Koti Uutisia Sionismi Google aloittaa venäläismedian sensuroinnin

Google aloittaa venäläismedian sensuroinnin

14

Googlen hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt on ilmoittanut, että yritys aikoo luoda uuden algoritmin, jonka tarkoituksena on sensuroida RT:n ja Sputnikin uutistuotantoa. Sensuuri ei tule olemaan täydellistä sensuuria, jossa tieto kokonaan poistetaan, mutta toisin kuin muu media, RT:n ja Sputnikin uutiset tulevat siirtymään tuloksissa niille vähemmän hyödyllisiin paikkoihin.

Schmidt kertoi asiasta Halifaxin kansainvälisessä turvallisuuskonferenssissa, jossa häneltä kysyttiin, kuinka yritys aikoo torjua “venäläistä propagandaa”.

– Olemme kehittämässä uusia menettelytapoja, joiden avulla voimme vaikuttaa tällaisten sivujen sijoitukseen, sivujen kuten RT ja Sputnik, Schmidt vastasi kysymykseen.

Google ja muut amerikkalaiset IT-alan jättiyritykset ovat saaneet viime aikoina paljon kritiikkiä sensuuristaan ja poliittisesti äärivasemmistolaisesta toiminnastaan. Myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on varoittanut yrityksiä mahdollisilla toimenpiteillä, jos asiaan ei tule muutosta.

Lähteet: RT, Reuters

14 KOMMENTIT

  • Duckduckgon omistaja ja perustaja Gabriel Winberg on juutalainen. Hänen ensimmäisensä yrityksensä perustui ihmisten yksityisten tietojen myyntiin.

 1. Äärijutkut ovat varpaillaan, koska Venäjä ei suostu kaikkiin niiden kotkotuksiin. Tästä syystä jutkuvetoisissa medioissa on päällä jatkuva lokakampanja Venäjää vastaan. Nyt kuukkelikin yhtyy täysillä tähän. Lisäksi länismaiset tiedustelupalvelut keksivät mitä älyttömämpiä satuja Venäjää vastaan. Tapaus Skripalkin on niin lapsellisen heikosti lavastettua teatteria, että naurunpurskahduksilta ei voi välttyä. Suomessa valtava määrä porukkaa uskoo täysin, mitä jutkuvetoiset mediat asiasta kirjoittavat, ja syyllisetkin on jo nimetty olemattomilla todisteilla. Isossa-Britanniassa lukijakunta sentään vaikuttaa lehtien kommenttiosioista päätellen kriittisemmältä, eikä Skripal-sadut näytä uppoavan massaan niin hyvin kuin täällä.

 2. Siinähän sensuroivat toinen toisiaan ja kyttäilevät käyttäjiä. Seuraava vaihe on vääriä hakuja käyttävien eliminointi. Venäläiset tekevät sen online-myrkyillä ja tapaturmilla kun taas sionistit vastaavasti lähettävät linjoja pitkin pienen vihreän miehen, joka ampua posauttaa ruudun läpi. PCllä kaliberi on 5.56 ja älykännyissä .22 Magnum.

 3. Jewgle oli ennen pelkkä hakukone, nyt jotakin aivan muuta. Internetissä ei ollut ennen mainoksia, nyt siellä ei paljoa muuta olekaan. Pelkkää vakoilua.

  Älkää missään nimessä käyttäkö Google Chromea selaimena: olet aina kirjautunut sinne, joten voit olla satavarma että kaikkea tekemääsi seurataan ja kaikki hakemasti/kirjoittamasi tallennetaan.

  Itse kokeilin Chromea, mutta nyt olen taas tyytyväinen Firefoxin käyttäjä. F-Securen VPN löytyy myös, jota käytän tarpeen mukaan. Toria käytän myös tiettyihin asioihin, esim. jos tarvitsen kahta yhteyttä samaan aikaan. Brave on asennettu, mutten ole vielä kokeillut. Olkaa tarkkoja tietoturvallisuutenne kanssa: tsekatkaa asetukset ja ladatkaa tarvittavia lisäosia oman makunne mukaan.

  Koska YouTube on myös Googlen tuote, kirjaa Chrome sinut aina sisään sinnekin, vaikka tahtoisit vain kirjautua ‘Tubeen. Pelkkää vakoiluahan tuo on.

  Ja tämä EU:n uusi tietosuojapaska on pelkkää klikkauksien s.o. sähkönkulutuksen s.o. (((rahan))) hankkimista. Jokainen Googlea käyttävä ymmärtää tämän. Google tahtoo sinun olevan kirjautunut sisään Googleen aina, “jotta he tietävät sinun nähneen tietosuojalausekkeensa”. Jep, jep… General Electric kiittää miljardeista turhista klikkauksista, joita tämä pelleily aiheuttaa. Kun ei ole enää myydä mitään muuta, niin myydään turhia klikkauksia. Niiden aiheuttaminen ei edes maksa näille koukkunokkarosvoilla mitään. Suurin osa tämän ajan “tuotteista” on siis pelkkää kuuman ilman myymistä kuluttajille.

  Tiedämme myös että MasterCard vaihtaa informaatiota (((tiettyjen sivujen))) kanssa ja ostoskäyttäytymistäsi seurataaan myös internetin ulkopuolella!

  Itse en Jewbookia käytä, mutta kaikki niin tekevät tietävät ettei tämä judesivusto oikein hyväksy VPN:n tai Torin käyttöä, vaan ilmoittaa sisään pyrkivälle käyttäjälle “jotakin outoa tapahtuneen” tililläsi. Eli “oudosta” IP-osoitteesta ei saa tulla, sillä he tahtovat laittaa neulan kartalle siihen kohtaan, missä sinä majaasi pidät. Isokokoisia, selviä kasvokuvia ja puhelinnumeroita myös pyydellään. Näillä on helppo laatia sinusta tarkka profiili, josta sinusta selviää KAIKKI. Kännykkänumerosi avulla sitten voit “synkronoida laitteesi” eli sinua seurataan ja KUUNNELLAAN minne tahansa verkossa mennessäsi ja sen ulkopuolellakin!

  Myös esim. PayPal kuuluu sivuihin, jotka eivät “oudoista” IP-osoitteista kirjautuvista pidä.

 4. Artikkelissa ja kommenteissa kuvattu seuranta antaa mahdollisuudet luoda alias henkilö, joka ei ole kovinkaan samankaltainen oikean henkilön kanssa. Tällä voidaan seuraaja harhauttaa täysin väärään suuntaan tai selvittää kuka ja mitä asioita seurataan. Eli heitetään syötti ja katsotaan kuka siihen reagoi ja miten. Tarkemmin nämä tekniikat löytyvät netistä entisten tiedustelutyöntekijöiden kertomina, en suosittele etsimään omaa konetta käyttäen jos on jotain salailtavaa.

 5. Sensuuri voisi iskeä kyllä Putkosen mediaan kyllä ihan hyvin, se ei olisi keneltäkään pois! Sen läpinäkyvä media ja manne heimo jutut paistaa kyllä niin läpi että…

 6. Eikö se ala olla jo kaikille selvää miksi ja mikä taho Googlen loi. Tämä Google on saatanan keksintö, joka pitää heittää tulivuoren uumeniin.

  • Chrome, Google ja YouTube — epäpyhä kolminaisuus. Et voi olla edes pelkkään ‘Tubeen kirjautuneena, se laittaa sinut sisään myös Googleen ja myös mahd. Chromeen, jos sitä satut käyttämään.

   —Ne on kaikki meidän tuotteita, hei!
   —Niin, mutta tahtoisin vain..
   —Ne on kaikki meidän tuotteita!

 7. [YLEN “TOIMITTAJA” PÄÄSEE KAUHISTELEMAAN]
  GOOGLE ON SUORAAN SAATANASTA, GOOGLE PITÄÄ HÄVITTÄÄ KOKO MAAPALLOLTA, TÄTÄ MIELTÄ OLEN OLLUT AINA SIITÄ LÄHTIEN KUN GOOGLEEN ENSI KERRAN INTERNETISSÄ TORMÄSIN. TÄYSIN SAATANALLINEN AGENDA, ALUSTA LÄHTIEN. FACEBOOK ON PIKKUINEN PIRU, TÄHÄN ITSE SAATANAAN VERRATTUNA.
  [/YLEN “TOIMITTAJA” PÄÄSEE KAUHISTELEMAAN] ps. YLEN TOIMITTAJAT IMEKÄÄ MUNAA KOKO IIKKA

 8. Näin meillä pikku hiljaa kuristetaan tiedon välitystä. Internet jonka piti olla tiedon valtaväylä on tällä tavoin alistettu globalistien ja pankkiirien liiketaloudellisen voiton maksimoimiseksi.

  Jokohan pohjoismaissa aletaan rakentamaan FreiFunkkia? Eli internettiä internetin viereen. Se on euroopassa yhdistetty Guifi-nettiin jolla itsesään on 60 000 access pointtia ja Freifunkilla on yli 41 000 access pointtia. Sieltä löytyvät SIP-serverit, ftp-serverit, smtp-serverit, snmp-serverit jne jne jne. Kaikki mitän internetistäkin mutta käyttäjät itse ylläpitävät sitä jolloin valvonta jää minimaaliseksi. Ja kun se on kytketty internettiin aina sieltä täältä, niin jokainen tuohon verkkoon littyvät pääsee internettiin.

  Homman voi tehdä vaikka niin että ostaa routterin ja antaa siitä vaikka 128 ip-numeroa “ulkopuolisille”. Routteri kytketään internettiin perus-liitymällä (halvin mahdollinen). Ja koska internetti yhteyst on kaikkien liittymien yhteenlasketti summa, saavat kaikki maksimaalisen nopeuden. Eli niin paljon kuin oma kone pystyy vastaanottamaan.

  Kansallismielisten on helppo asentaa palvelimet joita ei kukaan valvo tai vakoile ja joissa tiedonvälitys on avointa ja vapaata. Kyse on vain siitä “Mitä me haluamme?” Haluammeko rakentaa oman toimivan järjestelmän ja kytkeä sen eurooppaan (Espanjasta Tanskaan) vai haluammeko lihottaa globalisteja ja pankkiirien ylläpitämiä teleoperaattoreita ja palveluntarjoajia?

 9. Joo, se pitää ainakin karsia, että israelilainen hävittäjä meni venäläisen strategisen kuljetuskoneen taakse piiloon Syyrian ilmapuolustuksen ampumaa ohjusta. Juutalaiset ovat sensuroinen mestareita kuten myös murhaamaan mestarin.

Comments are closed.