Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Globalistit poistavat transsukupuolisuuden mielenterveyden häiriöiden tautiluokituksesta

Globalistit poistavat transsukupuolisuuden mielenterveyden häiriöiden tautiluokituksesta

4

YK:n globalistijärjestö WHO on uudistanut tautiluokitusjärjestelmäänsä niin, että transsukupuolisuutta ei enää luokitella mielisairaudeksi. WHO:n viimeaikaisinta kulttuurivaikuttamista on ollut lisätä heidän kansainväliseen tautiluokitusjärjestelmäänsä uusi luokka nimeltä “seksuaaliterveyteen liittyvät terveydentilat”. Transsukupuoliset voisivat saada tässä tautiluokassa diagnoosin “sukupuoliristiriita” (gender incongruence).

Transgender Europe -järjestön (TGEU) tiedotteen mukaan uuden tautiluokituksen toivotaan lopettavan transihmisten käännytysterapiamenetelmät, lääkitykset ja sterilisoinnit. Järjestö ajaa “perusoikeuksia” ja “ihmisoikeuksia” transihmisille. Suomessa Seta ja Trasek ry ovat TGEU:n jäseniä.

WHO esittää uudistetun tautiluokitusjärjestelmän jäsenvaltioiden hyväksyttäväksi Maailman terveyskokouksessa 2019. Luokitus astuisi voimaan 1. tammikuuta 2022. WHO:n alamaiset Suomessa tulisivat ottamaan uuden luokitusjärjestelmän käyttöön vasta sote-uudistuksen jälkeen. Jos sote-uudistus menee läpi, on hallituksen tavoitteena saada sote-lait voimaan 2020, minkä jälkeen niitä aletaan toteuttaa porrastetusti. THL:n kehityspäällikkönä toimivan Juha Mykkäsen mielestä uudistukset “ovat rinnakkain vietäviä asioita” eli tautiluokitusjärjestelmä etenisi sittenkin sotesta riippumatta.

– Kansallisen arvioinnin kautta mietitään, johtaako tämä diagnoosiuudistus siihen, että sukupuolenkorjaushoitoja tarjottaisiin hivenen laajemmalti. Ei ainoastaan transsukupuolisille ihmisille, vaan myös muille sukupuoliristiriidasta kärsiville, sanoo Tampereen yliopistollisen sairaalan Trans-poliklinikan erikoislääkäri Teemu Kärnä.

Suomessa translain uudistuksen tavoitteena on perustaa sukupuolen juridinen vahvistaminen omalle ilmoitukselle lääketieteellisen prosessin sijaan. Uusi laki poistaisi myös lisääntymiskyvyttömyyden todistamisen ja vahvistaminen olisi mahdollista myös alle 18-vuotiaille lapsille. Setan puheenjohtajan Viima Lampisen mukaan Suomen translaki on muutettava vastaamaan WHO:n linjausta, sillä luokitusuudistuksen ujuttaminen translakiesitykseen saisi aikaan yhä pakottavamman tarpeen lain uudistukselle.

Mikä WHO?

Yhdistyneet kansakunnat on jatkumoa juutalaisten Kansainliitolle, jonka oli tarkoitus huipentua maailmanvallaksi. Myös WHO ajaa globalistien agendaa välittämättä roduista, uskonnoista tai sosiaalisista tekijöistä. Järjestö näkee eriarvoistumisen eli luonnollisten rajojen ja erojen ylläpitämisen haitallisena terveydelle. WHO käyttää hyväksi havaittuja “rauhaa” ja “valtioiden yhteistyötä” keppihevosinaan kansainvälisten erojen tasoittamiselle ja lopulta rodunsekoittamiselle. Järjestö ei välitä alkuperäisistä kulttuureista – joihin kuuluivat kulttuuriset ja valtiolliset rajat – vaan globaalista terveydestä, jonka ylipappeina ja tuomareina he itse toimivat.

Lähteet: Helsingin Sanomat, WHO

4 KOMMENTIT

  1. Globalistit voisivat lisätä oman “aatteensa” mielenterveyden häiriöiden tautilistalle. 🙂 On se ihme, että tieteelliset faktat sivuutetaan täysin tässä “tasa-arvo” scheissessa. Onhan se nyt täysin selvää, että hinttarit ja transut ym kummajaiset ovat pahasti päästään vialla.

  2. Kun katsoo noita kuvia, tulee lapsuus mieleen. Äidin vaatekaappi ja roolileikit.

    Se on yksi vaihe elämässä, joka jokaisen on elettävä. — On vaan. — Jos ei lapsena niin sitten aikuisena.

    • Jep. Itse sain roolileikeistä tarpeekseni aikoinaan RPG-peleistä. Nyt voi vain nauttia itsestä ja elämästä.

  3. Koko YK on niin paska kommari / globalistijärjestö etei sillä ole mitään merkitystä vaan kyseessä on taas yksi hulluinhuone EU:n lisäksi. Lisäksi kumpikin toimii paljolti “suljettujen ovien takana”.
    Eli aivan kuten Ransakan Aurinkokuninkaan hovi Versaillesissa, jossa leikittiin sokkoa ja pyörittiin piirileikkejä, sillä aikaa kun Ranskan kansa näki nälkää yhä sipiläisemmäksi käyvän verotuksen taakan puristamana.

Comments are closed.