Koti Uutisia George Soros sponsoroi sionistista tiedustelupalvelu Expoa

George Soros sponsoroi sionistista tiedustelupalvelu Expoa

0

UK_GSoros

On ollut jo aiemmin yleisesti tiedossa, että juutalainen finanssimies Gabriel Urwitz tukee sijoitusyhtiönsä Segulahin kautta kansallismielisiä äärimmäisen paljon vihaavaa yksityistä tiedustelupalvelu Expoa, joka toimii Ruotsissa. On ollut kauan selvää myös, että juutalainen, Ruotsissa asuva journalisti ja TV-tuottaja Robert Aschberg on ollut eräänlainen moottori Expossa ja toiminut siltana äärivasemmistolaisten toimittajien ja Ruotsin mediamaailman välillä. Aschberg on istunut vuosia Expon hallituksessa.

Uusien tietojen mukaan roistokapitalisti George Soros (hänkin juutalainen) sponsoroi Expoa suurilla summilla rahaa. Tämä selvisi samalla, kun Sorosin järjestö Open Society Foundationsilta vuosi jopa noin 2 500 asiakirjaa julkisuuteen.

Vaalivuoden 2014 aikana Soros johti yleiseurooppalaista kampanjaa, jossa vastustettiin nationalismia ja EU-vastaisuutta. Kyseisenä vuonna hän rahoitti Expoa 25 000 dollarilla. Sorosin yhteyshenkilö tässä liiketapahtumassa oli Alexander Bengtsson. Bengtssonilla on poliittista taustaa Ruotsin vasemmistopuolueen nuorisojärjestössä Ung Vänsterissä, mutta hän toimii juoksupoikana Sorosin kaltaisille ihmisille.

Soros lausui rahoitustapahtuman yhteydessä “konsensus on ainoa valintamme”. Rahat menivät projektiin nimeltä Tillsammansskapet, joka oli Expon epäonnistunut yritys käynnistää antirasistisen ruohonjuuritason liikkeen toiminta Ruotsissa. Projekti tunnetaan kuitenkin lähinnä keinotekoisuudestaan eikä se ole saavuttanut suurtakaan menestystä.

Soros perustelee Expon rahoitustaan seuraavasti:

“Rahoituksen tarkoituksena on tukea Expoa järjestämällä kaksi koulutusleiriä antirasististen järjestöjen aktiiveille ja antirasistisille liikkeille paikallisyhteisöissä ympäri Ruotsin. Tarkoitus on vahvistaa Tillsammansskapet-projektin infrastruktuuria ja kouluttaa aktiiveja kampanjoimaan tulevissa EU-vaaleissa sekä Ruotsin eduskunta-, kunta- ja lääninvaaleissa. Lahjoitus tullaan käyttämään osallistujien kuljetukseen, koulutuksessa tarvittavaan materiaaliin ja majoitukseen sekä hallinnollisten menojen kattamiseen.”

Soros on sponsoroinut myös Fergusonin valkoisten vastaisia mellakoita, jotka olivat tärkeitä Black Lives Matter -liikkeen muodostumisen kannalta.
Soros on sponsoroinut myös Fergusonin valkoisten vastaisia mellakoita, jotka olivat tärkeitä Black Lives Matter -liikkeen muodostumisen kannalta.

Soros tuli tunnetuksi Ruotsissa vuonna 1992 kattavan Ruotsin kruunuun kohdistuneen valuuttakeinottelun jälkeen. Yhteenvetona voidaan sanoa, että hän satsasi suuria summia niin sanottuihin derivaattapapereihin kruunun arvon romahtamiseksi. Sorosin toiminta sai aikaan ketjureaktion, jossa moni suuryritys vaihtoi Ruotsin kruunujaan muihin valuuttoihin kaikkien pelätessä lähestyvää suurta kruunun arvon romahdusta.

Epätoivoinen tilanne johti siihen, että Ruotsin keskuspankki Riksbanken nosti marginaalikorkoa syyskuun 16. päivän iltana 500 prosenttiin. Tämä korko oli voimassa vain 21. päivään syyskuuta asti, ja se oli epätoivoinen yritys suojella kruunua uusilta keinotteluilta. Valuuttakeinottelun kuitenkin jatkuessa vielä marraskuun puolessa välissä Riksbanken luovutti ja teki iltapäivällä 19. marraskuuta kruunusta “kelluvan” valuutan.

Kruunulla oli ollut pitkän aikaa vakaa vaihtokurssi, mutta nyt se putosi 25 prosentilla D-markkaan nähden ja 40 prosentilla dollariin nähden. Näillä prosenteilla ruotsalaispankkien ulkomaanvelat kasvoivat lyhyen aikavälin sisällä samalla niiden tehdessä luottotappiota 50–80 prosenttia varoistaan.

Ne, jotka olivat sijoittaneet rahaa Ruotsin kruunun arvon putoamiseen, kahmivat massiiviset voitot kotiin. Kuten tavallista, tämä tehtiin veronmaksajien kustannuksella. Tämän Ruotsin talouskriisin jälkipyykkinä veronmaksajat joutuivat lujille, työttömyys kohosi pysyvästi ja yli 2 000 rahoitusyhtiötä ajautui konkurssiin.

Lähteet: Nordfront.se, DC Leaks