Koti Uutisia Sionismi George Soros jättää Unkarin massiivisen vastarinnan jälkeen

George Soros jättää Unkarin massiivisen vastarinnan jälkeen

2

Unkarinjuutalaisen ryöstökapitalistin George Sorosin organisaatiolla Open Society Foundationsilla on tavoitteenaan vaikuttaa kansakuntien kehityssuuntiin muun muassa ostamalla poliitikkoja, organisoimalla pakolaisvirtoja sekä tukemalla taloudellisesti ei-valtiollisia organisaatioita (NGO), jotka aktiivisesti työskentelevät kansojen itsemääräämisoikeuden pyyhkäisemisen sekä joukkomaahanmuuton ja rodunsekoituksen eteen. Organisaatiolla on ollut konttori Budapestissä 1980-luvulta asti.

Unkarin presidentti Viktor Orbán lupasi jonkin aikaa sitten taistella Sorosin kansojen kohtalolla pelaavaa toimintaa vastaan. Orbán on asettanut voimaan lain, jota kutsutaan kansan kielellä “pysäyttäkää Soros -laiksi”. Uusi laki pakottaa kaikki maahanmuuttajien kanssa työskentelevät järjestöt hakemaan ensin lisenssiä toiminnalleen maan oikeusministeriöltä. Luvat toimintansa harjoittamiseen saaneiden järjestöjen veroprosentti on 25 prosentin luokkaa.

Edellä mainitun lain lisäksi Unkarin hallitus on laatinut säännöt, joiden mukaan ulkomailta käsin rahoitettavien yhdistysten on rekisteröitävä toimintansa ulkomaisrahoitteiseksi. Nämä säännöt on luotu sen vuoksi, että kansan olisi helpompi tunnistaa yhdistysten Unkarille potentiaalisen vihamielistä toimintaa. Unkarin toimien seurauksena Soros on nyt päättänyt lopettaa toimintansa maassa ja siirtää Open Society Foundationsin konttorin Berliiniin.

– Unkarin hallitus on mustamaalannut ja panetellut meidän työtämme – – sellaisin keinoin, joille ei löydy vertailukelpoista kohdetta EU:n historiassa, kommentoi Open Society Foundationsin puheenjohtaja Patrick Gaspard.

Lähteet: Nordfront.se, Frihetskamp.net

2 KOMMENTIT

  1. Kielisukulaiskansa näyttää esimerkkiä miten Suomessakin tulisi toimia.

Comments are closed.