Koti Uutisia Kotimaa Feministi kommunistilehdessä: sukupuolesta tehtävä rikostuomion koventamisperuste!

Feministi kommunistilehdessä: sukupuolesta tehtävä rikostuomion koventamisperuste!

9

Feministi ja kulttuurimarxisti Saara Särmä kirjoittaa Suomen vasemmiston pää-äänenkannattajassa Kansan Uutisissa, että sukupuolesta täytyy tehdä rikostuomion koventamisperuste. Särmä liitti lakiuudistusvaatimuksen julkiseen keskusteluun maahanmuutosta ja “rasismista”.

Feministin mukaan esimerkiksi Turun terrori-iskua motivoi “naisviha” eikä ei-valkoisten siirtolaisten tilastollisesti korkea riski syyllistyä väkivaltaan. Lisäksi Särmä vihjasi, että myös maahanmuuttokritiikissä on lopulta kyse sukupuolien välisestä sodasta, minkä vuoksi ajatusrikosoikeudenkäynneissä sukupuoli tulisi ottaa huomioon.

Käytännössä Särmä vaati tekstissään kovennettuja tuomioita miehille, jotka kritisoivat kärkevästi (“vihapuhuvat”) vapaata maahanmuuttoa lobbaavia kulttuurimarxisteja. Mikäli kritiikin kohde sattuu olemaan nainen, tulisi miestä rangaista erityisen rajulla tuomiolla.

Loppua kohden kommunistilehden julkaisema artikkeli muuttuu feministeille tuttuun tyyliin hämmentäväksi ja rivoksi tajunnanvirraksi:

“Naiset ovat synnynnäisesti huonompia kuin miehet, joten pikkuhuoria ei yritysjohdossa näy. Mikä on nainen? Nainen on huora ja palvelija. Mikä on feministi? Feministi on valtion huora ja palvelija.”

“Teidänkin ns. feministien kannattaisi olla imemässä noiden äijien kyrpiä. Ne on tehnyt Suomen eteen suuria töitä. Te olette pelkkiä haittanaisia ja omaatte alle mediaani-älykkyyden.”

“Eipä oo musta kiinni jos faijasi on vetänyt sua perseeseen kun olit pieni. Vitun läski. Naiset kuuluu keittiöön ja naiset on pelkkiä seksileluja. Suvakkihuorien esiäiti.”

Lähde: Kansan Uutiset (arkistoitu)

9 KOMMENTIT

 1. Myös miesvihasta voisi tehdä koventamisperusteen tasa-arvon nimissä vai mitä? Vakavasti puhuen, taas yksi mt-tapaus femakko-akselilla. Ei jatkoon.

 2. En ihmettele jos Saara Särmä herättää joissakin naisvihaa.
  Muuten, Saara, eikö ensimmäinen ja toinen maailmansota ollutkin suunnattu naisten oikeuksia vastaan, eihän taustalla muita vaikuttimia ollut, eihän.

  Mutta asiasta ihan vakavasti ilman sarkasmia, joku tolkku tulisi olla lausumissa, tuollaiset aivopierut vain heikentävät naisten asemaa ja oikeutta tasa-arvoon. Suurelle yleisölle jää helposti sellainen kuva, että kaikki naisten tasa-arvoa kannattavat ovat idiootteja, niinhän asia ei todellakaan ole.
  Kannatan itsekin naisten ja miesten tasa-arvoa, mutta Saara Särmän kaltaisten idioottien vuoksi valitsen tilanteet joissa lausun mielipiteeni.

 3. Hyi helvetti mikä oksettava läjä, tolla lehmällä ruokkisi vaikka koko armeijan. 🙂

 4. Itsekin kannatan realistista tasa-arvoa, en tällaista feminististä jos se menee siihen että kun naisella on enmmän on hän tasa-arvoisempi, niin se ei mene.
  Kummallista kyllä, että aina kun on joku äärivegaani tai äärifeministi, niin he näyttvät samalta, kuin Soinin sukulaisia, pystyynnostettuja sikoja.

 5. Turvallisuuskuplassa on mukava olla ja saada rahaa pseudo duuneista (vassariduunit)… Vai mihin toi nainen pyrkii… Huh huh

 6. On ollut täti ruokinta-aikana hyvin paikalla. Tuolla olemuksella voi miehen kiinnisaanti olla sen verta hankalaa että sitä katkeroituu ja ryhtyy femakoksi. Femakkohan on lyhennelmä hyvin kuvaavasta termistä feministiemakko… 😀

 7. Saarasta on vaikea sanoa kumpaa sukupuolta hän on. Olisiko jo koventamisperuste?

Comments are closed.