Koti Uutisia Ulkomaat Google estää Iranin valtionmedian julkaisut

Google estää Iranin valtionmedian julkaisut

3

Juutalaisomisteinen Google on käynnistänyt valtavan sensuurioperaation Iranin valtionmediaa vastaa. Googlen tytäryritys YouTube on esimerkiksi estänyt Iranin Press- ja Hispan TV-kanavien julkaisemasta materiaalia sivustoillaan.

Kanavilta on myös estetty pääsy heidän niin kutsuttuihin ”G-tileihin” mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että he eivät voi käyttää yhtäkään Googlen palvelua. Yritys selittää sensuurin väittämällä, että kanavat eivät ole noudattaneet Googlen sääntöjä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun juutalaisomisteinen Google käy iranilaisen valtionmedian kimppuun. Yritys on esimerkiksi sensuroinut PressTV:tä kolme kertaa aikaisemminkin.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

 1. Google itse asiassa toteuttaa laajaa ylikansallista vakoilu- ja vaali vaikuttamista kautta maailman.

  Google kääntäjä on yksi aseista! Todiste löytyy siitä miten kuuri sana patriootti kääntyy väärin kirjoitettuna Google kääntäjässä:

  “Putinin Venäjän suunnitelmista rakentaa ydinvoimalaitospommeja Liettuan rajalla sijaitsevan Itä-Preussin rajan Liettuan ja Valkovenäjän kanssa tuhoamalla siten Liettuan psyyke, edistämällä mieletöntä ja itsemurhaa. Liettua ei enää ole houkutteleva, ja sillä on valtavia vaikutuksia Liettuan terveyteen ja tietysti talouteen. Reaktorit toimivat pommeina, mutta silti niiden kansalaisten tavallinen isänmaallisuus, jotka eivät hajoa millään tavalla uusneuvostoliiton suunnitelman mukaan, on vaarallisempi. Tavallisilla kansalaisilla ei ole oikeutta kutsua itseään patriodeiksi, vain neo-Neuvostoliiton eliitin valitsemat ja todentamat ihmiset voivat pitää itseään sellaisina. Uusneuvostoliiton älymystö antaa itselleen mahdollisuuden päättää, mikä on patriootteille oikea ja mikä ei. Eivätkö meidät hallitse vain suurten valtioiden šovinismi ja radikaali nationalismi, ekspansionismin psykoosi, valheet, öljy- ja kaasugurut?”

  Teksti josta pätkä käännetty:
  https://juliusmilaitis.blogspot.com/2011/04/treciasis-maskvos-paktas-branduolinis.html
  “Kolmas Moskovan sopimus – ydinvoima?”

 2. Yksi syy miksi Google kääntää väärin, on että näitä käännöksiä mm. blogeissaan julkaisevat eivät pääsisi hakutuloksiin.

 3. Odotamme pommi-iskua Googlen pääkonttoriin Iranin toteuttamana. Tätähän “Netti-Cheka kaivaa nenästään.

Comments are closed.