Koti Uutisia Feministisen puolueen muslimiehdokas ei ota kantaa homojen oikeuksiin

Feministisen puolueen muslimiehdokas ei ota kantaa homojen oikeuksiin

2

 

Suomessa järjestetään reilun kolmen viikon päästä kuntavaalit. Uutena puolueena mukaan on nyt tullut myös feministinen puolue. Yksi puolueen ehdokkaista on käännynnäinen muslimi. Joidenkin mielestä feministiseen puolueeseen kuuluva muslimi on jo itsessään ristiriitainen tapaus, mutta ilmeisesti feministit eivät anna tämän häiritä asiaansa.

Sosiaalisessa mediassa ovat kuitenkin alkaneet kiertää tämän ehdokkaan, Isra Lehtisen, vastaukset Helsingin Sanomien vaalikoneeseen. Erityisesti vastaus niin sanottuihin homojen oikeuksiin mietityttää somekansaa; Lehtinen ei nimittäin osaa ottaa kantaa siihen, kuuluisiko homo- ja lesbopareilla olla samanlaiset avioliitto- ja adoptio-oikeudet kuin heteropareilla. Feministisen puolueen linja on, että kuuluisi. Sen sijaan islaminuskon linja on, että ei kuulu, joten on loogista, ettei Lehtinen ole halunnut vastata tähän kysymykseen juuta eikä jaata.

Lisäksi kysymykseen siitä, kuuluisiko tyttöjen ja poikien liikuntatuntien olla yhteiset, ei Lehtinen ole halunnut vastata. Kyseessä on taas ristiriita puolueen ja uskonnon arvoissa.

Tässä kyseisessä vaalikoneessa on esitetty 30 kysymystä. Lehtinen on antanut jokaiseen kysymykseen myös oman kommenttinsa vastauksensa alle – pois lukien edellä olleet kaksi kohtaa, joista jostain syystä puuttuu oma julki tuotu mielipide.

Mikäli joku lukijoistamme päättää antaa feministiselle puolueelle suoraa palautetta aiheesta, voitte lähettää puolueen antaman vastauksen esimerkiksi toimituspostiimme osoitteeseen toimitus[at]vastarinta.com, niin voimme yhdessä uutisen kautta pähkäillä feministien omia ristiriitoja.

2 KOMMENTIT

  1. Onpas kaunis nainen!

    …ja sitten kun ollaan vakavia, niin minkähänlaista dilemmaa femakkopuolueen johdossa käydään läpi tällä hetkellä? Kumpi menee tasa-arvojärjestyksessä edelle, muslimit vai homot? Ja entäpä sukupuolten tasa-arvo? Muslimin potkimalla saisi edistettyä homo- ja sukupuoliasiaa, mutta toisaalta muslimin mukana oleminen edustaa näkyvää tasa-arvoa, joten…!?!

    Feminismi = idiotismia

  2. Islam on saanut suomalaisen naisen vaikenemaan. Sanoisinko, hyvä saavutus.
    Meitä on moneksi. Ellette tiedä elämme nyt taqyja -aikoja, eli meille valehdellaan – no senhän me nyt jo tiedämme (hallitus) – muslimien taholta siksi, etteivät he ole vielä saavuttaneet väestöpohjassa “vaa’ankieliasemaa”, joka tarkoittaa sitä, että talossa on aika isännän vaihtua. Suomessa tämä lukuarvon ei tarvitse olla yhtä suuri kuin muissa verrokkimaissa, sillä olemmehan kuuliainen alamaiskansa, joka rakastaa sitä, että hyysissä käytikiin pitää pyytää “massalta” lupa. Toisaalta arvokkaina aikoina suomalainen mies ja nainen on tapellut kuin piru itsemääräämisoikeutensa puolesta. Mutta silloin maamme johtokin puhalsi samaan hiileen, eikä tehnyt bisnestä ampumalla omaa kansaansa selkään ihmetellen “vihapuhetta” itkussa silmin.
    Suomen nykyinen johto ei ole edes viime sotien johtajien paskan väärti. “Siinäkin” on enemmän miestä.

Comments are closed.