Koti Uutisia Sionismi FreeTommy-kampanjoita rahoittavat juutalaiset

FreeTommy-kampanjoita rahoittavat juutalaiset

14

National Vanguard valaisee Tommy Robinson -mielenosoitusten taustoja ja paljastaa, ketkä oikeasti vetelevät naruista.Heinäkuun 14. päivä Lontoossa järjestettiin jälleen FreeTommy-tapahtuma. Monet ovat ihmetelleet, kuinka järjestäjillä on varaa massiivisiin kampanjoihin tai esimerkiksi suuren näytön vuokraukseen, jossa kirkkaasti esiintyvät Lauren Southernin kasvot. Asiaa on siksi lähdetty tutkimaan kansallismielisten keskuudessa. Protesteja järjestävät ja rahoittavat juutalaiset tahot. Pulaan joutunutta Tommy Robinsonia auttaa Lähi-idän foorumi (Middle East Forum). Tämä johtuu heidän vuonna 2007 aloittamastaan projektista, jolla he ovat suojelleet aktivisteja, toimittajia, poliitikkoja ja vastaavia tahoja, joita ovat kohdanneet häirintä, sakot tai vankeus; heidän näkemyksensä islamismista eivät ole olleet poliittisen korrektiuden standardien mukaisia. Lähi-idän foorumi sponsoroi ja järjesti molemmat “Free Tommy Robinson” -tapahtumat Lontoossa. Ensimmäinen pidettiin kesäkuun 9. ja jälkimmäinen heinäkuun 14. päivä.

Lähi-idän foorumi on sionistinen järjestö, jota johtaa juutalainen Daniel Pipes. Järjestön kolme tärkeintä auttamiskeinoa Robinsonille ovat:

 1. Juridiset – varojen keruu Robinsonin oikeudelliseen puolustamiseen.
 2. Diplomaattiset – ulkomaisen paineen luominen Isolle-Britannialle, jotta Robinsonin turvallisuus ja vapauttaminen voitaisiin taata.
 3. Poliittiset – 25 000 ihmisen Free Tommy -tapahtuman rahoittaminen ja organisoiminen Lontoossa.

Lähi-idän foorumin Pipes on hiljattain kierrellyt Eurooppaa tavatakseen “äärioikeistolaisia” ja näitä jäljitteleviä puolueita, jotta hän voisi antaa näille mahdollisen kosher-sertifikaatin. Se kulkee nimellä “sivilisationismi” (vertaa sionismi). Kosher-leimaa ei esimerkiksi saa Kreikan Kultainen aamunkoitto -puolue. Sen sijaan Kultaisen aamunkoiton väitetään hylkäävän länsimaiseen traditioon perustuvat arvot. Tämä on tietenkin räikeä vale.

Nähtävästi kosher-leimaa ei ole tarjolla puolueille, jotka kehtaavat hylätä tiukat rituaalivaatimukset: holokaustikultin ylistäminen, tuki Israelille, antisemitismin tuomitseminen ja länsimaita uhkaavan katastrofin juurisyiden kyseleminen. Valitettavasti enemmistö eurooppalaisista “patriooteista” hyväksyy mukisematta nämä seemiläiset vaatimukset.

Lähde: National Vanguard

14 KOMMENTIT

 1. Jännä juttu on, että freetommy.com nettisivu rekisteröitiin vuosi ennen Tommy Robinsonin pidätystä erään Tommyn juutalaisen managerin toimesta. Tommy Robinson on sionisti ja koshernationalisti, aivan turha tyyppi, joka voisi mädäntyä vankilaan.

 2. Eikös tämä Lauren Sothern erässää haastattelussa kadulla sanonut olevansa mies. Tämä oli vastaus kun ihmeteltiin miten nainen kutsuttiin miesten sisäpiirikerhoon illalliselle.

  • Eikös Laurenin isoisä ollut Köpiksessä rabbina, ennen sotia…???

   • Laurenin alkuperäinen sukunimi oli Simonsen. Hän teki aiemmin työtä juutalaisen Ezra Levantin omistamalle Rebel Media-“vaihtoehtomedialle”, mikä tietenkin lobbaa sionismin puolesta. Ja jos muistan oikein, hän myös tviittasi jotain hänen isovanhempiensa ‘selviytyneen Holokaustista’. Suosittelen katsomaan Johnny Gatin YouTube-kanavaa, hän on tehnyt pari videota Laurenista.

    • Hänellä on myös lespaava “S” ääntämys kuten Renegade Broadcastingin Kyle Huntilla joka on ollut vielä hiljattain new age kabbalisti ja hieman kiharat ruskeanpunertavat hiukset ja elää “vapaassa” suhteessa.

 3. Muuten hyvä artikkeli, mutta taas langetaan tuohon “seemiläinen” sana väärinkäyttöön. Juutalaisethan eivät ole seemiläisiä, eli Nooan Seem pojan jälkeläisiä. Nooan, ja Vadoissa Manun, mukana tuleet henkilöt kuvaavat kolmea päärotua; Seem=europidi, Jaafet=mongolidi, Ham=negroidi. Juutalaiset ovat vrastaneet tuon identiteetin kun ei ole mitenkään järkevää olettaa, että juutalaisuus olisi yksi kolmesta päärodusta kun se on lähinnä sekarotuinen sakki. Tai sitten Kainin siementä joka on jotenkin päässyt Nooan porukkaan soluttautumaan.

   • Vedoissa nyt vain sattuu olemaan lähes identtinen tulvamyytti ja Manun jälkeläiset ovat lähes saman nimiset kuin Raamatussa. Ihmisen jatkuva progressiivinen kehittymien on sitä vastoin pseudotiedettä. On enemmän näyttöä siitä, että ihminen rappeutuu kuin kehittyy. Ihminen(ainakin “arjalainen” siis “seemiläinen” ihmistyyppi) on elänyt satoja vuosia vanhaksi tuhansia vuosia sitten ennen kuin maksan c-vitamiinin tuotantoentsyymin geeni surkastui (L-gulonolactone oxidase). Se voi selittää niin Vedojen kuin Raamatunkin patriarkkojen pitkät eliniät jotka lineaarisesti lyhenivät vuosituhansien saatossa. Nooa eli n. 900-950 vuotiaaksi ja Abraham enää “vain” 175 vuotiaaksi jne. C-vitamiini on vahva antioksidantti ja näin ollen hidastaa DNA telomeerien lyhentymistä joka on ikääntymisen syy.

    http://welcometohealth.blogspot.com/2015/07/dna-activation-of-vitamin-c-gene.html

    Ja jos halutaan hylätä täysin nuo vanhat viisaudet ja sanojen alkuperät niin sitten pitäisi hyljätä myös niiden mukana tuleet termit kuten “seemiläisyys” kun se ei siis ole mikään tieteellinen termi vaan tulee juuri Raamatusta ja sitä silti artikkelissa ja yleensä valtavirtaisesti käytetään kuvaamaan juutalaisia ja arabeja. Pitää käyttää siis siinäkin kohdin jotain muuta sanaa jos se on ongelma.

    Tulvamyytti muuten löytyy monista maailman kirjatuista ja tutkituista kulttuureista. Kalevalassakin se on.

    https://www.ancient-origins.net/human-origins-religions/startling-similarity-between-hindu-flood-legend-manu-and-biblical-020318

    • En väitä etteivätkö monet raamatussakin mainitut tapahtumat olisi jossain muodossa tapahtuneet (vedenpaisumus > Musta meri jne.) tai etteikö esim. Jeesus olisi ollut todellinen, elänyt henkilö.

     Se, että uskotaan tuhansiakin vuosia vanhoihin kirjoituksiin (joista alkuperâiset ovat lähes järjestään kadonneet) ja ylöskirjattuihin ties monennenko käden kuulopuheisiin ikäänkuin ainoana oikena totuutena, on mielestäni aikaisen absurdia. Sama juttu koraanin ja tooran kanssa, sillä niitäkin pitävät miljoonat ihmiset elämänsâ ohjenuorina.

   • Lähinnä science fiction tulkintaa ottaen huomioon raamatun faktapitoisuuden kyseenalaisuuden.

    • Vastasin tuohon, mutta jäi linkkeineen jonnekin filtteriin. Odottakaa niin varmaan tulee jossain vaiheessa näkyviin.

     • Identiteettikristityt pitäisi kaikki lukita mustien israeliittien kanssa samaan koppiin tappelemaan kuka on eniten juutalaisin…

Comments are closed.