Koti Uutisia Facebookin sensuuri iskee takaisin – kansallismieliset jatkavat tapahtuman mainostamista

Facebookin sensuuri iskee takaisin – kansallismieliset jatkavat tapahtuman mainostamista

9

Kuten uutisoimme aiemmin, on Facebook ryhtynyt sensuroimaan kovalla kädellä Vastarintaliikkeen tulevaan mielenosoitukseen liittyviä mainoksia käyttäjien sivuilta, vaikkei niissä ole esiintynyt minkäänlaisia sääntörikkomuksia. Saman kohtalon koki myös mielenosoituksen virallinen Facebook-sivu, kuten jo aiemmin useammat Vastarintaliikkeen eri Facebook-sivut, joilla on ollut parhaimmillaan tuhansia tykkääjiä.

Mielenosoitusmainosten sensurointiyritykset ovat kuitenkin alkaneet herättää protestointia, ja nyt useat eri kansallismieliset toimijat yli järjestörajojen ovat julkaisseet mielenosoituksen mainoksia Facebookissa. Aiemmin esimerkiksi katupartiojärjestö Soldiers of Odin kertoi osallistuvansa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapahtumaan, mutta julkaisu sensuroitiin, koska siinä mainittiin järjestömme nimi. Vastauksena tähän Soldiers of Odin julkaisi saman ilmoituksen uudelleen mutta jätti mainitsematta järjestäjän nimeä, josta on ilmeisesti tullut tabu juutalaisomisteisessa Facebookissa.

Myös useat muut kansallismieliset mainostavat tapahtumaa avoimesti. Esimerkiksi Kansallismielisten liittouman tuoretta päivitystä on jaettu kymmeniä kertoja.

Vastarintaliike järjestää lokakuun 21. päivä Tampereella mielenosoituksen, jolla puolustetaan sananvapautta sekä vastustetaan liikkeen kieltohanketta ja poliisin politisoitumista. Kaikki kansallismieliset ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan järjestötaustaan katsomatta, kunhan he allekirjoittavat tapahtuman arvot ja noudattavat järjestäjän ohjeistusta.

Olemme myös julkaisseet sivuillamme tapahtumaan liittyvää mainosmateriaalia, jota kuka tahansa liikkeen tukija voi levittää myös Internetin ulkopuolella. Tutustu mainosmateriaaliin tästä linkistä: http://www.vastarinta.com/kampanjamateriaalia-tampereen-mielenosoitusta-varten/

9 KOMMENTIT

 1. Nyt kaikki jakamaan Tamperelaisen kirjalailijan ja kansallissosialisti Matti Simolan

  mainosvideota, https://www.youtube.com/watch?v=1KY98844hxE&t=1104s

  Marssi Punaisen Pispalan läpi, vaadimme äärivasemmiston poistumista ja vastavirran

  sulkemista sekä AFAN talot haltuunottaminen takaisin suomalaisille. Smash the reds and

  kick the reds out! Tampereen kadut kuuluu meille, ei kulttuuriroskaväelle!

   • Ei tarvitse mitenkään olla trolli kun meillä on sama ja yhteinen vihollinen.

    Asiat tärkeysjärjestykseen ja turhat pulinat pois. Eläköön voitto!

    Nähdään Tampereella ja torilla tavataan sitten viimeistään, tulee hieno päivä.

 2. Hyvä! Tämä on merkki siitä, että yhä useammat kansallismieliset ovat lakanneet välittämästä median ja suvakkien sössötyksistä.

  • Kyllä! Kehitystä tapahtunut myös kansallismielisten yhteistyössä.

   Kansallissosialismia vastaan lobbaavien “kansallismielisten” määrä on muutamassa vuodessa kutistunut kouralliseen katkerimpia sionisti-itkupillejä. Samalla todelliset toiminnan miehet ja naiset ovat yhdistäneet voimansa.

   Ei ihme että Shomrimia sekä hallituksen/eduskunnan maanpetturiparasiitteja pelottaa.

   • Totta. Muutama natsittelija jewtubettaja + FDL + persut, siinä ulisijat.

    Mario Argenta on muuten asunut israelissa nuoruudessaan, kiinnittäkää huomiota myös hänen kihariin hiuksiinsa..

 3. Pato vain kasvattaa veden voimaa kunnes se murtaa padon ja valtaa kerralla moninkertaisesti enemmän kuin politiikka, joka “antaa kaikkien kukkien kukkia”.
  Jutku sensuuria. Siis aivan sama lainalaisuus kuin miehen perseessä kasvaa karvoja.

Comments are closed.