Koti Uutisia Rotu Floridassa lakimuutos – juutalaiset käsitellään rotuna syrjintätilanteissa

Floridassa lakimuutos – juutalaiset käsitellään rotuna syrjintätilanteissa

2
Ron DeSantis.

Floridan senaatti on hyväksynyt uuden antisemitismiä vastustavan lain. 27.4. 19-vuotias mies ampui Kalifornian Powayn kaupungissa synagogassa yhden naisen. Jälkiseurauksena Florida, joka sijaitsee toisella puolella Yhdysvaltoja, päätti tehdä muutoksia antisemitismiä koskeviin lakeihinsa.

Antisemitismillä tarkoitetaan tällä hetkellä väkivallan uhkaa juutalaisia vastaan, ”salaliittoteorioiden” edistämistä juutalaisten vallasta ja ”holokaustin” kieltämistä. Nyt myös juutalaisia syrjittäessä koskee samat lait ja pykälät, kuin rotusyrjinnässä esimerkiksi julkisissa oppilaitoksissa.

Floridan kuvernööri Ron DeSantis matkustaa kesäkuussa viikoksi Israeliin. Kyseinen matka on DeSantisin ensimmäinen virallinen ulkomaan edustusmatka. Samalla matkalla Floridan hallitus tapaa Yhdysvaltojen uudessa lähetystössä Jerusalemissa.

Lähde: The Jerusalem Post

2 KOMMENTIT

  1. Milloinkas näit USA:ssa syrjittäisiin? Onko tässänyt mahdollistettu vipuvarsi riitauttaa kaikki mahdollinen syrjintänä ja jo pelotteena edesauttaa “oikeita valintoja”?

  2. Semiittiset kansat ovat arabeja, eivät juutalaisia.

    Jokainen joka menee tuohon “antisemitismi” -kelkkaan mukaan, osallistuu suoraan valheeseen. Mahtaa olla juutalaisilla toooosi hauskaa kun voivat 8 -vuotiaille lapsillekin kertoa miten gentiilit ovat niin äärihölmöjä että tottelevat tätä antisemitismi-vouhotusta juutalaisiin sovellettuna, vaikka semiittejä ovatkin arabit??

    Näin juutalaisilla on helppoa TODISTAA seuraavalle sukupolvelle juutalaisia pankkiireja, historian ja muita professoreja, politiikan johtohahmoja jne. tosiasiallisella näytteellä asiasta, että tosiaan, gentiilit ovat elukoita, kuten talmud sanoo suoraan. Muuten eivät laumana uskoisi lapsenkin helposti tarkistettavissa olevan väitteen todeksi, ja miljardeja sekä koko yhteiskuntansa päiväjärjestyksen sen mukaan muokaten, vihapuhelakeineen ja niin edelleen.

Comments are closed.