Koti Uutisia Gerhard Ittneriä ei päästetä ehdonalaiseen

Gerhard Ittneriä ei päästetä ehdonalaiseen

2

Saksalainen ehdonalaislautakunta on päättänyt, ettei saksalaista kansallissosialistia Gerhard Ittneriä lasketa ehdonalaiseen vapauteen, vaikka hän on jo suorittanut yli kaksi kolmasosaa saamastaan kolmen vuoden tuomiosta.

Normaalissa käytännössä vanki yleensä vapautetaan vankeudesta, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa tuomiosta. Lautakunta kuitenkin perusteli, että Ittner on tuomittu “törkeistä rikoksista” (holokaustin kieltämisestä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan) eikä häntä siten voi vielä päästää ehdonalaiseen vapauteen.

Gerhard Ittner tuomittiin maaliskuussa 2005 vajaaksi kolmeksi vuodeksi vankeuteen. Hänet saatiin kiinni vasta vuonna 2011 Portugalissa. Ittner vapautunee loppuvuodesta.

 

Aiheeseen liittyen: Gerhard Ittner luovutettu Saksaan

2 KOMMENTIT

  1. Eli jälleen kerran on tullut toteennäytetyksi nykyjärjestelmän ns. mielipiteenvapaus ja yksilönoikeus “demokratiassa”. Käytännössä ajatteleva ja tiedostava kansalainen joutuu “demokratian” pakkotoimenpiteiden uhriksi aina kun tuo julki ajatuksia, jotka eivät sovi valtaeliitin käsitysmaailmaan. On aivan turhaa vouhkata jostain Kiinan ihmisoikeustilanteesta, tilanne eu:ssa ei ole yhtään sen parempi.

  2. On se yhtä perkelettä kun ihmiskunta joutuu valheessa elämään! Kun näistä asioista puhuu ihmisten kanssa (jotka eivät itse mieti), niin heti leimataan aivopestyksi natsiksi.

Comments are closed.