Koti Uutisia Ukrainan kriisi G7-maat ja EU asettamassa lisää pakotteita Venäjälle

G7-maat ja EU asettamassa lisää pakotteita Venäjälle

1

Yhdysvalloista, Kanadasta, Britanniasta, Ranskasta, Saksasta, Italiasta ja Japanista koostuva G7-maiden ryhmä on päättänyt asettaa lisää pakotteita Venäjälle Ukrainan kriisin vuoksi. Uusilla pakotteilla pyritään tehostamaan tiettyihin henkilöihin kohdistettuja pakotteita. Yhdysvaltain edustajan mukaan pakotteet saattavat astua voimaan jo maanantaina.

Ukrainan virkaatekevä pääministeri Arseni Jatsenjuk sanoi perjantaina, että Venäjä haluaa miehittää Ukrainan sotilaallisesti ja poliittisesti. Pääministeri kertoi Venäjän myös suunnittelevan kolmannen maailmansodan sytyttämistä.

Myös EU aikoo julistaa uusia pakotteita maanantaina. EU:n pakotelistalla on 15 nimeä. EU on aiemmin asettanut pakotteita yli 30 henkilölle.

Lähteet: Voice of America, Yle, Iltalehti

1 KOMMENTTI

 1. Tämä on jonkinlaista poliittista satiiria. Kun muistetaan että näiden maiden johtajat pelaavat yhteen ja koittavat hajoittaa kansakuntia saaden ne tappelemaan toistensa kanssa, niin ei oikein voi ymmärtää mikä tämänkin vihanlietsonnan takana on. Ellei ihmisten elinolojen kurjistuminen.

  Lasten tilanne on Suomessa vielä melko hyvä jos verrataan kansainväliseen mittariin. Tosin, tilastoa vääristää syntyneiden/lasten määrä maan väestöön:

  http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ss4v1q0P1ql6jblo1_500.png

  Toisaalta, kun tiedetään että koko maapallon hallintaan pyrkii 13 sukulinjaa, niin sanottu 13-komitea, joka koostuu osaksi teollisuuden ja G8 edustajista, niin ei ole yllätys että he ajavat oma agendaansa:

  http://www.mercy555.org/wp-content/uploads/2012/10/gleneagles-queen-g8-illuminati.jpg

  http://socioecohistory.files.wordpress.com/2011/01/the_illuminati_elite_organization_n_plan.jpg

  …ja niistä agendoista tällä hetkellä yksi on yhteinen kansainvälinen valuutta:

  http://socioecohistory.wordpress.com/2009/07/11/medvedev-unveils-%E2%80%9Cworld-currency%E2%80%9D-coin-at-g8/

  Ja kun itse asioi, niin muistaa varoa tiettyjä tavaramerkkejä. Sillä niiden hankkiminen tukee suoraa tämänkin porukan toimia ja kurjistaa omia elinoloja:

  http://freemantv.com/wp-content/uploads/2012/01/Illuminati-symbols-freemantv.jpg

  … tuotemerkkejä on paljon enemmänkin, mutta tässä aluksi.

  Järjestöjä on useita ja niitä voidaan lajitella mitä erilaisimpiin järjestyksiin:

  http://www.yazinca.com/wp-content/uploads/2013/02/illuminati-piramit.jpg
  http://truthtalk13.files.wordpress.com/2012/04/666vatican-down-power-pyramid.jpg

  …mutta silti johtajat istuvat kiltisti samassa pöydässä ja ovat sulassa sovussa. Aivan kuten meillä hallitus- ja oppositiopuolueet:

  http://lecitoyenengage.fr/wp-content/uploads/2014/03/MasonicLeaders-300×283.jpg

  Niinkuin maailmassa, meilläkään ei ole vaihtoehtoja. Ellemme niitä itse luo keskenämme. Pelaamalla heidän peliään emme voi voittaa.

Comments are closed.