Koti Uutisia Pohjoismaat Göteborg romahtamassa uuden yhteiskunnan tuomien paineiden alla

Göteborg romahtamassa uuden yhteiskunnan tuomien paineiden alla

4

Ruotsin toiseksi suurin kaupunki Göteborg on romahtamassa rotumuukalaisten tuomien yhteiskunnallisten ongelmien painon alla. Tilanne on pahimmillaan kaupungin keskustassa, jossa kuluneen viikon aikana kaksi nuorta miestä on menettänyt henkensä puukotukseen.

Jopa maahanmuuttomyönteinen iltapäivälehti Aftonbladet on pannut merkille kaupungissa tapahtuneen muutoksen, ja haastatellut kaupungin keskustassa työskenteleviä henkilöitä.

– Tilanne on paljon pahempi kuin mitä se oli 90-luvulla. Täällä liikkuu enemmän ihmisiä, enemmän huumeita ja ihmiset piittaavat entistä vähemmän siitä mitä he tekevät, kertoo eräs taksikuski.

– Femmanin ostoskeskuksessa sijaitsevan McDonald’s ravintolan edustalla on öisin täysi kaaos. Siellä hengailee kaiken näköistä porukkaa ja he keksivät aina tyhmempiä juttuja, kertoo toinen taksikuski.

– Huumeita myydään täällä ihan avoimesti. Tässä yhtenä päivänä näin, kun yksi diileri yritti myydä hasista 14-vuotiaalle, kertoo Johan, joka työskentelee portsarina.

Johan kertoo myös, että turistit tulevat välillä häneltä kysymään, että mitä Göteborgissa oikein tapahtuu. Sillä he eivät ole kokeneet samaa muissa kaupungeissa.

Keskustassa asuva 34-vuotias Frida Eriksson kertoo lehdelle, että hän on nykyään entistä varovaisempi liikkuessaan keskustassa.

– Olen erittäin peloissani. Jossain kohtaa se olen minä tai jokin minulle läheinen henkilö, joka joutuu ryöstön tai raiskauksen uhriksi, kertoo Eriksson.

Eräs 20-vuotias mies kertoo lehdelle, että hän välttelee kaupungin keskustaa öisin. Jos hänen jostain tapauksesta täytyy mennä sinne yöaikaan, välttelee hän ihmisiä.

– Jos joku tulee juttelemaan kanssani, en vastaa heille, jatkan vain matkaani. Jos joku seisoo kävelytiellä, siirryn kadun toiselle puolelle, 20-vuotias kertoo.

Poliittisesti korrekti poliisi kuitenkin vähättelee muutosta. Poliisin tiedottaja Thomas Fuxborg kertoo, että viime aikojen tapahtumat lähinnä johtuvat hyvästä säästä, ja meneillä olevasta jalkapalloturnauksesta, jolloin keskustassa on enemmän ihmisiä.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Kielletään sitten hyvät säät ja jalkapallo. Ihminenhän pystyy tunnetusti mihin tahansa.

    Itse muuttaisin kyllä kauas pois moisesta neekeri-citystä.

  2. Yksikään näistä tahoista ei mainitse sanallakaan rotumuukalaisista/maahan”muutosta” mitään, vaikka kaikki tietävät tasan tarkkaan mistä nämä ongelmat johtuvat. On jotenkin surkuhupaisaa lukea Tukholman poliisin lausuntoja siitä, että lähiöiden ongelmat johtuvat “luokkaeroista ja epäonnistuneesta asuntopolitiikasta”… siiis kaikki aivan helvetin varmasti ajattelevat, että maahantunkeutujat ovat se ongelma, mutta harvalta se tulee suusta ulos, sitten ruotsalaiset saavat pelätä päivä toisensa jälkeen OMILLA KADUILLAAN maahantunkeutujia. Omaisuus poltetaan ja naiset raiskataan, mutta kukaan ei tee mitään… tai tuo ei ihan ole totta, on siellä yksi taho, joka jotain tekee asialle >>> Nordiska Motståndsrörelsen

  3. Juu, eipä tulisi mieleenkän mennä Ruotsiin.

    Käykää Eestissä. Siellä on halpaa ja kivaa. Ei mutakuonoja.

Comments are closed.