Koti Uutisia Falunin kunta syyttää Pohjoismaista Vastarintaliikettä holokaustista

Falunin kunta syyttää Pohjoismaista Vastarintaliikettä holokaustista

1
Falunilaispoliitikkojen historiakuvitelma.

Vastikään Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitusoikeuden epäämistä Ruotsin perustuslain vastaisesti vaatinut Falunin kunnanvaltuusto syyttää nyt Vastarintaliikettä sekä “holokaustista” että vuonna 1995 tapahtuneesta ruotsalais-tšekkoslovakialaispoika John Hronin murhasta. Tämä lausunto julkaistiin keskiviikkona Dalademokraten-lehdessä.

Lausunnosta selviää myös, että eri puolueet tulevat ottamaan Stora Torgetilla itsestään ryhmäkuvan yhteisenä kannanottona “muukalaisvihamielisiä, juutalaisvastaisia ja väkivaltaisia” voimia vastaan. Kaikki puolueet ruotsidemokraatteja lukuun ottamatta ovat allekirjoittaneet lausunnon. Ote lausunnon lopusta:

“Natsismissa on kyse sekä suvaitsemattomuudesta että tietämättömyydestä. Tämän vuoksi meidän on usein muistutettava natsismin nimissä tapahtuneista kauheuksista, sen laaja-alaisesta hulluudesta sekä yksittäisistä järjettömistä tapahtumista.

Toisen maailmansodan aikana miljoonia ihmisiä kuoli natsien keskitysleireillä. 22 vuotta sitten 14-vuotiaan John Hronin tappoi paikallinen natsijengi. Hän oli 14-vuotias poika, jota pahoinpideltiin ensin brutaalisti tuntien ajan ja joka onnistui lopulta pakenemaan pois vedestä. Kuullessaan ystävänsä avunhuudon hän kuitenkin kääntyi takaisin – tullakseen tapetuksi.

Natsismi ei ole tervetullut meidän Faluniimme. Suvaitsemattomuus ei ole tervetullut meidän Faluniimme! Väkivalta ei ole tervetullut meidän Faluniimme! Kääntäkää heille selkänne! Meidän on yhtenäisinä seisottava natsismia vastaan! Omnia vincit amor!”

Nordfront oli yhteydessä Fredrik Vejdelandiin, joka tulee olemaan yksi puheiden pitäjistä vapunpäivänä:

Hei Fredrik. Tunnetko olevasi jollain tavalla vastuussa “holokaustista” tai John Hronin murhasta?

– Haha, no en tunne. Siihen aikaan, kun holokaustin väitetään tapahtuneen, minua ei ollut olemassa edes ajatuksen tasolla. Edes äitini ei ollut oikeastaan syntynyt vielä tuolloin. Mielestäni on aika kunniatonta heiltä mustamaalata minua joukkomurhaajaksi.

Mitä traagiseen – ja todellisuudessa täysin epäpoliittiseen – John Hronin murhaan tulee, asuin tuolloin Östersundissa enkä tiennyt John Hronista yhtään mitään. Kukaan Vastarintaliikkeen jäsenistä ei ole osallinen murhaan, sitä paitsi koko Vastarintaliikettä ei edes ollut vielä olemassa murhan aikoihin 1995.

Asun nykyään samassa kunnassa, jossa John Hron asui, ja olen kuullut tapauksesta niiltä, jotka hänet tunsivat ja jotka jollain tavalla liittyvät tapaukseen. Olen jopa lukenut tuomion tapauksesta. Murha ei tapahtunut ollenkaan sillä tavoin kuin valtamedia sen väittää propagandassaan tapahtuneen.

Selvä, eli sinua tai koko Vastarintaliikettäkään ei ollut olemassa holokaustin aikaan, eikä liikettä ollut vielä perustettu, kun John Hron murhattiin. Kiitämme sinua haastattelusta, vai onko sinulla jotain lisättävää?

– Oikeastaan on. Kun nyt tässä käsittelemme “guilt by association” -teemaa, ei pidä sivuuttaa kaikkea sitä suvaitsemattomuutta, jota on ja jota on ollut esimerkiksi sosiaalidemokraattien leirissä. Vladimir Lenin oli vasta alkua. Älkää unohtako DDR:n olleen sosiaalidemokraattinen ja totalitaristinen valtio, jossa varmistettiin opiskelijoiden kuten Herbert Belterin ja muiden toisinajattelijoiden tulevan rangaistuiksi. Ruotsalainen sosiaalidemokratia palautti baltteja kotimaihinsa varmaan kuolemaan. Tässä mainitsin vain muutamia esimerkkejä.

Tässähän oli kuitenkin vain yksi Falunissa toimiva puolue, joka puhuu tällaisen suvaitsemattoman ihmisvihan puolesta? Eiväthän kaikki puolueet voi olla täynnä väkivaltaisia hulluja?

– Vasemmistopuolueella on ideologianaan kommunismi. Kommunistiset joukkomurhaajat Neuvostoliitossa (pääasiassa juutalaisia) näännyttivät 5–7 miljoonaa ukrainalaista nälkään Holodomorin aikana – tässä on vain yksi esimerkki heidän hirmuteoistaan. Holodomor oli tietoinen nälkiinnytyskampanja niitä vastaan, jotka vastustivat maatilojen pakkokollektivointia. Sitten heillä on tietysti Mao Zedonginsa, Pol Potinsa sekä muut “mukavat” kommunistijohtajat.

Eihän näistä kukaan kuitenkaan ollut demokraatti missään sanan liberaalissa merkityksessä? Demokraatithan sanovat puolustavansa suvaitsevaisuutta ja rakkautta, nehän ovat positiivisia ja hyviä sanoja. Demokratiahan suojelee maailmaa väkivaltaisilta tahoilta…

– Demokraatit pudottivat atomipommit japanilaissiviilien päälle vain siksi, koska japanilaiset eivät halunneet kääntää selkäänsä keisarille ja japanilaiselle elämäntavalle. Toisen maailmansodan aikana länsiliittoutuneet demokraatit pommittivat aivan tietoisesti saksalaissiviilejä, ja noin miljoona kuoli yksistään näissä pommituksissa. Sodan jälkeen miljoonat saksalaiset kuolivat etnisissä puhdistuksissa ja Eisenhowerin kuolemanleireillä.

Tiesitkö, että liittoutuneet kieltäytyivät jakamasta ruoka-annoskortteja niille saksalaisille, jotka eivät alistuneet “demokratisointiprosessille”? Ryhdy demokraatiksi – muuten näännytämme sinut nälkään. Tässä olisi hyvä vaalisanoma Falunin puolueille.

Hieman tuoreimpina tapauksina meillä ovat tietysti demokraattiset joukkomurhat maissa, kuten Vietnam ja Irak. USA:n silloinen ulkoministeri (juutalainen) Madeleine Albright kommentoi Irakin sodan jälkeen, että 500 000 kuollutta lasta oli “hinta, joka oli vain maksettava” demokratian tuomiseksi Irakiin. On pelottavaa, että falunilaispoliitikot puolustelevat tällaista suvaitsemattomuutta, väkivaltaisuutta ja ihmisvihaa.

Entä kristillisdemokraatit sitten? Hehän ovat kristillisiä? Hehän puolustavat ainakin rakkautta. Omassa vapunpäivän mielenosoituksessaan heillä on varmasti kuoro, joka laulaa hallelujaa…

– Kristityt, siis toisin sanoen uskonnollinen suvaitsemattomuus, noitaroviot ja inkvisitio. Oliko “noitien” polttaminen roviolla inhimillistä? Koska kristillisdemokraatteja on vaadittu vastuuseen siitä, että heidän uskontonsa tähden poltettiin aikoinaan naisia roviolla? Monilla kristityillä on sitä paitsi unelmia päivästä, jolloin ei-kristittyjä rangaistaan ja jolloin heidän Luojansa hävittää ei-kristityt maan päältä! Tämä tarkoittaisi siis miljardeja ihmisiä!

Mistä tulet puhumaan vapunpäivänä?

– Yritän puheessani välttää epäoleellisia historiallisia tapahtumia, tai väitettyjä sellaisia. En myöskään tule lausumaan merkityksettömiä kliseitä. Puhun sen sijaan konkreettisista asioista. Ainoasta hävityksestä, jolla tänä päivänä on jotain merkitystä – kaiken aikaa tapahtuvasta ruotsalaisten ja muiden valkoisten kansanmurhasta.

Puhun niistä tuhansista ja taas tuhansista ruotsalaisista, jotka on murhattu, raiskattu, ryöstetty ja joiden elämät ovat muilla tavoin revitty palasiksi nykypäivän Ruotsissa sen politiikan vuoksi, jota muiden muassa falunilaispoliitikot niin innokkaasti puolustavat. Meidän kaikkien on vastustettava yhdessä sitä välinpitämättömyyttä inhimillistä kärsimystä kohtaan, jota falunilaispoliitikot edustavat. Meidän on vastustettava vihaa niitä lukemattomia ruotsalaisia kohtaan, jotka ovat joutuneet uhratuiksi monikulttuurin verisellä alttarilla.

Sanomamme on: Kansanmurha ei ole tervetullut meidän Faluniimme! Kansanmurhaajat eivät ole tervetulleita Faluniimme! Kansanmurhaajat, jotka syyttävät muita omista teoistaan, tulisi hävittää! Nähdään Falunissa!

 

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Demokratia – maailman tuhoisin aate. Demokratia – maailman kaksinaismoralistisin aate. Demokratia – syöpä.

    JOka tapauksessa, nähdään Falunissa!

Comments are closed.