Koti Uutisia Google harmissaan “liian valkoisesta” yritysjohdosta

Google harmissaan “liian valkoisesta” yritysjohdosta

6

Hakukonejätti Googlen omien tietojen mukaan 61 prosenttia yhtiöön palkatuista on valkoisia, 30 prosenttia aasialaisia, ja latinot, mustat ja sekarotuiset ovat vähemmistössä yhdeksällä prosentilla työntekijöistä. Insinööreistä puolestaan valkoisia on 60 prosenttia ja aasialaisia 34 prosenttia. Yhtiö on tilastoista allapäin:

“Olemme aina olleet haluttomia julkaisemaan tilastoja työyhteisömme monikulttuurisuudesta. Mielestämme asia on huonolla tolalla ja haluamme tehdä ongelmalle jotain. Yksinkertaisesti ilmaistuna Googlen monikultuurisuustaso ei ole sitä, mitä haluaisimme sen olevan, ja tätä asiaa on vaikeaa käsitellä, jollei siitä puhuta avoimesti ja tosiasioin”, kirjoitti Laszlo Bock Googlen viralliseen blogiin.

Bockilla on joukko ehdotuksia siitä, miten yhtiöön saataisiin palkattua vähemmän valkoisia ja erityisesti vähemmän valkoisia miehiä. Hän ehdottaa muun muassa rahan lahjoittamista naisten tietotekniseen koulutukseen ja niiden amerikkalaisyliopistojen tietotekniikkakoulutuksen sponsoroimista, joissa enemmistö opiskelijoista on mustia.

Lähteet: Nordfront.se, Google

6 KOMMENTIT

 1. Multikulti Scheiße. Kaiken maailman rikasteet varmistavat ihonvärillään työpaikan (vaikka ilman pätevyyttä) ja valkoisia pistetään pihalle kulujen leikkausten ja “down sizing”:in nimissä.

  • Juutalaiset laskevat sen perään että viemäriin pudotetut pätevämmän valkoihoiset eivät kykene kokoontumaan ja perustamaan kilpailevaa yritystoimintaa.

   “Valkoiset ovat goy, karjaa”. Tämä todistetaan joka kerta kun valkoihoinen dumpataan “ihmisten joukosta” työttömäksi rasistiksi, eikä tämä syrjitty kykene puolustautumaan edes aasia paremmin.

   Google tarjoaa palvelujaan osana liike-elämän rajua muodonmuutosta. Googlen mallissa ei ole enää pien-asiakkaita, vaan pienet asiakkaat ovat resurssi-pooli josta Google -yhtiö kaappaa kaiken mahdollisen tiedon. Nämä kääntäjät jne. kartoittavat osaltaan kunkin käyttäjän mielihaluja ja kiinnostuksen kohteita. Sitaatti:

   ”Google can collect data even if you aren’t using your phone. The study says that a dormant Android phone with Chrome running in the background sent location data to Google servers 340 times in one 24-hour period. The study claims 11.6 MB of data passed between an Android device and Google’s servers after a day of ”typical” internet use.

   The torrent of data includes information people actively provide when they type something into Google Search or seek directions on Maps.

   But Google collected two-thirds of its data without any input at all from users in the researchers experiment. ”
   https://money.cnn.com/2018/08/21/technology/google-data-collection/index.html

   Tiedot myydään kenelle tahansa, kuten suuryhtiöille, pankeille, vakuutusyhtiöille, viranomaisille.

   Koska ihmiset ovat hyllytavaraa Googlelle, poistetaan ”homehtuneet tai väärän väriset tuotteet” valikoimasta pois.

   Tämä tarkoittaa että jos on toisinajattelija sen suhteen miten Google-yhtiön johto haluaa sinun näkevän tai varsinkin ilmaisevan asioita, olet vaarassa tulla bannatuksi, varjobannatuksi tai sensuroiduksi. Voit tulla jopa mustamaalatuksi tai ilmiannetuksi diktatuurissa jossa käsite ”toisinajattelija” jossakin muodossa aiheuttaa viranomaistoimenpiteitä väärää mieltä olevaan.

   Pankit ovat jo pitempään yrittäneet karsia pienasiakkaita, joista on vain vaivaa nykyisessä talousympäristössä. Tämä trendi jossa asiakkuus ei ole enää validi kontaktipinta ihmisiin, on leviämässä muualle yhteiskuntaan. Niinhän se teki käytännössä myös Neuvostoliitossakin.

 2. Oliskohan tässä googlella pikemminkin tarkoitus aikaansaada säästöjä kustannuksiin henkilövalinnoilla? Tämä NSA:n marakatti kun saa tuloja niin tietysti itselle jää enemmän jos on vähemmän menoja.

 3. Ei kait Google nyt syyllisty rasismiin? Kaksinaismoralistinen multikultipaska kusee nilkkoihin kaikkien välttämättä huomaamatta.

  • Jos on android -kännykkä, se on täynnä Googlea. Eikä Apple ole parempi vaihtoehto, sillähän on pääkonttorinsakin jo Kiinassa.

   Taaskaan ei gentiili ole osannut pitää puoliaan, pitämään yksityisen datan itsellään, näin todistaen että on karjaa “goyim”.

Comments are closed.