Koti Uutisia Göteborgin mellakoinnista vangittu somali sai koulutusta terrorijärjestö Al-Shabaabilta

Göteborgin mellakoinnista vangittu somali sai koulutusta terrorijärjestö Al-Shabaabilta

5

Göteborgissa järjestettiin lauantaina syyskuun 30. päivä Vastarintaliikkeen mielenosoitus, joka sai myös “rasisminvastustajia” liikkeelle. Uutisoimme tapahtuman jälkeen videosta, jolla kuuluu, kuinka vastamielenosoittajat huusivat “Allāhu akbaria” kesken mellakoinnin.

Samassa mellakassa oli myös mukana somalialainen Ahmed Hussein, joka on sittemmin vangittu rikoksista epäiltynä. Videolla näkyy, kuinka hän käyttää kivilinkoa hyökätessään poliisia vastaan. Tosin hänen heittotarkkuutensa ei ole kovinkaan hyvä, sillä ainakin osa kivistä lensi toisten vastamielenosoittajien sekaan, kuten tällä videolla näkyy:

Nyt on myös selvinnyt, että mies kuuluu tai on ainakin kuulunut Al-Shabaab-terroristijärjestöön. Järjestön toimintaan kuuluu “vääräuskoisten” murhaaminen Somalian ja Etiopian alueilla. Epäilty on liittynyt järjestöön 14-vuotiaana ja saanut sen riveissä ase- ja räjähdekoulutusta. “Turvapaikanhakijana” hän saapui Ruotsiin vuonna 2015, mutta kuluvan vuoden tammikuussa hän sai kielteisen päätöksen. Silti hän edelleen vaikuttaa Ruotsin kaduilla mellakoiden poliisia vastaan tappavaa asetta apunaan käyttäen.

Moni ruotsalainen onkin kysynyt, millä oikeudella kielteisen päätöksen saanut terroristijärjestön jäsen määrittelee Ruotsissa, kuka siellä saa osoittaa mieltä. Merkittävä osa vasemmistolaisten mellakointiin osallistuneista oli Välimeren eteläpuolelta saapunutta väkeä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että rodullinen jakolinja on syntymässä myös “rasisminvastaiseen” liikkeeseen, jossa kantaruotsalaiset häviävät ja tilalle tulee maahanmuuttajia.

 

Lähde: PT-media.org

5 KOMMENTIT

  1. Kas, somali, joka sai hymyn suupielille. Toivottavasti ei Shomrimille ja äärivasemmistolle tullut kovin paha pipi :–D

  2. Eivät vissiin kouluttaneet tätä somalia tuon kivilinkonsa käyttöön, kun lentelee ihan mihin sattuu.

    • Toisaalta tuollaiselle Al-Shabaabin kouluttamalle koneinsinöörille lienee ihan sama mihin ne kivet lentää, sillä osunee jokatapauksessa vääräuskoiseen.

  3. Ainakin tällä Somalilla on koulutus saatuna jo ennenkuin saapuu Pohjolaan rikastamaan meitä!

  4. “Rauhan puollustaja”, joka somppuna ominaiseen tyyliin olikin valtamedia märäksi saava “Räyhän puollustaja”. Parmpaa ja myöskin paremman värisen väkivallan etustaja. Hyvä pukeutua kaiken varalta vielä mustiin, ettei vain vahingossakaan sekoiteta valkoihoisiin “turmiolan tommeihin”, jotka sentää ovan vakavaksi vaaraksi ympäristölleen ja vihervassareiden ämpäreille.

Comments are closed.