Koti Uutisia Sionismi George Soros, YK ja EU antavat rotumuukalaisille pankkikortin – “paetkaa Eurooppaan”

George Soros, YK ja EU antavat rotumuukalaisille pankkikortin – “paetkaa Eurooppaan”

8

Kansallinen Vastarinta on raportoinut aiemmin George Sorosin globaalista maahanmuutto- ja kehitysprojektista. Osa siitä suoritetaan yhteistyössä MasterCardin kanssa, ja projekti tähtää maiden välisten rajojen totaaliseen repimiseen ja maahanmuuton maksimoimiseen kolmannesta maailmasta ensimmäiseen maailmaan.

Slovenialainen uutisportaali Nova24 raportoi, kuinka MasterCardin politiikalla on siteet YK:hon ja Euroopan unioniin ja kuinka tämän politiikan tarkoituksena on lisätä maahamuuttoa Slovenian ja Bosnia-Hertsegovinan kautta. Nämä maat toimivat välietappeina kohti “pakolaisten” lopullista kohdemaata, joka on usein Saksa tai Ruotsi.

Ennalta ladatulla “pakolaisille” annettavalla pankkikortilla on sekä EU:n että YK:n pakolaiselimen UNHCR:n logot. Turvapaikanhakijan ei tarvitse todistaa henkilöllisyyttään millään tavalla kortin saamiseksi haltuun tai sen käyttämiseksi. Turvapaikanhakijan anonymiteetin säilymiseksi kohdassa, jossa normaalisti lukisi kortinhaltijan nimi, lukee UNHCR ja sen perässä on numero. Tämä on etu, mikäli henkilö päättää antaa valheellisia ja vaihtelevia tietoja identiteetistään turvapaikkaprosessin aikana.

Nova24 viittaa Slovenian poliisin lähteeseen, joka on paljastanut, että kyseisen MasterCardin omistavat pakolaiset kantavat lähes poikkeuksetta vasta ostettuja ja jykeviä kenkiä, vaellusvaatteita, älypuhelimia ja jopa aseita. Itä-Euroopan maissa he nostavat rahat tililtä ulos ostaakseen hyödykkeitä ja muuta tavaraa matkallaan kohti rikkaampia maita.

Tri Raphael Matthew Johnsson sanoi kesällä, että mitä heikompia hallitukset ovat suhteessa pankkisektoriin sitä enemmän politiikkaa hallitsevat pankit itse. Kun pankit haluavat rotumuukalaisten joukkoinvaasion Eurooppaan jatkuvan taloudellisista ja poliittisista syistä, on heillä myös valta varmistaa, että tällaista politiikkaa toteutetaan käytännössä.

– Ei ällistyttäisi minua, vaikka Soros ja muut pankkiirit alkaisivat aseistaa maahanmuuttomiliisejä – –. En tee mitään johtopäätöksiä ennakkoon, mutta sanon, ettei se yllättäisi minua lainkaan, jatkoi Johnsson tuolloin.

Unkarin hallitus on varoittanut noin 70 000 maahantulijan kokoontuneen Balkanille ja valmistautuvan vyörymään Länsi-Eurooppaan kansankielellä “Soros-Expressin” kautta.

Lähteet: Nordfront, Nova24, Infowars

8 KOMMENTIT

 1. Kortinsaajan henkilöllisyyttähän ei mitenkään varmisteta. Voi vain kysyä, kuinka moni jättää käyttämättä mahdollisuuden ottaa itselleen useamman kortin, tuskin kukaan.

  Sama, monella henkilöllisyydellä eläminen, on sadoilletuhansille elinkeino EU:ssa. Kierretään pakolaiskeskuksesta toiseen nostamassa viikkoraha. Se sitten käytetään ulkomaisiin sijoituksiin.

  Rahan lähettäminen tosin on erittäin kallista, koska Sorosin omistama välitysfirma perii erittäin suuren palkkion. Unioni yritti puuttua tähän rahan kuppaamiseen “köyhiltä”, mutta pian asia unohdettiin vähin äänin.

 2. “Upeaa” Soros! Täytyyhän “rikastajilla” olla millä hummata ja taikaseinästä raha ei lopu koskaan! 🙂

 3. Tämä tarkoittaa vain sitä että Mastercardit pitää lopettaa. Mistäs muualta ne rahat saa kuin niiltä asiakkailta joilla on rahaa. Muutenkin luottoyhtiöt on perseestä ja suomalaisten pitäisi ymmärtää käyttää vain Suomalaisia pankkeja. Silloin tilit ovat Suomen valtion takuussa ja verot maksetaan Suomeen. Suomalaisia pankkeja ovat vain Säästöpankit sekä Osuuspankit. Ikävä kyllä.

  • > Mistäs muualta ne rahat saa kuin niiltä asiakkailta
   > joilla on rahaa.

   Sinussa ei näytä olevan yhtään poliitikon vikaa. Etkö tiedä, että kun maksu suoritetaan toisten varoista, YK:n, EU:n, valtion, kunnan tai toisilta lainatuista varoista, niin kenenkään ei tarvitse maksaa mitään!

 4. Ei olisi liikaa, vaikka juutalaiset kustantaisivat koko muulle maailmalle kortit.

Comments are closed.