Koti Artikkelit Finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan

Finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan

12

Pohjoismainen Vastarintaliike osoittaa tänään Borlängessä mieltä finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan. Ajankohta ei ole sattumanvaraisesti valittu – vappu on rehellisen työn ja yhteisöllisyyden juhla. Seuraa reaaliaikaista mielenosoitusuutisointia Nordfront.se-sivuilla!

mielenosoitus1
Kuva tämän päivän mielenosoituksesta.

Koska vappu on rehellisen työn juhla, on se loistava ajankohta osoittaa mieltä Pohjoismaita ja koko länttä hallitsevaa pankkien ja suursijoittajien eliittiä vastaan. He eivät ole ansainneet rikkauksiaan työllä, vaan poliittisen korruption, talousrikollisuuden sekä rahanluonti- ja koronkiskontamonopolin avulla. Kun rehellinen Suomen, Ruotsin tai Norjan kansalainen tekee työtä, verottavat pankit jokaisesta palkastamme osuuden, jolla he lahjovat poliitikkoja, perustavat uusia vastaanottokeskuksia ja ostavat esimerkiksi tiedotusvälineitä puolelleen.

Ei olekaan ihme, että meitä vastaan ovat tänään osoittamassa mieltään kaikki pankkien korruptoimat ryhmät likaisista kommunisteista aina sliipattuihin markkinaoikeistolaisiin lehtimiehiin. He saattavat räksyttää toisilleen säännöllisesti mitättömistä poliittisista yksityiskohdista, mutta tänään he ovat yhdistäneet voimansa palvellakseen pankkiireita, jotka ovat rikollisen maahanmuuttajatulvan voimakkaimpia takuumiehiä.

Viime syksyn siirtolaisinvaasion alettua muun muassa Nordea, Maailmanpankki ja Goldman Sachs ovat vakuutelleet, ettei Pohjola saa sulkea rajojaan. Pankit valehtelevat lehdistön kautta kansalaisille päivittäin väittäen, että mikäli velkaannumme pankeille lisää elättääksemme sadattuhannet tunkeutujat, tulee maahanmuutto vielä jokin kaunis päivä muuttamaan yhteiskuntamme paratiisiksi. Finanssieliitin paratiisissa valkoiset nuoret, naiset ja vanhukset joutuvat välttelemään yksin liikkumista julkisilla paikoilla välttääkseen raiskatuksi, ryöstetyksi tai tapetuksi joutumisen. Eliitti itse asuu lokoisasti korkeiden aitojen, vartijoiden ja valvontakameroiden turvaamissa linnakkeissaan täysin valkoisilla asuinalueilla.

Maanpettureita ovat poliitikot, jotka ovat valmiit kauppaamaan isänmaamme finanssieliitille vastineeksi huippuvirasta esimerkiksi Euroopan unionissa tai monikansallisissa suuryrityksissä. Suomessa esimerkiksi valtiovarainministeri Alexander Stubb ottaa vaalirahaa vastaan Goldman Sachs -pankkiirilta, joten ei ole ihmekään, ettei maahantunkeutujien virralle näy loppua.

Ongelma ei ole vain pohjoismainen – se on yleiseurooppalainen. Kun Puolan uusi hallitus päätti puhdistaa yleisradioyhtiönsä valehtelevista kulttuurimarxisteista ja ilmoitti, ettei se tahdo ottaa enempää elintasopakolaisia vastaan, finanssieliitti päätti alkaa kiristää maata taloudellisesti. Standard & Poor’s alensi Puolan luottoluokitusta. Sulkemalla “väärin äänestäneiden” valtioiden rahahanat kansainvälinen finanssieliitti uskoo voivansa tappaa maahanmuuttovastaisen kansanliikkeen.

Monet luulivat Suomessa vuosi sitten, että maamme suunta tulisi parantumaan, koska saimme “oikeistohallituksen”. Poliittinen jako oikeistoon ja vasemmistoon on kuitenkin haudattava – maanpetturit vaikuttavat molemmilla laidoilla. Oikeistohallitus tahtoo myydä metsämme, pohjavetemme ja tieverkkomme ulkomaalaiselle finanssieliitille omista itsekkäistä syistä.

nyrkki

Riistopolitiikka on jo nyt johtanut siihen, etteivät suomalaiset uskalla perustaa enää perheitä. Hiljattain uutisoitiin, että viimeksi vauvakato oli maassamme yhtä paha viimeksi 1800-luvun puolivälissä. Finanssieliitti ja maanpetturit käyttävät itse luomaansa katastrofia tekosyynä maahanmuuton jatkuvalle lisäämiselle.

Poliittinen valta on niillä, jotka päättävät rahasta ja kierrossa olevan rahan määrästä. Nyt valta on monikansallisilla pankeilla, joten kaikki länsimaat tekevät samaa yhdenmukaista ja epäkansallismielistä politiikkaa, jota kutsutaan “demokratiaksi”. Jottei kansa nousisi vastarintaan, tahtoo eliitti liittää meidät mahdollisimman nopeasti sotilasliitto Natoon, jonka julkilausuttu tavoite on militantin kansallismielisyyden tuhoaminen Euroopassa!

Me saamme valita nimellistä valtaa nauttivista nukkehallitsijoista muutaman vuoden välein vaaleissa. Vaalien jälkeen edustuksellisessa demokratiassa kansalla ei ole kuitenkaan käytössään mitään “yleisesti hyväksyttäviä” keinoja, joilla poliitikkoja voisi painostaa toimimaan kansan hyväksi. Pankit sen sijaan voivat painostaa poliitikkoja niin vaaleissa kuin niiden välillä. Siksi edustuksellisessa demokratiassa toimivia hallituksia kutsutaan usein pankeille uskollisiksi väliaikaisdiktatuureiksi.

Niin kauan kuin jatkamme äänestämistä ja verojen maksamista emmekä taistele vastaan, nauttivat väliaikaisdiktatuurit myös kansan myöntämästä näennäisestä tuesta. Nyt kansan on aika osoittaa, että tahdomme puhdistaa Pohjolan finanssieliitistä ja maanpettureista!

 

Vastarintaliike

12 KOMMENTIT

 1. Huvittavaa kyllä tämä netin suhtautuminen Vastarintaliikkeeseen, kun heti kaivetaan ne vähäiset artikkelit joista Vastarintaliikkeen jäseniä syytetään rikoksista ja alkaa kitinä “väkivaltaista fasisteista”. Eivätkö nämä kitisijät oikeasti halua maan surkeaa johtoa pois vai mikä on vialla? Sitten kumminkin mutistaan että kukaan ei tee mitään ja sitten kun Vastarintaliike järjestää mielenosoituksen niin alkaa yllämainitun kaltainen kitinä. Vasemmistomedia on kyllä tehokkaasti saanut ihmiset luulemaan, että Vastarintaliike olisi joku valtion kurjuuteen vievä järjestö, vaikka ainoat kurjuuteen vievät ihmiset löytyvät juurikin näistä valittajista, jotka ovat pelkkiä hyödyllisiä idiootteja ylemmän portaan ihmisille. Turha alkaa sitten valittamaan kun kaikki vapaus on mennyttä ja ihmiset sirutetaan syntymästä asti, ja sitten vasta aleta miettimään että miksei kukaan tehnyt mitään tämän kurjuuden estämiseksi.

  Näin lopuksi voidaan silti todeta, ettei kaikki toivo ole mennyttä niin kauan kun kansallismielisissä ihmisissä virtaa veri.

 2. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen esiintyminen on aina ihailtavan kurinalaista ja vaikuttavaa.

 3. Näköjään ruotsaisillakin on omat pelle-porukkansa.

  Se mikä tässä ei yllättänyt oli se että tilaisuudesta uutisoitiin Englantia myöten ja Ruotsin SVT teki neljätuntisen suoran dokumentin aiheesta. Mutta että korruptoitunut YLE ei maininnut halaistulla sanalla koko tapauksesta. Tämä on se YLE:n tavanomaisin keino suojella rahaeliittiä: vaietaan kuoliaaksi.

  Oli kuitenkin sen verran hyvä marssi koska siinä erottui selvästi se osapuoli joka oli suoraselkäinen ja kurinalainen eikä roskannut tai aiheuttanut järjestyshäiriöitä. Sen sijaan “vastamielenosoittajat” oli se taho joka taas kerran syyllsityi itse kaikkeen siihen josta se syyttää kansallismielisiä.

 4. As an ordinary member of the Swedish section of NMR I just have to give the highest score to the Finnish delegate who held the Finnish speech in Borlänge.

  The way this young man held his speech was excellent, although I did not understand the Finnish, the speech was from a born leader! It was done with the power of how a real man should speak and not like our feminine politicians talk nowadays. The speech was fluent without a glitch and with the melody of a warrior. Well done! I would be proud to meet you again some day. Just to add, I was not the only one who reacted like this.

 5. Olin paikalla ja ylpeä siitä.

  Pohjolan miehet ja naiset nousivat ylpeinä ja päättäväisinä näyttämään tien valoon kansainvälisen valtaeliitin ja sen limaisten lakeijoiden luomasta pimeydestä.

  Eilen Borlängessä Pohjolan kansat ottivat sen roolin, joka niille kuuluu tämän Pohjolan asukkaina. Tämä on meidän maamme ! Ut med Packet!

  Katujen varsilla aisti voimakkaan, lannistumattoman myötätunnon ja vastustajan lakeijoiden pelon. Marssi sujui rauhallisesti, koska selkärangattomat valtaeliitin lakeijat eivät olisi uskaltaneet katkaista hiuskarvaakaan yhdeltäkään marssijalta.

  Me tiedämme, että kansa on puolellamme ja se nousee tästä ahdingosta ja maanpetturit saavat vielä palkkansa.

  Ruotsalaisin sanoin: Hell Seger !

 6. Lisään vielä: Suomalaisia oli paikalla hieno ryhmä ja suomalaisjohdon puhe oli, kuten Christian Hamilton sanoi: Dynaaminen, voimakastempoinen ja mukaansa vievä. Minullekin sanottiin useammalta taholta: En ehkä kaikkea ymmärtänyt, mutta puhe oli paras, jonka kuulin!

  Hienoja ihmisiä, voimakkaita, päättäväisiä, tiedostavia, kansamme parhaita.

  Eläköön voitto!

 7. Suomen tulisi panostaa syntyvyyteen ja lapsiperheiden hyvinvointiin, että meillä olisi kymmenen vuoden kuluttua mahdollisimman suuri ikäluokka alle kouluikäisiä suomalaisia lapsia. 14 words, perkele…

 8. Katsokaa video:

  https://www.youtube.com/watch?v=gR9ah3cRptw

  Merkittävää videossa on se että kun anarkistit on häädetty paikalta, poliisi riisuu varustuksensa ja liittyy kansaan. Se marssii kansan kanssa pankkireita vastaan.

  Tämä on Unkarista saatu vinkki Italian tapahtumista. Jos poliisi mieluummin littyy kansaan kuin toteuttaa käskyjä, on valtiolla mahdollisuus selvitä.

 9. That was a successful demo!

  I am glad to see that members from Norway and Finland also was there.

  I don´t speak the Finish language, but i heard from several people that the speech that the Finish delegate gave was powerful. Is there a link to a video of that speech?

 10. Thank you 88 for the link! 🙂

  I used the translate function,and indeed it was a great speech and performance by Janne!

Comments are closed.