Koti Uutisia Forssaan sittenkin pakolaisia

Forssaan sittenkin pakolaisia

1

UK_Forssa-pakolaiset

Sunnuntaina Forssan Lehti uutisoi, että Forssaan saapui sittenkin toista sataa turvapaikanhakijaa. He saapuivat kolmella linja-autolla “hätämajoitukseen” Forssan Rantasipiin.

Kyseessä on yllätyskäänne, sillä kaupunki kieltäytyi jo kerran vastaanottamasta pakolaisia. Tämän jälkeen paikallisia päättäjiä alettiin painostaa ministeritasolta lähtien hyväksymään suunnitellun vastaanottokeskuksen.

Kun paikalliset päättäjät ilmoittivat suostuvansa vastaanottamaan pakolaisia, SPR kertoi, ettei se suunnittele Forssaan vastaanottotoimintaa. “Tällä hetkellä SPR:n Hämeen piirillä ei ole virityksiä Forssan suuntaan”, Hämeen piirin vastaanottokeskuksien johtaja Minna Jussila vakuutteli Ylelle.

Nyt forssalaisille kuitenkin järjestettiin monikulttuurinen yllätys ja asiasta kerrottiin yleisölle vasta jälkikäteen. Ensimmäiset pakolaiset saapuivat sunnuntaina ja ilmeisesti lisää on tulossa. Hotellikiinteistön Restel Oy:lta ostaneen Villa Eden Care Oy:n toimitusjohtaja Sinikka Lahdensivu kertoo Maahanmuuttoviraston olleen häneen yhteydessä lauantaina.

Lähteet: MV-lehti, Forssan Lehti, Yle

1 KOMMENTTI

  1. Ja Lehtimäen Liikenne (Nastola) tietenkin kuljettaa savunaamoja koska raha ei haise. Neekerit kulkee hienoilla linja-autoilla ja vielä ilmasiks ja tavallinen yh-äiti tai työtön kävelee kun ei ole varaa bussilippuun vaikka satais räntää. Tietysti Forssakin ottaa pakolaisia vastan koska se on muotia eikä haluta leimautua rasisteiksi. Hotellissa on mukava kattoa satelliittikanavalta kuinka jihad etenee. Välillä voi popsia halal-herkkuja Suomen valtion piikkiin.

Comments are closed.