Koti Uutisia Fredrik Vejdelandin puhe Falunin vappumielenosoituksessa julkaistu

Fredrik Vejdelandin puhe Falunin vappumielenosoituksessa julkaistu

0

Nordfront julkaisi vastikään Twitterissä päätoimittajansa sekä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Ruotsin-valtionjohdon jäsenen Fredrik Vejdelandin pitämän puheen Falunissa vapunpäivänä.

Vejdeland puhui muun muassa Ruotsissa tapahtuvasta totalitaarisesta yhteiskuntakehityksestä, jossa johtavat poliitikot halveksuvat sanan- ja kokoontumisvapautta. Lisäksi hän halusi painottaa, ettei tämän ajan vasemmistolainen työväenliike ole kiinnostunut työtätekevän kansan asioista, vaan se on vain globalistien työkalu, jolla edistetään antirasismia, monikulttuuria ja joukkomaahanmuuttoa.

“Niin kutsuttu työväenliike koostuu tänä päivänä paitsi rotumuukalaisista myös klovneista, feministeistä, HBTQ-väestä, pikkutytöistä, “vittuhatuista” ja muista nyhveröistä, jotka eivät ole naputtaneet naulaakaan koko elämänsä aikana. Vertaan rappeutuneita vasemmistolaisia siihen, mitä nyt tässä edessäni näen. Näen edessäni ruotsalaista työväkeä, joka tietää, mitä työnteko tarkoittaa”, lausui Vejdeland tulisessa puheessaan.

Kuuntele koko puhe alta (puheeseen on saatavilla valikosta englanninkieliset tekstitykset):

Lähde: Twitter