Koti Uutisia Sionismi Goldman Sachs: Italia on tämän hetken suurin valtiollinen riski

Goldman Sachs: Italia on tämän hetken suurin valtiollinen riski

6

Kuten olemme uutisoineet, kansainvälinen finanssieliitti on tehnyt kaikkensa, jotta Italian uusi hallitus ei voisi toteuttaa vaaleissa lupaamaansa kansallismielistä politiikkaa. Vaikka hallitus on etenkin talouspolitiikassa luovuttanut viholliselle, jatkuu painostus edelleen (1, 2).

Poliittisesti maailman vaikutusvaltaisimman pankin Goldman Sachsin juutalainen toimitusjohtaja Lloyd Blankfein totesi tuoreessa haastattelussa pitävänsä Italiaa edelleen suurimpana valtiollisena riskinä ulkomaalaisille rahoittajille.

Blankfeinin mukaan Italiaan heijastuva eurooppalainen poliittinen kuohunta ja pakolaiskriisi ovat finanssieliitin silmissä jo merkittävämpiä ilmiöitä kuin ylivelkaantuneet pankit. Blankfeinin varoittavat sanat voi tulkita verhotuksi uhkaukseksi Italialle, joka tasapainottelee nyt globalististen markkinavoimien ja kansallismielisten äänestäjien välillä.

Lähde: Bloomberg

6 KOMMENTIT

 1. Romahdus ei tule siitä suunnasta, josta kaikki odottavat sen tulevan. Sen riskin seuraukset on jo pörssien vedonlyönnissä poistettu.

  Romahdus tulee suunnasta, josta sen vähiten odotettiin tulevan. Eihän tässä näin pitänyt käydä!

 2. Todellisuudessa globalisteilla ei ole mitään hajua mitä voi tapahtua. He pelkäävät kokoajan ihmisten kokonaisvaltaista heräämistä, se pilaisi heidän kaikki suunnitelmansa. Tätä pikkuhiljaa näyttäisi tapahtuvan.

  • Eipä sitä hajua ole sen kummemmin tavallisella kansalaisellakaan.

   Meille on jotenkin kasvatettu sellainen ymmärrys, että
   — henkilöstä tulee talousguru, jos hänet palkitaan Nobelilla
   — viisas, jos hänet valitaan päättämään,
   — sijoitusguru, jos hänelle annetaan paljon rahaa,
   — jne.

   Varsin usein kuulee köyhän valittavan, kuinka väärin on, että hänellä on vähän rahaa mutta rikkaalla paljon. Ja yhtä usein kuulee ratkaisun olevan, että otetaan rikkaalta rahat pois ja annetaan köyhälle. Sitten tuo uusrikas sylkee tuon uusköyhän silmille ja hyvällä syyllä.

   Haluttu lopputilanne on siis täsmälleen sama kuin alkutilanne. Vain henkilöt vaihtavat paikka keskenään.

 3. Paska puhetta. Aivan samaa jargonia, kuin Adolf Hitlerin Saksan paneminen täydelliseen boikottiin juutalaisten taholta hänen noustessaan valtaan v.1933, jonka pontimena (juutalaiset) oli ainoastaan poliittinen avoin viha Saksaa kohtaan sen repiessä yltään juutalaisten pankkiirien velka pakkopaidan yltään.
  Juutalaisten ylikansallisten pankkiirien ja globalistien tarkoituksena on vain sulkea Italian oikeisto hallitukselta rahahanat ulkomaisilta luotottajilta, jolloin sen talous tukehtuisi, josta seuraisi poliittinen kriisi ja hallituksen kaatuminen oikeistohallituksen hallitsemisen käydessä sulaksi mahdottomuudeksi.
  Näin sitä likaista peliä pelataan. Länsimaiden ja useiden muidenkin maailman hallitukset ovat juutalaisten peukaloruuvin alla eli täysin kristyksen alaisena, jolla pakanakansat ovat kuin sätkynukkeja jutkujen vetäessä naruista niin kuin lystäävät.
  Jos ja kun tämä matalamielinen keino, jonka vain juutalaiset mafiosot osaavat parhaiten, ei Italian hallituksen taival ole pitkäaikainen. Mitenkäs ajat autolla yhtään mihinkään, jos ainoakaan bensa-asema ei suostu tankkaamaan autoasi?

Comments are closed.