Koti Uutisia Feministinen puolue aikoo boikotoida Almedalen-viikkoa

Feministinen puolue aikoo boikotoida Almedalen-viikkoa

6
Feministisen aloitteen jäseniä, etualalla puolueen perustaja Gudrun Schyman.

Ruotsalainen Feministinen aloite -puolue ilmoitti maanantaina aikovansa boikotoida Gotlannin Visbyssä järjestettävää Almedalen-viikkoa. Syyksi he ilmoittavat Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen osallistumisen samaan tapahumaan.

“Boikotoimalla tapahtumaa osoitamme solidaarisuutta kaikille, joita rasismi ja natsismi uhkaa”, julistaa puolueen johtaja Victoria Cavesa.

Vaikka puolue vastustaa oman ilmoituksensa mukaan tiukasti kaikenlaista syrjintää, jättäytyvät he nyt pois poliittisesta tapahtumasta, koska sinne osallistuu poliittinen järjestö, jonka näkemyksistä he eivät pidä.

 

Lähde: Nordfront.se

Aiheeseen liittyen: Vasemmistoryhmä ilmoittaa boikotoivansa Almedalen-viikkoa

6 KOMMENTIT

  1. Hyvä – tätä menoa koko tapahtuma tulee olemaan kansallissosialistinen. Eikä kukaan mitään kylähullu-feministejä jaksaisikaan kuunnella.

  2. Siihen heillä on täysi perustuslaillinen oikeus. Mikään laki ei velvoita heitä olemaan paikalla. Sitäpaitsi, tunnelma on varmasti avoimempi ja iloisempi ilman heitä.

  3. Tämähän on yhtä hulvatonta kuin se, että Ruotsissa Göteborgin kirjamessuja boikotoi useampi sata “kirjailijaa”, koska vaihtoehtomedia Nya Tider osallistui myös tapahtumaan. Hyvä vaan, että kulttuurimarxistit ymmärtävät pysyä pois sieltä, missä kansallismieliset marssivat.

    • Tämähän tarkoittaa sitä, että mihin Vastarintaliike/kansallismieliset meneekin, sinne ei femakot ja muut kulttuurimarxistit tule. All in all, liike valtaa alaa. Tässäpä yksi syy levitä lisää kaikkialle! Femakot suohon ja kadut haltuun.

  4. Ei ole varmaan keltään pois, jos feministinen puolue jättäytyy näiltä päiviltä.

  5. Erikoinen porukka. Vielä kun ajattelee, että tuon ryhmän pitäisi olla jonkinlainen yhteiskunnallinen vaikuttaja ja uran uurtaja. Mutta kuinka se aikoo tehdä tehtävänsä, jos se ei antaudu kanssakäymiseen yhteiskunnassa olevien muiden ryhmien kanssa. Sen tarkoitus on vain olla itsensä vuoksi ja “yksin” maailmassa, koska se ei kestä argumenteiltaan eikä ajatusmaailmaltaan realiteetteja, joita maailmassa vallitsee. Evoluutiollisesti tuo “elin” on elinkelvoton ja kykenemätön elämään normaalisti osana ympäröivää luontoa eli yhteiskuntaa.

Comments are closed.