Koti Uutisia Göteborgin mielenosoituksen teema: Kapina rikollisia vallanpitäjiä vastaan!

Göteborgin mielenosoituksen teema: Kapina rikollisia vallanpitäjiä vastaan!

2
“Jos hallitus käyttää valtaansa johtaakseen tietoisesti kansansa alasajoon, ei kapinointi ole vain oikeus vaan jokaisen kansalaisen velvollisuus.”

Poliitikot eduskunnassa ja EU-parlamentissa ovat avanneet valtiomme rajat nuijiakseen tänne ennennäkemättömän suuren muukalaisinvaasion. Käsi kädessä valtamedian toimittajien kanssa he pimittävät kaikki tämän invaasion tuhoisat seuraukset ja toimivat kaikin keinoin niitä vastaan, jotka yrittävät saada totuuden julki. He johdattavat yhdessä kansamme alasajoon!

On suoraa petturuutta toimia valta-asemassa päinvastaisesti kuin mikä on kansamme ja maamme parasta. Kaikkien yhteiskunnallisten instanssien yhtenäistäminen toimimaan kansaa vastaan ja piilottelemaan päättäjien rikoksia selän takana niin, ettei ketään koskaan aseteta vastuuseen, on puolestaan korruptiota.

Pohjoismainen Vastarintaliike ei tunnusta tämän päivän hallitusta lailliseksi, vaan pitää sitä suorastaan rikollisena. Emme myöskään näe suurten mediatalojen olevan vallanpitäjien kritisoijia, vaan katsomme heidän olevan pikemminkin osa systeemin propagandakoneistoa ja siten kansan vihollisia. Nykyajan poliitikot ja toimittajat eivät ole mitään muuta kuin bandiitteja ja ryöväreitä; he ovat rikollisia!

Kapinoi näitä rikollisia vastaan, se on sinun oikeutesi ja velvollisuutesi. Nähdään Göteborgissa 30. syyskuuta!

 

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Ja tätäkin tulevat häiriköimään “anarkistit” jotka ovat olevinaan “järjestelmää vastaan”. Surkuhupaisaa.

  2. Todellinen oppositio kutsuu osoittamaan mieltä – kaikki siis Göteborgiin!

Comments are closed.