Koti Uutisia Ulkomaat George Sorosin kotoa löytyi pommin kaltainen esine

George Sorosin kotoa löytyi pommin kaltainen esine

21

Miljardööri, ryöstökapitalisti George Soros on tällä kertaa otsikoissa hänelle lähetetyn epäillyn pommin takia. Sorosin henkilökuntaan kuuluva henkilö oli avannut postilaatikosta löytyneen paketin ja vienyt epäilyttävän esineen läheiseen metsään. “Pommitapaus” sattui Yhdysvalloissa New Yorkin osavaltiossa Sorosin kartanolla.

Paikalle saapunut New Yorkin poliisi räjäytti epäilyttävän paketin läheisessä metsässä. Soros itse ei ollut paikalla tapahtuma-aikaan. Todellisuudessa ei ole tietoa, oliko kyseessä oikea pommi vai jokin muu esine.

Sorosin Open Society -säätiö on olemassaolonsa aikana lahjoittanut 27 miljardia euroa “liberaalien aatteiden” hyväksi. Lahjoitusten kohteina on muun muassa sionistinen Expo ja kannabiksen laillistamisen edistäminen USA:ssa.

Unkari on viime aikoina taistellut Sorosia vastaan. Soros kiivastui tästä ja yrittää saada Unkaria EU-tuomioistuimen eteen. https://www.vastarinta.com/george-soros-…men-eteen/ .

Lähde: Ilta-Sanomat

Aiheeseen liittyen: Soros jättää Unkarin vastarinnan jälkeen.

21 KOMMENTIT

 1. Kuten joka päivä, tämä on vain vapaamuurareiden/sionistien gematria uutisia, “news by the numbers.”

  “Pommi-uhkaus” tuli 22. päivänä
  Gematriassa “Bomb”= 22 (7+3+5+7)
  (Reverse full reduction)

  Päiväys 22.10 = 22+10=32
  “Bomb” = 32 (2+15+13+2)
  (English ordinal)

  Tämä “uutinen” tuli 72. Päivänä hänen iässään.
  “Money”= 72 (13+15+14+5+25)
  (English ordinal)
  “Monday”= 72 (13+15+14+4+1+25)

  Toisin sanoen, tämä “uutinen” on vain metafora tulevalle 9.11 Alkavalle “Bombing” pommitukselle kun markkinat romahtavat.

  • Tai sitten ihan vaan 1+1=2, eli joku Soroksen touhuihin vittuuntunut päätti lähettää hänelle lahjan. Sen toteamiseen ei tarvia foliohattuteorioita, sillä Soroksella riittää vihamiehiä. Jostain ihmeen syystä…

 2. Varmasti riittää vihamiehiä, mutta joka päivä on näitä uutisia niin se ei ole (((sattumaa)))

  Esim mikä iski silmään eniten oli kun 9.10.2018 ent. Goldman sachsin työntekijä “hyppäsi” juuri 33-kerroksesta.
  Masonry=33
  Goldman=33
  Sekä päivä jätti jäljelle vuodesta 83 päivää
  Murder=83

  Sitten vielä, katsoin miltä tämä työntekijä näytti niin näytti aivan Jeesukselta…

  Jos joku seuraa maailmaa niin tietää että David Solomon Goldmanin johtoon on selvä ennuste kolmannen temppelin rakentamiselle Jerusalemiin ja täten Juutalaisten Messiaan tuloon, eli “Anti-kristus”. Jos joku tajuaa yhtään kuinka sairaita tätä maailmaa hallitsevat sionistit ovat niin pitää tajuta vielä että kaikki on tarkasti laskelmallista ja heille tärkeät tapahtumat toteutetaan tiettynä päivänä koska he käyttävät numerologiaa ja gematriaa..
  Tässä kyseisessä “uutisessa” mies ei tod.näk hypännyt vaan tämä Jeesukselta näyttänyt mies uhrattiin.. Sairasta

 3. Hieno mies, maailman pelastus. Soros voisi käyttää miljardinsa oman omaisuutensa kasvattamiseen rikollisin keinoin kuten Putin ja Trump, mutta käyttää sen demokratian ja ihmisoikeuksien hyväksi. Siis kaikkien kanssaihmisten hyväksi. Soros on itse selviytynyt mielisairaan Hitlerin hirmuvallan alta, ja tietää mitä inhimillinen kärsimys on.

  • Ja kiitokseksi siitä tekee kaikkensa, jotta Euroopasta tulisi sionistien kontrolloima ääri-islamistinen kalifaatti. Hieno mies, ansaitsee patsaan.

   • Arvostan Schwartzin Györgyä, niin paljon, että olisin valmis ihan henkilökohtaisesti valamaan hänet pronssiin,,,

  • Viimeistään tämän päiväinen CNN, Obamiin ja Clintoneihin kohdistuneet “pommi-uhkauset” todistaa tämän myöskin olevan poliittisesti motivoitu. Pommi-iskut sattuivat kohdistumaan poliittisesti ns. ‘liberaaleihin’ Obamiin ja Clintoniin sekä CNN. Ja sitten vielä tietysti yksi “uhri” piti olla juutalainen. Tämä on tämmöistä ns. halutaan näyttää uhreilta peliä.
   Juutalaiset pelaavat myös peliä nimeltä ‘vie huomio muualle’ ja tämä todellakin tekee sen, mm. Hondurasin Yhdysvaltoihin tulevasta “karavaanista” ja “Konservatiivisestä” Kavanaugh nimityksestä. Myöskin ajoitus on aika kohdillaan. Ei liian lähellä tulevia Yhdysvaltain välivaaleja ollakseen läpinäkyvää mutta ei liian kaukanakaan että massat unohtaisi sen. Vaikka usko poliittiseen järjestelmään itselläni on 0% niin kauan kuin sionistit kontrolloivat rahan liikkellepanoa ja laskevat äänet niin silti tällä pyritään yleistä mielipidettä muuttamaan. Ja Sorosin kohdalla numerologia passasi kun otetaan huomioon mitä tapahtui, minä päivänä sekä kelle, joten tämä varmistaa että oli ‘omien tekosia’.

 4. False flag temppu ihmisjätteen maineen parantamiseksi. Kaikki tarinat joita bolsevikit levittävät perustuvat valheeseen koska se on heidän äidinmaidossaan.

 5. Jo olisivat olleet aitoja, niin edes joku niistä olisi jysähtänyt, tai sitten tekijä on ollut puoskari. Epäilen kuitenkin “mainostemppua” sionistien pussiin.

  • CIA sai “pommi-paketin” kun vuotta on jäljellä 68 päivää
   Gematriassa:
   CIA = 68 (24+18+26)
   (Reverse ordinal)

   Barack Obama = 68 = (2+1+18+1+3+11 + 15+2+1+13+1)
   (English ordinal)

   CNN uutisoi “Suspicious packages”
   “Suspicious packages”= 70 (1+3+1+7+9+3+9+6+3+1 + 7+1+3+2+1+7+5+1)
   (Full reduction)
   Hillary Clinton on 70-vuotias.

   “Package” = 44 (16+1+3+11+1+7+5)
   (English ordinal)
   Obama on 44:s presidentti.

   Myöskin 81 päivää Obaman syntympäivän jälkeen.
   Ritual=81 (18+9+20+20+1+12)
   (English ordinal)

   • Vähän lisää masonic juttua yllä olevaan postaukseeni.
    On 24.10.2018

    24+10+20+18 =72
    Trump on 72-vuotias

    24+10+2+0+1+8=45
    Trump on 45:s Presidentti

    “President Trump” =72 (7+9+5+1+9+4+5+5+2 + 2+9+3+4+7)
    (Full reduction)
    Trump on 72-vuotias

    Trumpin syntymäpäivästä tähän päivään 133 päivää.
    “White house” = 133 (23+8+9+20+5 + 8+15+21+19+5)
    (English ordinal)

    “Government” = 133 (7+15+22+5+18+14+13+5+14+20)
    (English ordinal)

    Sattumaa vain

    • Toimiiko tuo kyrillisilla aakkosilla tai muilla kuin inklishilla?

     Ei tarvitse vastaa, jos kysymys on liian vaikea.

     Tässä sinulle hauskempi “numerologiaa”: 6+0+0+0+0+0+0 = 6000000 eli juutalåisten sakraalinen luku 6E6 (“kuusimiljoonaa”).

 6. Dow jones putosi sopivasti 608 pistettä tänään, 6+0+8=68
  68 aika hyvä numero näille tän päivän “pommeille” kun 68 päivää jäljellä vuodesta

   • Mutta uskot silti että juutalaiset haluavat hävittää valkoisen rodun ja valloittaa maailman? Mutta et usko että tekaistavat tilanteita tiettyinä päivinä, okei.

 7. Kuitenkin Juncker on käynyt viettämässä korruptioiltaa ja unohtanut asiapullosalkkunsa oleskeluhuoneeseen.
  Kohmeloissaaan ja “kiireissään” ei kumpoikaan seuraavana aamuna muistanut pakaasin olemassaoloa ja ressukka turvamies löysi löysin vatsoin epäilyttävän salkun joka sisälsi tuntematonta nestettä sisältäviä astioita (pulloiksi kutsutaan muualla) joiden viereen oli asennettu elektroninen laite (epäilty laukaisin, eli todellisuudessa ympärileikattu dildo, Sorosin lahja).
  Blackwaterin “turvamiehet” sitten kiikuttaneet sen metsikköön ja räjäyttäneet C-4:llä, joten mitään todistusaineistoa ei jää tutkittavaksi, vain pelkkä vahva mutu.

Comments are closed.