Koti Uutisia Gerhard Ittnerille jälleen vankeutta “holokaustin” kritisoimisesta

Gerhard Ittnerille jälleen vankeutta “holokaustin” kritisoimisesta

2
Kuva Ittneristä keväältä 2005 oikeudenkäynnistä Nürnbergistä.
Kuva Ittneristä keväältä 2005 oikeudenkäynnistä Nürnbergistä.

Uutisoimme 18. lokakuuta Gerhard Ittnerin vapautuneen vankilasta kolmen vuoden ajatusrikostuomion jälkeen. Nyt, hieman reilun kuukauden jälkeen, mies joutuu taas vankilaan puoleksitoista vuodeksi vuosina 2011–2012 levittämistään juutalaisten joukkotuhonnan todenperäisyyden kumoavista kirjasista.

Baijerilainen tuomioistuin katsoi Ittnerin syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan sekä “Saksan valtion ja valtiollisten symbolien pilkkaamiseen”. Oikeus antaa siis ymmärtää, että juutalaiset ovat 2010-luvun Saksan “valtiollisia symboleja”.

Tuomioistuimen mukaan revisionistien esittämiä teknisiä todistuksia niin kutsutun holokaustin mahdottomuudesta on turha käsitellä, koska se pitää itsestäänselvyytenä, että Hitler murhasi systemaattisesti kuusi miljoonaa juutalaista. Tätä Ittner on kritisoinut erityisen painokkaasti.

Ittner julkaisi tiistaina Committee for Open Debate on the Holocaust -nimisellä verkkosivulla pitkän artikkelin oikeudenkäynneistään ja Saksan korruptoituneesta hallituksesta. Tekstin voi lukea tästä linkistä:  http://codoh.com/library/document/3796/

Lähde: Magneettimedia

2 KOMMENTIT

 1. Nykyajan poliittisen korrektiuden kauniin (?) ulkokuoren alla irvistää vastenmielinen sionistidemoni, joka haluaa kieltää kaiken kritiikin, kaiken epäilyn.

  Ihmiset kuvittelevat olevansa nykyään “valistuneita”, mutta todellisuudessa 2010-luvun ihminen elää syvässä diktatuurissa. Me suomalaisetkin nauroimme esim. Neuvostoliiton mediaa ja sen “valheellisuutta”, mutta samat ihmiset elävät nyt vähintään samanlaisessa vankilassa ja kaikkein pahinta on, että Neuvostoliiton kansalaiset tiesivät elävänsä mielipidediktatuurissa, mutta suuri osa nykyisestä kansallisesta eliitistä kuvittelee elävänsä ns. “vapaudessa”, mutta kuitenkin he ovat kuin orjia, joilla ei ole edes oikeutta ajatella, oikeutta epäillä.

  Minkälainen on maailma, jossa ei saa epäillä? Jossa ei saa edes tutkia kiistanalaisia asioita? Jossa jokin ryhmä asettuu kaiken kritiikin, kaiken historiatutkimuksen yläpuolelle?

  Ja kukaan ei rohkene sanoa, että sionistikeisarilla ei ole vaatteita, vaan sillä on sarvet ja häntä ja kaviot ja sen suusta tulee vain valhetta, vain sontaa… Ei, päinvastoin, kaikki kumartavat tätä “keisaria”, joka patsastelee joukossamme päällään hyvän ihmisen habitus ja samaan aikaan Israelin bunkkereissa sarvipäiset demonit lähettävät Hellfire-ohjuksia lapsia täynnä oleviin kouluihin ja sairaaloihin.

  Nämä demonit valvovat kaikkia: Ethän uskalla ajatella! Älä muista, älä tutki! Vaikene, ole hiljaa, nöyrry ja paina pääsi! Ole kunnon goyim ja suutele maata, jossa jalkani kulki…

  Totisesti, keskiajasta on joku on sanonut, että se oli pimeyden aikaa. Mutta se pimeys, jossa me nyt elämme, on kuin pimeä, synkkä luola, jossa kuuluu ihmisten vaikerrusta ja halua nähdä viimeinkin edes hitunen valoa. Olemme siellä Danten helvetissä, jossa sarvipäät kiusaavat kunnon ihmisiä.

  Maailmassamme valkoisesta tehdään musta, hyvästä paha ja totuudesta valhe.

Comments are closed.