Koti Uutisia Talous Finanssijuutalainen Trumpille: “Talous kukoistaa!” – Keräsi salaa yhtiöilleen silti hätärahoitusta

Finanssijuutalainen Trumpille: “Talous kukoistaa!” – Keräsi salaa yhtiöilleen silti hätärahoitusta

0
SchwarzmanTrump
Donald Trump ja Stephen Schwarzman. Kuvamanipulaatio.

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on ilmoittanut päihittävänsä koronaviruksen synnyttämän globaalin talouskriisin “maailman suurimpien pankkiirien” viisauteen nojaten. Trumpin ja pankkiirieliitin tuoreen kokouksen pöytäkirja julkaistiin Valkoisen talon kotisivuilla.

Koronan synnyttämä talouskriisi on kärjistymässä erittäin vakavaksi siksi, että lännen keskuspankit ovat luoneet historiallisen suuren velkapommin lahjoittamalla ilmaista rahaa yksityisille pankeille. Pankit ovat rikastuneet lainaamalla veronmaksajien rahat eteenpäin korkeammalla korolla sekä käyttämällä rahoja sisäpiirikeinotteluun.

Mikäli Trumpiin on uskominen, pankkiirien synnyttämä kriisi voidaan “ratkaista” kuuntelemalla pankkiirien neuvoja. Trump toistaa uskollisesti edeltäjänsä Barack Obaman virheet luovuttamalla taloudellisen päätäntävallan loismaiselle pankkiiriyläluokalle. Trumpin kutsumaan kokoukseen osallistui muun muassa tuomittu talousrikollinen, Goldman Sachsin juutalainen toimitusjohtaja David Solomon.

Erityisen kuvaava hetki Valkoisessa talossa todistettiin, kun puheenvuoron sai Blackstone-finanssiyhtiön juutalainen toimitusjohtaja Stephen Schwarzman. Juutalainen rahaelitisti vakuutteli presidentille, että itse asiassa talous on “loistavassa kunnossa”, joten kriiseihin ei tarvitsekaan varautua. Tutkivat toimittajat kuitenkin selvittivät, että Schwarzman oli samaan aikaan järjestänyt yrityksilleen vaivihkaa “maksimimäärän hätärahoitusta lamaan valmistautumista varten”.

Toisin sanoen Trumpin ylistämä juutalainen “suurpankkiiri” valehteli presidentille päin naamaa. Finanssielitisti pyrkii vakuuttelemaan rahvaalle, ettei romahdukseen tarvitse varautua samalla kun hän itse silti valmistautuu pahimpaan. Mitä haavoittuvaisempia tavalliset kansalaiset ja yritykset ovat laman iskiessä, sitä suuremman potin Schwarzman, Solomon ja muut “suuret” velkojat nettoavat konkurssien kautta.

Schwarzman on myös Trumpin uudelleenvalintakampanjan avainrahoittaja. Trump nousi alun perin presidentiksi valehtelemalla äänestäjille hyökkäävänsä finanssieliitin ylivaltaa vastaan. Presidenttinä hän on kuitenkin palvellut rahoittajiaan nöyrästi.

Schwarzmanin johtama Blackstone on maailman suurin vuokranantaja. Blackstone hallitsee varallisuutta 545 miljardin dollarin edestä, eikä Schwarzman ole epäröinyt käyttää rahojaan politiikan manipulointiin. Schwarzman on ollut Trumpin hallinnon avainhenkilöitä presidentin ensimmäisellä valtakaudella.

Lähteet: Valkoinen Talo, Financial Times

Lue myös: Juutalainen finanssielitisti on Trumpin uudelleenvalintakampanjan ”avainrahoittaja”