Koti Uutisia Finanssielitistit Persson Rothman ja Ernstberger epäiltyinä törkeistä talousrikoksista Ruotsissa

Finanssielitistit Persson Rothman ja Ernstberger epäiltyinä törkeistä talousrikoksista Ruotsissa

6
Ernstberger keskellä, Persson Rothman oikealla.

Ruotsissa poliisi tutkii laajaa talousrikosvyyhtiä, jossa finanssieliitti on ryöstänyt valtavan määrän eläkepäiviään varten säästäneitä pahaa-aavistamattomia kansalaisia. Kohun keskiössä on eläkerahasto Allra, jonka johtajia pidettiin vielä hetki sitten rahoitusmaailman rock-tähtinä.

Erityisen paljon huomiota ovat herättäneet tapauksen merkittävimmät epäillyt, Allran pääomistajat Alexander Ernstberger ja David Persson Rothman. Sekä Ernstberger että Persson Rothman ovat tyypillisiä aškenasijuutalaisia sukunimiä. Miesten epäillään huijanneen 130 000:ta asiakastaan, jotka uskoivat eläkesäästönsä heidän hoitoonsa.

Svenska Dagbladet -lehti paljastaa, kuinka ruotsalaiset eläkesäästäjät ovat hävinneet satoja miljoonia euroja Allran kautta”, Kauppalehti uutisoi lauantaina. Ernstbergerin ja Persson Rothmanin kerrotaan haaskanneen ruotsalaisilta varastamansa rahat luksuselämään:

“Lehti esittelee kuvaa, jossa Allran pääomistajiin kuuluvat Alexander Ernstberger, 31, ja David Persson Rothman, 37, ovat lähdössä lomamatkalle keväältä 2016.

Aiemmin kaksikko on sopinut suuresta osingon jaosta yhdessä muiden eläkerahaston osakkeenomistajien kanssa. 29. maaliskuuta yhtiön omistajille on jaettu 6,6 miljoonaa euroa.

Kuvassa Ernstberger ja Persson Rothman ystävineen ovat hyppäämässä Bombardier Challenger -charterkoneeseen, jonka tuntihinta on yli 3 000 euroa.

Nuoret miehet tuulettavat kuvassa ilman paitaa yksityiskoneen edessä. Ernstberger nauraa yllään pelkät uimahousut. Muut nostavat käsiään ja tekevät voitonmerkkejä. Persson Rothman hörppii drinkkiä kultaisissa uimapöksyissään.

Miehillä on syytä juhlaan. He ovat ruotsalaisen eläkesijoittamisen kuninkaita.”

Ernstberger tunnetaan paitsi kolmen Porschen omistajana myös äärimmäisen ylimielisenä ihmisenä. Hän on saanut esimerkiksi toistuvia parkkisakkoja pysäköityään Porschensa bussipysäkeille haitatakseen rehellisten kansalaisten elämää. Tästä huolimatta hän on ylläpitänyt hyviä suhteita poliittiseen eliittiin – muun muassa sosiaaliministeri Annika Stradhällin.

Ernstbergerin ja Persson Rothmanin sisäpiiri pääsi käsiksi ruotsalaisten eläkerahoihin siksi, että uusliberaali hallitus on jo vuosien ajan tukenut eläkejärjestelmän yksityistämistä. Valtio on ulkoistanut vastuun eläkeläisten hyvinvoinnista Ernstbergerin ja Persson Rothmanin kaltaisille keinottelijoille.

Poliittinen oikeisto on väittänyt, että eläkejärjestelmän yksityistäminen johtaa korruption vähenemiseen, koska “paha valtio” ei rajoita enää “vapaita markkinoita”. Tuore rikostutkinta kuitenkin todistaa jälleen, että erityisesti rahoitussektorin yksityistäminen on käytännössä tulonsiirto rehellisiltä kansalaisilta rikolliselle finanssieliitille.

 

Lähde: Kauppalehti

6 KOMMENTIT

 1. Ei voi olla totta! En usko. He ovat valittua kansaa ja aina vainon kohteena. Tai ainakin niin väittävät. Molemmille elinkautinen ilman armahdusoikeutta, jos keppostelu voidaan oikeudellisesti todistaa.

 2. Kohta kaatuu myös Hollywoodin propagandakoneisto. Ei myy enää diversiteetti ja nyyhkytarinat, joissa marttyyrius on sallittua vain valitulle kansalle. Nyt tiedetään kommunistien ja bolsevikkien tekemän ja yhä jatkaman valkoisten kansanmurhan agitaattorit ja rahoittajat. Sitä verimäärää ei millään määrällä dollareita voi lopulta puhtaaksi pestä.

  • Kohta… No, voihan se ottaa muutaman kymmenen vuotta, mutta se on toki lyhyt aika ihmiskunnan historiassa. Ei pidä aliarvioida ympärileikattujen miesten laaja-alaista viekkautta. Legendaarinen Henry Ford on aikoinaan todennut:

   “Controlling the world’s sources of news, Jews prepare the minds of people for their next move — The whole world is molded for a purpose. When their hand is revealed, then comes the ready cry of persecution. The real causes of persecution are never given publicity.”

   “I am convinced that nearly all wars are caused so that someone will profit and those who profited and those who are profiting now are the International Financiers, the Jews. Gather together the fifty most wealthy Jewish Financiers, the men who create wars for their own profits, control them and you will put an end to it all.”

   Viimeiset reilu sata vuotta hölmöt kristityt golemit ovat leiponeet auliisti kosheria pöytään, ja ympärileikattu valittu kansa on nauttinut antimista herran elkein. Nerokkainta koko touhussa on se, että renkiparka ei ole edes tajunnut tulleensa hyväksikäytetyksi ja höynäytetyksi. Tapaus on kuin suoraan Kummelin “Apinaa koijataan”-sketsistä.

   Joten nainen hyvä, älä aliarvioi koneistoa. Niillä pelureilla riittää ässiä enemmän kuin on hihoja. Valitettavasti.

  • Tulkaa jakamaan Magneettimediaa ja Vastamedian lehtiä paikalle 🙂

 3. Pahus! Olen aina luullut juutalaisten olevan umpirehellisiä. Holokaustistakin he tietävät kertoa monenmoista “tosiasiaa” suurena kärsimyksenä, jonka tuo supsiikki etninen ryhmittymä loppujen lopuksi on hankkinut itse päällensä siinä “osassa” Raamattua, joka on heistä täyttä potaskaa ja rienausta. Jumalanko? No, ei! Juutalaisten halventamista! Entä sitten se Jumala. No, sitä tarvitaan silloin kun pitää oikeuttaa perusteetonta väkivaltaa ja silloin kun on itse korviansa myöten kusessa

Comments are closed.