Koti Uutisia Falun: osallistujamäärä vähintään tuplaantunut viime vuodesta, yli 8 000 kuunteli suoraa lähetystä

Falun: osallistujamäärä vähintään tuplaantunut viime vuodesta, yli 8 000 kuunteli suoraa lähetystä

3

Vapunpäivän mielenosoitus Falunissa Ruotsin Taalainmaan läänissä onnistui yli odotusten. Osallistujaluku oli viime vuoden Borlängen vappumielenosoitukseen nähden ainakin kaksinkertainen; Nordfrontin toimittajan mukaan tämänvuotisen mielenosoituksen alkuvaiheessa laskettiin yli 550 henkilön olevan paikalla, kun Borlängessä luku oli vastaavasti 350 henkeä.

Nordfront twiittasi mielenosoituksen aikana, ettei poliisi ole päästänyt kaikkia halukkaita puheiden kuuntelijoita eristysten läpi. Samaan aikaan Nordfrontissa vieraili mielenosoituksen aikana yli 300 000 uniikkia kävijää, ja kello 19 aikoihin yli 8 000 ihmistä oli kuunnellut Radio Nordfrontin liveraportointia Falunista.

Kansallinen Vastarinta tulee lähipäivinä julkaisemaan videoita, kirjoituksia ja lisää kuvia mielenosoituksesta.

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Ryhdikästä porukkaa lippulinnoineen puhtaalla naamalla salaamatta mitään. Ja miksipä sitä tekisi. Asiassa ei ole mitään hävettävää, päinvastoin.
    Järjestöä joka toimii näin, pidetään uhkana pohjoismaisille yhteiskunnille viranomaisten nähdessä pelkkiä päiväuniaan jostain sellaisesta jota ei ole vielä edes milloinkaan tosi elämässä tapahtunut.
    Sitä vastoin tosiasiallisesti tapahtuneet kadut vereen tahranneet ihmisuhreja vaatineet muslimiterroristien raa’at ja tervellä järjellä käsityksen ulkopuolelle jääviä veritekoja hyssytellään kuin koliikki vauvoja selitellen epäselvästi mutisten jotain, jota ei ole edes tarkoitettu ratkaisemaan tuollaisten rikosten loppumista. Päinvastoin. Kerrotaan vain asian olevan kuin säätilan, jolle ei voida mitään konkreettista tehdä. Kuin kirsikaksi hulluuden kakun päälle suvakit kokoontuvat torille todistamaan, että viattomien ihmisten umpimähkäinen teurastus oli vain “onnenpotku” yhteiskunnalle ja ainoa asia jonka kimppuun karataan on “äärioikeisto” ja “taistelu rasismia vastaan”. Elämme kuin maailmanlaajuisessa hourulassa, jossa kaikki järjen valo on lähes sammumassa.

  2. Aivan mahtava mielenosoitus! Taalainmaalaisen Falunin pikkukaupungin metsät raikuvat iskuhuudoista!Tunnelma ja ihmiset, jotain aivan sanoinkuvaamattoman positiivista ja voimakasta. Kuinka kuva- ja videomateriaalia voisikaan olla katsomatta tuntematta suurta halua olla mukana – näin kävi itselleni viime vuoden toukokuussa, ja sen vuoksi olinkin mukana nyt!

Comments are closed.