Koti Uutisia Göteborgin pommi-iskut: kansallismielinen aktivisti vapautettu

Göteborgin pommi-iskut: kansallismielinen aktivisti vapautettu

3
Anton Thulin asianajajansa kanssa päästyään vapaaksi.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti helmikuussa Vastarintaliikkeen jäseniä pidätetyn perusteetta kolmesta pommi-iskusta Ruotsissa. Yksi kohteista oli paikallinen vastaanottokeskus, jossa pommi oli sijoitettu keskuksessa sisällä sijainneeseen roskasäkkiin.

Nordfrontin lähteen mukaan iskun on todennäköisesti toteuttanut vastaanottokeskuksen asukas. Lähteenä käytetty henkilö työskentelee maahanmuuttovirastossa ja hänellä on pääsy turvallisuusasiakirjoihin. Toinen kohteista oli syndikalistien kahvila Forum ja kolmas turvapaikanhakijoita väliaikaisesti majoittanut leirintäalue Lilleby camping. Lilleby campingilta löydetty pommi ei koskaan räjähtänyt. Kahvila Forumiin sekä Lilleby campingiin tehdyistä iskuista pidätettiin Vastarintaliikkeen Göteborgin-ryhmänjohtaja Viktor Melin, joka oli itse pidätettynä todisteiden löytymishetkellä. Lilleby campingin tapauksesta pidätettiin lisäksi 20-vuotias mies. Kolmatta, 50-vuotiasta miestä, epäillään puolestaan osallisuudesta kaikkiin kolmeen pommi-iskuun.

Keskiviikkona tapauksen osalta päästettiin vapaaksi 20-vuotias mies, kansallismielinen aktivisti Anton Thulin. Thulin on ollut pidätettynä lähes kahden kuukauden ajan epäiltynä yleisen vaaratilanteen aiheuttamisesta. Thulinia epäillään teosta edelleen, ja kaksi muuta epäiltyä ovat edelleen pidätettyinä. Useita henkilöitä on vastikään otettu kuulusteluihin kyseisten kolmen pommi-iskun vuoksi.

Nordfront oli yhteydessä Thuliniin, joka halusi kiittää kaikesta tovereiltaan saamasta tuesta pidätysaikana. Hän kertoi, että hän oli treenannut paljon tuona aikana ja että henkilökunta oli kohdellut häntä hyvin. Thulin luonnollisesti ilmaisi tyytymättömyytensä siihen, että häntä pidettiin niin kauan pidätettynä ilman mitään todisteita, jotka olisivat sitoneet hänet rikokseen.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Ei kai sitten muuta kuin 3500 kr/vrk vahingonkorvausta sekä palkkatulojen menetykset ja kunnianloukkauksesta syytteet valtiota vastaan. Ja jos jotain muuta pientä vielä keksisi…

    • Paljon ikävämpää noiden korvausten sijasta Ruotsin maanpetturihallitusta kohtaan on jatkaa taistelua entistäkin motivoituneemmalla asenteella.

  2. Sanotaan, että “Herran tiet ovat tutkimattomat.” Mutta poliisien kaikki “tiet” vievät Nordfrontiin kun on kyse rikoksesta, joka onkin muslimin tekemä. Kuinkahan monta sataa tuntia tuokin vaatii terapiaa, että poliisi pystyy tuonkin asian kanssa elämään ja pääsemään yli. Jos poliisiviranomaisen ajatuskyky on noin rajoittunut ja urautunut, silloin työn tulos on kelvotonta ja tutkinta on pelkkää hutkintaa. Ilmeisesti kyseessä on kuitenkin tulospalkkaus näkemättä siihen mitään vaivaa. Kun lainvalvonta muuttuu politiikaksi ja päiväunissa elämiseksi, on eksytty “puiden välistä” korpimetsään.

Comments are closed.