Koti Uutisia Pohjoismaat Falun aikoo juhlia monikulttuurisuuden päivää kansallispäivän sijaan

Falun aikoo juhlia monikulttuurisuuden päivää kansallispäivän sijaan

5

Falunin kaupunki Ruotsissa aikoo sivuttaa perinteisen kansallispäivän juhlimisen. Tämän tilalle kaupunki aikoo juhlistaa monikulttuurisuutta. Osana päivän juhlaohjelmaa on tilaisuus kaikille uusille Ruotsin kansalaisille. Ruotsin sijaan juhlat tulevat keskittymään rotumuukalaisten kotimaihin korostamalla “sitä rikkautta, jota he ovat tuoneet Ruotsiin”.

Sosiaalidemokraattinen kunnanvaltuuston jäsen Anna Strindberg kommentoi asiaa:

– Kansallispäivä on meidän kaikkien päivä. Juhlistamme rauhaa, vapautta ja demokratiaa. Tuntuu hyvinkin itsestään selvältä, että toivotamme uudet kansalaisemme tervetulleiksi kansallispäivänä.

Vuosi 2018 ei tule olemaan ensimmäinen kerta, jolloin Falunissa juhlitaan monikulttuurisuuden puolesta kansallispäivänä. Myös viime vuonna kaupunki juhlisti monikulttuurisuutta. Silloin tapahtumaan osallistui ihmisiä 28 eri maasta. Vuoden 2018 tapahtuma vakiinnuttaa juhlat.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Kansanpetturit. Luulevatko nämä saavansa ruotsalaisten tuen toiminnalleen? Muutaman pipipään ehkä.

  2. Nyt on sosiaalidemokraatti vetänyt mutkat suoriksi. Kansallispäivänä ei juhlita rauhaa eikä demokratiaa vaan maan kulttuuria ja kansallista yhtenäisyyttä. Punaiset marssikoot omat poliittiset rauhanmarssinsa keskenään. Kulttuurimarxismin syöpä saastuttaa kaiken mihin se ikinä koskee.

  3. Joo, olisiko aika kaikkien Euroopan maiden yhtyä yhdeksi isoksi liittovaltioksi, Federation, poistaa valtioiden rajat, liput, tuhota loputkin kulttuurista, lakkauttaa armeijat, tilalle EU:n yhteinen armeija jne. Eiköhän tätä kohti olla menossa.

  4. Samaa paskaa kuin täälläkin, vai pitäisikö sanoa toisinpäin!
    En ymmärrä millään sitä, etteivät svenssonit yksiselitteisesti vain tappaisi itseään suoraan, mutta sehän olisi liian suoraselkäistä ja kunniakasta kun muistetaan kuka Ruotsia (leikisti) hallitsee. Eli sosiaalidemokraatit.

  5. Eikä Falukorvkaan ole enää yhtä hyvää kuin silloin joskus… 🙁

Comments are closed.