Koti Uutisia Ulkomaat Facebookissa myytiin 16-vuotias tyttö

Facebookissa myytiin 16-vuotias tyttö

3

Facebook jatkaa samaa rataa kuin aiemminkin; vihapuhetta torjutaan jatkuvasti, mutta oikeat rikokset ja rikolliset saavat toimia lähes vapaasti. Lokakuun lopussa eteläsudanilainen 16-vuotias lapsimorsian oli tarjottu huutokauppamaisesti myyntiin Facebookiin. Facebook reagoi tilanteeseen vasta, kun morsian oli myyty.

Osa huutokauppaan osallistuneista kuului Etelä-Sudanin hallituksen palkkalistoille. Morsian tuli maksamaan ostajalle 500 lehmää, kolme autoa ja noin 9 000 euroa.

Facebook lupaa kehittävänsä metodeja, joilla vastaavaa voidaan estää. Facebookin metodit ovat jo vihapuheen suhteen erittäin hyviä; yhdenkin väärän nettisivun tai sanan sanominen voi johtaa julkaisun poistoon ja jäähylle.

Esimerkiksi vaihtoehtoinen sosiaalinen media GAB suljettiin heti, kun Pittsburghin epäilty synagoga-ampuja oli julkaissut erilaisia viestejä. Facebookia ei ole suljettu, vaikka tämä ei varmasti ole ensimmäinen kerta.

Lähde: Helsingin Sanomat

3 KOMMENTIT

  1. Hyvät kaupat teki! Mutta tärkeintähän se on niitä ajatusrikollisia jahdata;)

  2. Onhan se kamalaa jos on sellaista tekstiä josta juutalaiset tai sionistit pahoittavat mielensä. Mutta lasten myynti seksiorjiksi on ihan ok, koska sitähän harrastavat kaikki valtaapitävät.

Comments are closed.