Koti Uutisia Gladiaattorit-sarjan iranilaispainija syytteessä raiskauksesta

Gladiaattorit-sarjan iranilaispainija syytteessä raiskauksesta

3
Oikealla Aresh Amirkhani.

Nelosella pyörivän Gladiaattorit-sarjan iranilaistähti on syytteessä raiskauksesta. Vapaaottelija Makwan Amirkhanin veljen Aresh Amirkhanin oikeudenkäynti on helmikuun 5. päivä Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Jutun asianumero on R17/5436.

Valtamedia ei ole uutisoinut tapauksesta, vaikka tieto asiasta on levinnyt laajalle.

Veljeskoplan kolmas jäsen on syyllistynyt törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Varsinais-Suomen käräjäoikeuden huhtikuussa 2015 antaman tuomion mukaan Imad Amirkhanin rikos kohdistui 12-vuotiaaseen tyttöön. Hänet tuomittiin vuoden vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

 

Lähde: MV-lehti (1, 2)

3 KOMMENTIT

  1. Käytettäisiinkö mielellään oikeita etnisiä termejä? Kyseessä siis kurdeista koostuva veljessarja, ei iranilaisista, vaikka Iranin kansalaisia ovatkin.

  2. Oho, ompas mätämunia. Kas kun ei tämä yksi ole antanut niille korville? Vai onko hänenkin kohdallaan tulossa syyte? Tietyissä maissa tämä on normaalia. Lähtisköhän tämä kehään Amagovin veljesten kanssa? Musakin on edustanut Suomea:

  3. …ja näiden lapsen raiskaaja veljesten parempi veli vielä valittiin aikanaan Vuoden Turkulaiseksi,se ylimielisen oloinen nuoleskelija.Sylettää kun näenkin.

Comments are closed.