Koti Uutisia Gaddafin poika asettuu ehdolle Libyassa

Gaddafin poika asettuu ehdolle Libyassa

8

Länsimaiden murhaaman Muammar Gaddafin poika Saif al-Islam Gaddafi on asettumassa ehdolle Libyan tulevissa presidentinvaaleissa. Al-Islam, joka on YK:n kansainvälisen oikeuden metsästämä “sotarikollinen”, on vuoden 2007 jälkeen ollut vangittuna ja tuomittuna kuolemaan Zintanin kaupungissa. Hänet armahti yksi maan kahdesta valtaa tavoittelevasta kansanliikkeestä, minkä jälkeen hän on pysynyt piilossa.

Al-Islam on poissaolostaan huolimatta saavuttanut maan kansan keskuudessa suuren suosion. Libyan kansa näkee hänessä kyvyn saattaa maa jälleen rauhaan. Tämän takia al-Islam onkin nyt ilmoittanut, että hän asettuu ehdolle maan tulevissa presidentinvaaleissa.

Presidentinvaalien ajankohdasta ei vielä tiedetä, koska maan poliittiset osapuolet eivät ole kyenneet sopimaan tarkempaa ajankohtaa. He ovat toki jo aikaisemmin sopineet, että vaalit järjestetään vuoden 2018 aikana.


Lähde: Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Hienoa! Harmi vain että siellä on pian USA, Israel, Ranska ja Iso-Britannia häärämässä ja jakamassa (((demokratiaa))) kansalle taas.

  OY VEY!!

 2. Tämä ei käy! Demokraattiset pommikoneet ilmaan välittömästi!

 3. Toivottavasti poika saa rakentaa maansa isänsä jalajjälkiä seuraten. Tulppa euroopan suuntaan, Great Man Made RIver valmiiksi, aina naapurivaltioita myöten. Ja kultadinari käyttöön. Sen jälkeen globalistit mantereelta pois ja entinen rauha ja elintaso takaisin.

  Minä kunnioita poikaa, hänestä voi tulla vielä Dalai Laman suuruinen johtaja. Jolleivat sionistit tapa häntäkin.

  • Libyan tulppa pitäisi saada paikalleen, se oli gaddaf ja jos se tulee olemaan gaddaf niin peukut sille.

 4. Kansallismielisyys nousee ympäri maailman, kuinka paljon meillekin on valehdeltu Gaddafista…

 5. Globaali Juutalaismafia tuhosi ja ryösti Libyan, teki kansanmurhan, mutta toivo elää että maa vielä nousee tuhkasta Saif al-Islam Gaddafin ja Libyan kansan periksi antamattomuuden avulla.

Comments are closed.