar”.

Journalisti Peter Swedenin julkaisemalla videolla näkyy ja kuuluu, kuinka muslimien taisteluhuutoa huudetaan poliisilinjaston suuntaan. Huuto tarkoittaa käännettynä “Jumala on suuri” ja siitä on tullut niin tunnettu lause muslimiterroristien huutona kesken terrori-iskujen, että aikaisemmin tänä vuonna Venetsian pormestari käski poliisien ampua jokaisen, joka huutaa kyseistä lausetta kaupungin kaduilla.

Ei ole tietoa, ovatko kyseessä oikeat muslimit vai vasemmistolaiset, jotka pyrkivät provosoimaan huudoillaan.

2 KOMMENTIT

  1. Antifa rakastaa kun muslimit murhaa valkoisia.

  2. Ilmankos poliisi vältteli käyttämästä minkäänlaista voimaa näitä antifasisteja kohtaan – kultamunia kun ei saa missään nimessä rikkoa (joka tapauksessa taustalla puhutaan tätä ns. rinkebyruotsia veikkei “oikeista” muslimeista oliskaan kyse). Kannattaa myös huomata miten julkisella paikalla ja mielenosoituksessa naamioituminen saa poliiseilta myös täysin vihreää valoa kun kyse on tästä roskajoukosta.

    Poliisin kaksinaismoralismi on täysin läpinäkyvää.

Comments are closed.