Koti Uutisia Rotu Goldman Sachs asettui laittomien siirtolaisten tueksi

Goldman Sachs asettui laittomien siirtolaisten tueksi

9
Goldman Sachsin juutalainen toimitusjohtaja Lloyd Blankfein.

Juutalainen globalistipankki Goldman Sachs asettui julkisesti laittomien siirtolaisten puolelle. Yhdysvalloissa siirtolaiskysymys ja erityisesti laittomien siirtolaislasten huostaanotto on puhuttanut viime viikkoina paljon.

Goldmanin toimitusjohtaja, juutalainen Lloyd Blankfein kritisoi sosiaalisessa mediassa amerikkalaista menetelmää, jossa laittoman siirtolaisuuden vetovoimatekijöitä poistettiin määräyksellä, jonka mukaan rikollisesti maahan saapuvien perheiden vanhemmat pidätetään ja lapset otetaan huostaan.

Menetelmä aloitettiin pian sen jälkeen kun Donald Trump astui valtaan. Tunkeutujia alettiin siis kohdella kuten muita rikollisia, jotka vaarantavat perheensä toiminnallaan.

Sattumaa tai ei, lähes välittömästi Blankfeinin julkilausuman jälkeen Trump perui päätöksen laittomien siirtolaislasten huostaanotosta. Toisin sanoen Trump alkoi tehdä Goldmanin sanelemaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Trumpin hallintoa on kutsuttu julkisuudessa “Government Sachsiksi”, sillä hän nimitti Valkoiseen taloon ennätysmäärän Goldman-pankkiireja. Muun muassa Amerikan valtiovarainministeri Steven Mnuchin on Goldman-taustainen juutalainen.

Lähde: Bloomberg

9 KOMMENTIT

 1. Hommahan on se että tuota harjoitettiin jo vuodesta 2009 vai 2012 eikä kukaan silloin puuttunut. Nyt kun Trump astui virkaan, vasemmisto voi kiillotella omaa egoaan olemalla vasta NYT niin huolissaan lapsista. Todellisuudessa he eivät välitä, vaan ajavat vain omaa poliittista agendaa.

 2. En kyllä ymmärrä sitä mitenkään, että MV-lehdessä on Trumpia puolustelevia artikkeleita. Ymmärrän kyllä, että MV-lehdessä on useita toimittajia, mutta tuo koshernationalistien ja Trumpin puolustelu ärsyttää. Muuten MV-lehti on hyvä julkaisu!🙂 Sori offtopic.

 3. Miksihän juutlaiset ja sionistit eivät “pelasta” näitä aivokirurgeja ja ydinfyysikkoja Israeliin? Merimatka ei olisi paljoakaan pidempi ja kirurgeja tarvitaan Israelissa. Sielä perimä ja ruokailutavat aiheuttavat mm. munuaisten tuhoutumista niin paljon että munuasiten operoijista ja luovuttajista on suoraiannen pula. Niitä ostetaan aina mustanpörssin kauppaa pitkin ympäri maailmaa.

  Kun nämä maatalousinsinöörit pääsisivät viljelemään Palestiinan kivistä maaperää niin hyvin nopeasti koko lähi-itä olisi yhtä suurta vilja-aittaa.

  Niin että on se kumma kun nämä avoimien rajojen puolustelijat eivät itse valkkaa parhaita päältä ja ota niitä osaksi omaa yhteiskuntaansa. Harvoin on tarjolla näin oppinutta väestöä.

 4. Bankfein on todella edustava otos juutalaisesta kansasta. Mooses muistaakseni sauvalla pisti meren poikki keskeltä ja johdatti kansansa turvaan (tai jotakin muuta vastaavaa hevonsontaa) ja Bankfein yhtälailla ihmeellisesti luo miljardeja tyhjästä rotuvelljineen FED:in tunkkaisissa sionistisokkeloissa. Molemmat ovat satuhahmoja ja yhtä uskottavia ja yhtä arvokkaita meille todellisille ihmisille.

  Ns. “hyvät ihmiset” (tietenkin) ihailevat Moosesta ja Bankfeinia, tottakai. Ihmeellisiä ihmeiden tekijöitä. Katso ! Hän teki rahaa tyhjästä! Katso ! Mooses jakoi meren!

  Molemmissa hahmoissa tiivistyy juutalainen. Ihmeidentekijä. Taikuri. Silmänkääntäjä. Ja goyim ihastelee: Ihme!

  • Mooses ja hänen tekemät ihmetekonsa olivat todellisia, toisinkuin Blankfeinin ja heimoveljiensä tyhjästä luomat feikkirahat.

   • Niin varmaan. Youtubehan on pullollaan silminnäkijöiden ottamia videoclippejä ja aiheesta on kirjoitettu lukuisia omaelämänkertoja. Odinin kanssa oli juttua aiheesta kun viimeeksi käväisin Valhallassa kaljoilla.

 5. Ihan pakko,lisätä tämä. Juutalaisilla on suorastaan psykopaattinen tarve leikitellä nimillä. Bankfein . Pankkihieno. Weinstein (USA:n Stasin psykopaattinen johtaja) – Viinikivi. Sitten on mainio. Isän nimi Nudelman (suorastaan klassinen juutalaisnimi), miehen nimi Kagan (nimi tunnetaan Stalinin ajan kuolemanleireillä, miljoonat tunsivat sen), mutta nainen otti nimekseen hollantilaiselta kalskahtavan Nuland. Ja niinpä tulemmekin Ukrainan “sisällissodan” pääprovokaattoriin Victoria Nulandiin.

  Tämäkin on taas ihme ! Nudelman on Kagan on Nuland ja eikä siinä vielä kaikki, lopulta tästä kaikesta syntyi Maidan ja sota ja kuolleita. Ihme ! Nudelman-Kagan-Nuland- Maidan. Voi tätä ihmeiden maailmaa !

 6. …ja muissa uutisissa: perseestä tulee ruskeaa paskaa.

  Missä jutikka, siellä ongelma. Hankkiudutaan juutalaisista eroon, niin ei ole enää juutalaisongelmaa. Ei muuta. Hyvää yötä.

 7. 666… Tuo luku on aivan liian heppoinen, jotta se sisältää kaikki juutalaiset, joiden tavoitteena on USA:n tuhoaminen sisältäpäin kulttuurimaxistisella opilla, jonka päätavoitteena on ollut aina 1960-luvulta lähtien tuhoa Yhdysvaltain valkoinen rotu Whitekaustilla monikulttuurisuus aatteella, jolla tuon lähes Rooman valtakunnan kaltaisen maailmanvallan valkoinen eurooppalais lähtöinen väestö näivettyy pois sen kuoltua sukupuuttoon jäädessään vähemmistöksi muiden rotujen puristukseen tai vieläkin pahempaa avoin täydellinen Etelä-Afrikassa käynnissä oleva valkoisen väestön tietoinen kansanmurha alempiarvoisten tyhmempien rotujen taholta nostatetaan katkera viha juutalaisten masinoimana, joka kumpuaa tuon kansakunnan alempien pahojen tekojen sammiosta joka on keitelty kokoon suurimmasta rasismista, mitä yksikään kansakunta kantaa sisällään heti syntymästään saakka, jota pyhissä opetuksissa vahvistetaan lakikorkeuteensa aina kuolemaan saakka, joka on ainoa Herra, joka ei ole lahjottavissa eikä kiristettävissä joka on “työkalupakin” paras aivain merkinnällä: “Goyim”!

Comments are closed.