Koti Artikkelit Feminiinisyyden uusi tuleminen

Feminiinisyyden uusi tuleminen

20

Kansallinen Vastarinta julkaisee vierailevan kirjoittajan artikkelin kansallismielisen liikkeen noususta sekä naisten roolista siinä. Feminiinisyys ei ole ristiriidassa valkoisten kansojen selviytymistaistelun kanssa!

Red Icen Lana Lokteff puhuu suoraan muun muassa valkoisten kansanmurhaa, sionismia ja feminismiä vastaan.

Feminismissä reaalimaailmaan on luotu valmis proosallinen käsikirjoitus, ettei se näyttäisi niin ankealta. Valmis kupla. Sillä vain valmiiksi käsikirjoitetussa utopiassa kulttuurimarxisti voi tuntea kulkeneensa kohti John Lennonin kuvaamaa maailmankansalaisuutta, kun hän huutaa rajoja auki sateenkaari- tai punalippu kädessään. Todellisuudessa hän on pelastanut vain oman utopiansa jatkumisen.

Red Ice TV:n Lana Lokteff on nuori nationalisti. Hän luo muiden nuorten naisten kanssa suuntaviivoja tulevaisuuden naisille. Tulevaisuuden naiset eivät ole muovista tehtyjä Barbie-nukkeja, Stepfordin naisia, naamansa rei’ittäneitä anarkisteja eivätkä ylipainollaan ylpeileviä hedonisteja. Kun katson Lana Lokteffia ja muita Red Ice TV:n valkoisia naisia, näen heissä tulevaisuuden Euroopan naisten mallin. Se on raikas tuulahdus täällä ääriliberalismin, feminismin, hedonismin ja materialismin keskellä.

He ovat tekemässä historiaa yhdessä kaikkien kansallismielisten naisten ja miesten kanssa. Nationalismin tuoma feminiinisyys on edistysmielisyyttä nykyisen roskakulttuurin ja ääriliberaalin ajattelun keskellä. Kaikkien naisten ei tarvitse olla yhtä feminiinisiä, mutta suomalaisten naisten kannattaisi oikeasti katsoa itseään peilistä selittelyiden ja laiskuuden sijaan. Liikalihavuus, huono käyttäytyminen ja itsensä turruttaminen erilaisilla päihteillä eivät ole tavoiteltavia asioita kuin kulttuurimarxistien propagandassa. Kun tulevaisuus näyttää päämäärättömältä, ajelehtivalta ja toivottomalta, moni masentuu ja antaa periksi. Juuri tähän kulttuurimarxistit pyrkivätkin. Älä seuraa heidän tietään. On olemassa toinen tie.

Onneksi Internet tarjoaa vaihtoehtoisia kanavia. Valtavasti ihmisiä liittyy seuraamaan erilaisia kansallismielisiä sivuja, joilla taistellaan tosissaan länsimaiden rappiota vastaan ja joilla rakennetaan kovaa vauhtia parempaa tulevaisuutta kansallismielisin voimin. En ole nähnyt aikoihin tällaista innostuksen, vapauden ja fanaattisuuden määrää. On kuin ihmiset olisivat vapautuneet pitkästä orjuudesta vuosikymmenien jälkeen. Liikehdintä on jo niin voimakasta valtamedian propagandasta huolimatta, että kyse on historiallisesta muutoksesta. Mielipiteiden vallankumous ei ole tulossa. Vallankumous on jo alkanut.

Me kansallismieliset naiset emme kuulu taantumuksellisiin naisiin eli feministeihin. Feminismin aika on ohi. He eivät vain ole itse tätä vielä huomanneet. Olen naisena vastustanut feminismiä jo kauan. Yksikään valtamedian lehti ei ole feminismin vastaisia kirjoituksiani julkaissut.

Kenties huonojen kokemusten, poikkeavan seksuaalisuuden tai ihan poliittisen ideologian sokaisemina feministit uskovat, että mies on jonkinlainen virhe evoluutiossa, joka pyritään häivyttämään keinolla millä hyvänsä. Mies ja nainen tasapäistetään, mutta samaan aikaan korostetaan seksuaalivähemmistöjen erilaisuutta rikkautena. Eikö miehen ja naisen erilaisuus olekaan hieno asia?

 

Feminismi itsessään on aatteena vastoin kaikkia luonnonlakeja

Poikkeava seksuaalisuuskäsitys ei ole eikä ole koskaan ollut enemmistön tahtotila, vaikka sitä kuinka kovasti huudettaisiin ja trendikkääksi nimitettäisiin. On siis turhaa tyrkyttää muille tuotetta, jolle heillä ei ole minkäänlaista kysyntää. Kaikista irvokkainta on sateenkaariajattelun aivopesu, jota tehdään nuorille. Yksi propagandan keino monista ovat nuorille suunnatut nettitestit. Niissä jokainen hetero saa tuloksen, että kuuluu seksuaalivähemmistöön. Eräs 12-vuotias poika oli koulukavereiden kanssa tällaisen testin koulussa tehnyt ja huolestunut itsestään. Hänen äitinsä kirjoitti vihaisena asiasta lehteen, mutta media ei ota mitään vastuuta tekemästään karkeasta aivopesusta. Siitä aivopesustahan sille juuri maksetaan.

Feminiinisyys on vahva tulevaisuuden trendi. Se tarkoittaa mielestäni sitä, että valkoiset naiset pyrkivät olemaan kauniita, miellyttäviä, kunniallisia ja myös luontaisella tavalla seksikkäitä. Feminiinisyys ei tarkoita huonoa ja yliampuvaa käyttäytymistä. Mitään yhtä muottia feminiinisyyteen ei ole eikä voikaan olla. Miehiltä puolestaan odotetaan tulevaisuudessa maskuliinisempaa, vahvempaa ja älykkäämpää olemusta. Trendi on jo täysin selvä tiukan linjan kansallismielisissä piireissä. Karisma ja luonne ratkaisevat joskus enemmän kuin fysiikka ja äly yhteensä. Kansallismieliset miehet eivät ole sovinisteja, vaikka media on tällaista kuvaa yrittänyt itsepintaisesti luoda. Asioista puhuminen suoraan ei ole sovinismia.

Feministien hyökkäys miehiä kohtaan on ollut niin törkeän ylimielinen, että eipä ole ihmekään, jos joistakin miehistä on tullut naisvastaisia. Juuri tähän pyritäänkin. Kulttuurimarxismin tavoite on luoda eripuraa kansojen ja erityisesti valkoisen rodun sisällä, jotta yhtenäisyys hajoaisi ja jotta keskittyisimme ulkoisten uhkien näkemisen sijaan tappelemaan keskenämme täysin toisarvoisista asioista.

Nationalistinainen haluaa nähdä Euroopan ryhdistäytyvän ja kulttuurimarxismia ajavan finanssieliitin hirmuvallan romahtavan. Siinä maailmassa Eurooppa, Venäjä ja Yhdysvallat rakentavat aidat etelään, merialueet otetaan täyteen kontrolliin ja länsimaita vihaavat tunkeutujat sekä rodullisesti vieras mellakkaväki laitetaan omille alueilleen tai mieluummin takaisin kotimaihinsa. Kehitysmaissa väkiluku nousee aivan liian nopeasti, miljardi miljardin jälkeen, ja anarkia marssii sieltä Eurooppaan avoimista rajoista. Näin ei voi jatkua. Jokainen normaalijärkinen tämän ymmärtää, ja me ymmärtäjät olemme myös naisissa enemmistö.

Emme voi pelastaa maailmaa siltä itseltään eli puuttua luonnonvalintaan. Evoluution hammas karsii vääjäämättä heikoimmat rodut ja kansat, eikä se ole lempeä emo työssään. Toivon, että kaikki kansat ja rodut menestyisivät omissa kotimaassaan, omilla reviireillään ja että kansojen monimuotoisuus säilyisi edelleen. En halua nähdä maailmassa vain valkoisia ihmisiä. En silti myöskään halua nähdä Mogadishua kotimaassani. Emme rakentaneet sivilisaatiota Eurooppaan, jotta se valloitettaisiin, raiskattaisiin ja muutettaisiin materialismin ja hedonismin alttariksi.

Kansallissosialistina uskallan ja katson velvollisuudekseni sanoa, että muiden kansojen ja rotujen koti ei ole Euroopassa. Eurooppa kuuluu valkoisille, kuten se on aina kuulunut. Muiden kansojen osuus on pidettävä Euroopassa hyvin pienenä ja hallittuna. Tarvitsemme täysin uudenlaisen yhteiskunnan. Valkoiset naiset tarvitsevat takuut siitä, että tulevaisuus ei ole vain vakaa, vaan että tulevaisuus on valkoisten kansojen menestystarina, jossa meitä suojellaan määrätietoisesti ja jossa meillä on kunnianhimoisia päämääriä ja vahvoja visioita. Kun miehet johtavat länsimaita ja tekevät sen tarpeeksi määrätietoisesti, saadaan valkoisen väestön syntyvyysluvut normaalitasolle. Tulevaisuuden vakaus ja valoisuus tuottaa parhaiten lisää lapsia kantaeurooppalaisille siinä missä sukupuolten välisten erojen ja perinteisten roolien korostaminenkin.

Aito kansallistunne eli ylpeys omasta rodusta ja kansasta tuo kaikista tehokkaimman ryhtiliikkeen niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Me olemme rakentaneet sivilisaation ankariin olosuhteisiin ja kapasiteettia olisi rakentaa valtavasti eteenpäin. Näin ei tule tapahtumaan, ellemme opi oikeasti rakastamaan ja vaalimaan omaa kansaamme ja rotuamme ja ellemme ota sen tulevaisuudesta suoraa vastuuta. Tämä tarkoittaa, että on kyettävä tekemään vaikeitakin päätöksiä. Laiskuuteen ja mukavuudenhaluun turtuminen eivät pelasta Eurooppaa, ja vihollinen tietää tämän asian paremmin kuin hyvin.

Meillä on erittäin kehittynyt terveydenhuolto, mutta esimerkiksi synnytyksiin liittyvissä asioissa on yhä hoidollista taantumuksellisuutta. Myös lastenhoidosta maalaillaan kauhukuvia, ja tarinat kiertävät Internetissä. Niihin tietenkin rohkaistaan vasemmistolaisen melankolian maailmassa, jossa mukavuudenhalusta on tehty ainoa päämäärä elämälle. Ihmiset laitostetaan päiväkodista vanhainkotiin, ja jokainen vahvaa yhteisöllisyyttä ja rakkautta omaa kansaa kohtaan korostava on kulttuurimarxismin vihollinen.

Feminismi on osa samaa väestöllistä sotaa pakkomonikulttuurisuuden kanssa.

 

Järjestäytynyt hyökkäys naiseutta ja perheitä vastaan

Nina Mikkonen erehtyi aikoinaan kertomaan, että kotiäitiys on hieno ja kunnioitettava asia. Hänet haukuttiin fasistiksi. Tämä primitiivireaktio kertoo, miten sekaisin yliopiston kasvattama älymystö todella on. Projekti kolmen peruspilarin eli kodin, uskonnon ja isänmaan tuhoamiseksi käy kuumana. Niin kuumana, että uuskommunismin roolipelaajat ovat jääneet jo aikaa sitten omaan pelimaailmaansa touhuilemaan tiukasti irti reaalimaailmasta.

Kun katson Lana Lokteffin kaltaisia naisia, näen toivon heidän katseissaan. He, kuten minäkin, uskomme, että tulevaisuudessa syntyy valkoisia lapsia, joiden ei tarvitse enää koskaan hävetä omaa rotuaan ja joiden elämä on turvallisempaa, terveellisempää ja onnellisempaa kuin koskaan. Yhteisöllisyydestä tehdään kunnia-asia. Kukin toimii oman vahvuutensa mukaisesti, ja elämällä on oikeasti päämäärä. Siis elämällämme juuri tässä elämässä eikä tuonpuoleisessa.

Oma kansa ensin -ajattelu on tähän asti ollut juutalaisten, muslimien ja erilaisten ei-valkoisten etnisten ryhmien yksinoikeus. Etulyöntiasemaa on käytetty häikäilemättä hyväksi, koska me valkoiset olemme valinneet orjuutemme täysin vapaaehtoisesti. Meidän valkoisten ei tarvitse hallita länsimaita juonittelemalla muita kansoja ja uskontoja vastaan. Kun jokainen kansa elää omilla reviireillään oman kulttuurinsa mukaisesti eikä puutu toisten asioihin, nähdään, mikä näistä kansoista ja roduista todella nousee suurimpaan kukoistukseen.

Viikingit uskoivat, että vain naiset osaavat ennustaa tulevaisuutta, ja taikuus oli miehiltä kielletty jopa kuoleman uhalla. Miehet johtivat viikinkikulttuurissa, mutta he kuulostelivat naisten tuntemuksia.

En usko taikuuteen, mutta muutoksen tulemista harva voi olla enää huomaamatta. Sen muutoksen toteuttaminen lepää täysin johtamiskykyisten miesten vastuulla. Muutama johtavassa asemassa oleva nainen on tehnyt erittäin hyviä avauksia tulevaa muutosta kohti, mutta suurta muutosta ei saa sysätä naisten harteille. Me naiset pystymme paljoon, mutta mikäli kotirintama pettää yhä uudelleen ja uudelleen, nainen siirtyy lopulta rintaman vahvemmalle puolelle. Tätä kutsutaan luonnonvalinnaksi.

Naiset ovat valmiita tukemaan suuriakin yhteiskunnallisia muutoksia, kun johtavat urokset ottavat vallan pois selkärangattomilta finanssieliitin sätkynukeilta. Tämä on ollut vuosikymmeniä kulttuurimarxistin pahin painajainen: että valkoinen heteromies lopettaa valkoista rotua kohtaan tapahtuvan hitaan kansanmurhan, jota tehdään kaikkien mahdollisten kanavien kautta.

Mikään pieni pintaremontti ei enää pelasta läntistä maailmaa sen rappiolta ja uhkaavalta tuholta. Sitä vaihtoehtoa tulevat globalistit varmasti hädissään ehdottamaan. Tähän ei saa tietenkään suostua.

Tämä talo on rakennettava perustuksia myöten uudelleen, sillä juuri ne perustukset ovat olleet kaikkein lahoimmat.

Vankaksi rakennettuun taloon voi valkoinen eurooppalainen nainen perustaa turvallisen kodin ja perheen. Ja tuntea olevansa arvokas osa omaa yhteisöään.

Tie kohti uutta vakaata uutta yhteiskuntaa tulee olemaan kivinen. Aivan jokaisen meistä on osallistuttava talkoisiin paremman yhteiskunnan ja tulevaisuuden puolesta. Voiton puolesta.

 

NOX

Vieraileva kirjoittaja

20 KOMMENTIT

 1. Suorastaan tuoreesta näkökulmasta kirjoitettu artikkeli. Hyvä!

 2. Tämä.

  Kun feminismi julistaa sukupuolten (kaikkien tuhansien eri sukupuolten aina naisista leivänpaahtimiin) samanlaisuutta, ymmärtää kansallissosialisti sukupuolilla (kahdella) olevan eroa ja näiden erojen olevan positiivinen asia. Kansallissosialistimies ei morkkaa naisia sukupuolen vuoksi, vaan ylistää näitä siksi. Naisilla on esimerkiksi parempi empatiakyky kuin miehillä. Samoin kansallissosialistinainen ymmärtää miehen olevan fyysisesti vahvempi ja siksi tämän soveltuvan paremmin fyysisempiin hommiin – ja tätä osataan myös arvostaa.

  Femakot taas eivät edes suostuisi tekemn fyysistä työtä, mutteivät kyllä osaa sitä arvostaakkaan että moni rikkoo paikkansa paskaduuneissa. Feministille miehen fyysinen kärsimys on positiivinen ilmiö. Feministit ovat kollektiivisesta hulkuudesta kärsiviä ääliöitä.

  Lana Loktefissa on enemmän esimerkkiä nuorisolle kuin kaikissa maailman femakoissa yhteensä.

 3. Teemu Selänteen Sirpa-vaimokin sai medialta ja feministeiltä haukut muutama kuukausi sitten, kun kehtasi kotiäitiyttä ylistää.

  • Sanoisin, että kotiäiteinä ollessaan femakotkin olisivat paljon onnellisempia kuin ylipainoisina ikiopiskelijoina, jotka on päättäneet olla tekemättä lapsia koskaan.

   Kunhan nämä periaate-lapsettomat hullut saavat ikää ja tajuavat menettäneensä mahdollisuutensa lapsiin, tulee näistäkin suurin osa sisällään kokemaan särkyvän sydämen. Sitten he kuolevat yksinäisinä ja onnettomina vanhuksina. Siinä tuskin paljoa lohduttaa 50 vuotta aikaisemmin suoritettu huoraaminen ja kaikenlainen epänaisellinen käytös.

   • Itsekkin olen monesti saman todennut että tuollaiset feministit olisivat onnellisimpia kotiäiteinä.

    • Ai vähän niinkuin islamilaisissa valtioissa 😉 Uusnatsi taas kerran klassisesti lällättelemässä 😉

     • Kansallissosialistisessa valtiossa kotiäitiyteen kannustettaisiin ja sitä tuettaisiin, mutta ei pakoteta. Siinä on selkeä ero jonkun Israelin tukeman isiksen ja näiden ideologian kanssa.

     • Uuh olitpas nokkela :^) Mutta hei kun kerrat asiasta tiedät, niin millainen tarkalleen ottaen äidin asema on islamilaisissa valtioissa?

     • Juuri niin kuin islamilaisissa valtioissa. Liberaaleille ja juutalaisille tulee pahat paikat kun valkoiset kansallissosialistit alkavat TAAS tehdä yhteistyötä islamistien kanssa. Vuonna 2005, Turkissa myytiin yli 500 000 kappaletta Hitlerin Mein Kampfia.

      Israelin ja Daeshin yhteistyö ei tarkoita että ne kaksi olisivat kavereita, eivätkä valkoiset nationalistitkaan tule olemaan islamistien kavereita. Yhteinen tavoite riittää yhteistyöhön.

 4. Olipas mielyttävä kirjoitus. Toivottavasti saamme lukea enemmän NOX:in kirjoittamia artikkeleita tulevaisuudessa.

 5. Red Ice TV on kyllä mainio kanava, ensin suhtauduin hyvin varauksella kyseisen kanavan materiaaliin ensimmäistä kertaa kun eteen tuli (odotin jotain Alex Jonesin seuraajaa), mutta kanavan hostit ovat osoittautuneet todellisiksi valkoisen rodun puolustajiksi ja rappion vastustajiksi.

 6. Hulppea teksti, toivottavasti saamme lukea vastaavia artikkeleita tulevaisuudessakin! Saapa nähdä, kykeneekö yksikään feministi haastamaan ensimmäistäkään tässä esitettyä argumenttia 😉

 7. Helppolukuista ja asiallista tekstiä!

  Mistä muuten artikkelikuvan kelttiristilippuja sais hankittua? Olis mukava nähdä noita liehumassa maahanmuuttovastaisissa mielenosoituksissa samalla tavalla kuin Itä- ja Etelä-Euroopassa?

 8. Mielenkiintoista lukea suhteellisen käsiteltyä asiaa hieman totutusta poikkeavasta näkökulmasta. Tälläiset aetikkelit ovat omiaan tarjoamaan lukijoille kokonaisvaltaisempaa kuvaa suurista kokonaisuuksista.

  Toivottavasti näin taitava vieraileva kirjoittaja siirtyisi vakituiseksi kirjoityajaksi!

 9. Onhan se totta, että ihmisen ei pitäisi sotia biologiaa vastaan, vaan elää sopusoinnussa sen kanssa. Mies on mies, ja nainen on nainen. Kumpikin voi olla terveellä tavalla ylpeä itsestään, eikä tarvitse alkaa omaksua toisen sukupuolen roolia, tai häpäistä toista. Mies ja nainen täydentävät toisiaan, niin on ollut aikojen alusta asti. 🙂

Comments are closed.